King of Chinatown

Justin Wong. Ett namn ni har eller inte har hört fram tills ni började läsa inlägget. En ny trailer för King of Chinatown, en film som dokumenterat Justin Wongs Street Fighter 4-karriär mot att bli proffs, har nyligen släppts. Spanas enklast in nedanför:

 

Filmens officiella hemsida

 

/Joakim


Contra vs Tetris


Pac-Man


Super Mario Marathon 3

Ni som följer bloggen här såg säkert att jag postade under midsommar om att inte missa killarna som kör det här Mario Maratonet. En liten update här är att dom fortfarande lirar och har precis passerat 100 timmar Mario speltid.

Dom spelar för ett välgörande ändamål som heter Child's play och har nu fått in 3$ kort ifrån 69000$ (när det här skriva). En helt klar imponerande siffra.Super Mario Marathon 3

/Emil

Originalsketchen till Pac-ManPac-Man originalsketch

Coolare än så där blir det knappt....

Druidz fittar till det - madix missar EWSC

Quake Live-spelaren madix missar årets stora eSportfest som för er oinsatta går under namnet Electronic Sports World Cup 2010. Eventet går av stapeln på Disneyland i Paris. Sverige skulle egentligen ha blivit representerade med två Quake Live-spelare men Michael "madix" Hindersson har av Druidz blivit blåst på sin plats. Hur fittade Druidz till det? Jo, nötterna missade att bekräfta hans deltagande... och verkar dessutom inte ha varit fullt nöjda med madix prestationer på Dreamhack Summer 2010, men enligt uppgift hade madix tagit sig till Paris oavsett om han haft uppbackning från Druidz eller inte, men inte ens informerad om situationen blev han. I en kommentar till rakaka.se uttalar han sig så här:


"Jag tycker att det är jävligt tråkigt när man får en massa löften som inte hålls, orkar inte gå in på allt men jag blev bland annat lovad att bli skickad på events inom Europa utan problem. Sedan kan man ju tycka att man borde bli skickad på ESWC när det är druidz själva som håller i kvalet dit. Som fox sa "välkommen till esport - där man behandlas som skit". Har inget mer att tillägga…"


Druidz en pajasorganisation? Verkar så....


Via: Rakaka

/Joakim

Vad kan vi förvänta oss av EVO 2010?

 

 • Level|Up hostar livestreamen i år och sänder matcher alla tre dagar. Utökad täckning av eventet kommer att finnas på EventHubs.com.
 • Över $20,000 i prispengar i Super Street Fighter IV
 • Producenten för Street Fighter 4-serien Yoshiri Ono och VS-seriens producent Ryoto Natsuma kommer att besöka eventet
 • Toppspelare från 20 länder kommer att delta, bland annat Daigo Umehara, Justin Wong, Tokido, Marn, Alex Valle osv.
 • Guldpläterade Mad Catz TE-sticka till topp 8 i SSF4.
 • Spelen som gäller i år är Super Street Fighter 4, Tekken 6, Tatsunoko vs. Capcom, Super Street Fighter II Turbo HD Remix, Marvel vs Capcom 2 och Melty Blood.
Via: BackDash.com

/Joakim

Halo Elite-kostym att dö för

Killarna på PeteManderFX visar var skåpet ska stå med den här Halo Elite-kostymen. Så stor att den innehåller ett par gåstyltor. Här snackar vi Cosplay i elitklass:


Avslutningsvis en video som visar tillvägagångssättet:/Joakim

AT-AT

Man är ju en liten Star Wars nörd. Och det här klippet är inte riktigt spelrelaterat mer än att Star Wars finns som spel. Det här var bara för gulligt och nördigt för att inte ha med. 

/Emil


Cosplay från helvetet XVIII

Det har gått utför för Samus Aran


Jin Air och StarCraft II-flygplan

Sydkorea är som vi alla vet en extremt speltokig nation, och är det något dessa små lurviga sydostasiater verkligen älskar så är det StarCraft. För att fira den stundande releasen av det hett efterlängtade realtidsstrategispelet StarCraft II så Blizzard och Jin Air ingått ett samarbete. Resultatet är nördigt coolt:


Relaterat:
Koreanerna ser potentialen

/Joakim

PS. Alla sydkoreaner med aktiva WoW-konton kommer dessutom att få spela spelet gratis
Källa: VG247.com

Ryan Moore sitter på en hög häst

Ryan Moore är en kille som har titeln "product marketing manager" eller som jag skulle vilja säga:  produktmarknadsföringschef. Ja just det han jobbar på Microsoft också.
Han har i en interjuv på
computerandvideogames.com fått en fråga som löd

"We were quite surprised to see so much Kinect at the MS E3 conference. Are you confident hardcore gamers will adopt it"

När jag läste frågan så var min första tanke att nej det kommer dom inte. En hardcore gamer köper inte plojprylar om det inte finns underlag till bra spel. Och just bra spel till Kinect har vi inte fått se ännu. Vi har fått se spel som skall konkurrera med samma typ av spel som vi redan fått se till Wii. Roar i 30 min och sen samlar damm i 30 år om man inte orkar sälja av skiten.

Och givetvis blev ju svaret det väntade.

"
Yeah. I think we know that hardcore gamers will be the first to go out and buy it, as they are with any product. So we know we have to have a wide range of experiences, from things like the animals game you saw today to... to... games that are more geared towards the core. So I would expect a wide range of products to be released this holiday."

Om det var riktat mot hardcorespelare som skall köpa produkten så borde han ha kunnat nämnt iallafall ett spel som gör att harcorespelare kommer köpa produkten.

För mig är det ett stort NEJ!!!


/Emil

Cosplay från himmelriket IV

Link Cosplay

Link

Siege Tanks


Cammy och Zangief nu på App Store

Street Fighter IV Iphone har nu fått två nedladdningsbara karaktärer. Det är Cammy och Zangief det handlar om. Uppdateringen är gratis.

/Joakim

Cosplay från helvetet XVII

WTF!!!?


Releaser V.26

Dragon Ball - Origins: 2
NDS - 2 Juli
Finns att köpa på CD WOW! för 279kr

 

Emil: Har aldrig varit något fan av Dragon ball serien. Det här spelet ser ut som och känns som ett mediokert spel. Får en känsla av att det är Legend of Thor (Sega mega drive) fast i ett annat skal.

 

 


 

 

Lego Harry Potter: Years 1-4

PSP, NDS, PS3, Xbox 360, PC, Wii - (25) 29-30 Juni

Finns att köpa på CD WOW! för mellan 249kr till 439kr

 

Emil: Är släppt till vissa format såg jag och jag hittar även olika releasedatum för det här spelet. Men iallafall så brukar Lego spelen vara en ganska trevlig bekanskap. Nu är det dags för Harry Potter världen att bli Legofierad.Tror att det här kan vara lika underhållande som dom övriga Lego spelen.

 

 


 

 

Steal Princess

NDS - 30 Juni

Köp dina spel på CD WOW!

 

Emil: Jag gillar Nintendo DS. Inte bara för att den är bärbar och att det kommer vettiga spel till den. Utan att spel som släpps till den påminner om gammla Snes och Mega drive spel. Alla som har spelet Landstalker och ser den här trailer kommer känna igen sig i det mesta. Om spelet är bra? inte fan vet jag. Om Landstalker var bra? som fan.

 

 


 

 

Naughty Bear

Xbox 360, PS3 - 30 Juni

Finns att köpa på CD WOW! för 369kr

 

Emil: Jag har alltid vetat att dom var ondskefulla. Här är beviset. Björnar som är elaka i ren Bully anda. Grand Theft Teddy Bear.


Skånska Street Fighter Sällskapet
Skånska
Street Fighter
Sällskapet


Så är det,mina vänner! Den här föreningen har varit på gång ett tag, men då vi inte riktigt orkade ta ett beslut om vad vi skulle heta så rann allt ut i sanden... tills GonZa visade SF-sverige var skåpet ska stå i Dreamhacks Internationella SF-turnering där han placerade sig på en fjärdeplats. Denna framgång och insikten om att vi ändå inte är helt sämst inspirerade frittblås att fixa en lokal. Inte så stor, men den är vår och snart är den fin och cool som fan. Vi har lite lanseringsplaner som vi kommer att dela med oss av framöver, beroende på om våra idéer är möjliga eller inte. Intresserade? Hör av er.GonZa och frittblås rensar skräp ur vår blivande föreningslokalEn del av lokalen
Det är här inne man kommer att få massor av stryk.. och öl.

YHCmochi (Dhalsim) vs. Mago (Fei Long) live SSF4 stream

LIVE! NU! SPANA!

ÖVERFETA JAPANER!

http://www.ustream.tv/channel/godsgarden

Super Mario Marathon 3

Super Mario Marathon 3 har hållt på nu i 17 timmar. Se ett gäng nördiga killar spela Mario. Förra året var dom ganska roliga och jag har själv precis slängt på det. Dom har dragit in 19199$ till Child's play just nu.

Super Mario Mararthon 3

GonZa visar var skåpet ska stå

Double Perfect, mofos!Gonza vs En jävligt kass El FuerteGonza vs Gravity Ninja

/Krigsgeten

Dagens SPELNYHETER episod: III

SÅ ÄR DET!

Stressiga tider för bröderna spelbröder när SM, sponsorraggande och internationella turneringar ligger inför ens fötter. Har den här dagen, torsdagen innan årets första midsommar, varit något intressant på spelnyhetsfronten?

Svaret är:

NEJ!

Som vanligt med andra ord. Nya bilder, någon ny skittrailer, pissiga försäljningssiffror från Japan, USA och Europa... Det är spelnyhetsvärlden. Ska världens bästa spelbröder pyssla med sådant? Fuck no! Bra utfyllnad däremot, men skulle gärna vilja citera min bror i det läget: "Spelnyheterna kan vi överlämna till förlorarna".... ;)

För... vem fan bryr sig om ens lilla hörna på internet om det enda man rapporterar om är saker som alla andra spelsajter och spelbloggar redan rapporterat om? Ingen. Däremot är det bra utfyllnad... Men för seriösa spelbloggar krävs mer. Allt sådant är på gång. Vi episka spelbröder har ambitioner och för varje dag som går där det inte är massa aktivitet på bloggen garanterar framtida stortdåd. Ju mindre spelnyheter desto mer episk skit pågår bakom kulisserna.

Vad har hänt idag då? Jo.... inte ett jävla skit som någon av oss bör bry sig om.

/Joakim

Spelkonst III

 

 

 

 

 


Fallout 3 Drugs

Spelkonst gillar vi...

mentats fallout geek art

Med-tek Mentats från Fallout 3. En gåva från en entusiast till utvecklarna Bethesda.

Paper Stop Motion Mario

Kapten tipsar vidare

 


Mario Beatbox


Cosplay från himmelriket III


E3 i sammandrag av Emil

Dead Space 2 Har fått ett datum och kommer troligtvis släppas den 25/27 januari 2011. Spelet i övrigt ser ut att vara mer av det som ägde i första spelet. Ser starkt fram emot det här spelet och jag gillar när ett troligtvis bra spel kommer i precis i början av spelåret.

Fallout: New Vegas kommer oktober 22 2010. Har inte lirat Fallout 3 knappt men det här verkar vara ännu mer tilltalande.

Assassins Creed: Brotherhood
16 November 2010. Kommer till Xbox 360, PS3, PC. Mer av samma skit som Assassins Creed 2. Gillade man det spelet så kommer man garanterat att gilla brotherhood. Demot man fick se var ganska scriptat kändes det som.

Silent Hill 8 såg sådär ut. Kändes väldigt amerikanskt.

The Witcher 2 såg undermåligt dåligt ut. Halv sugiga strider i demot.

Portal 2 behöver vi verkligen en uppföljare? Såg avancerat och svårt ut jämfört med den första delen. Släpps? Det är icke bestämt

Red Faction: Armageddon såg halv tråkigt ut. Striderna so so. Verkar tyvärr bli sämre än ettan.

Call of Duty: Balck ops
- Xbox 360, PC, Ps3, Wii
Såg Helt ok ut. Helikoptern är ingen railshooter som man först trodde under pressvisningen. Helt klart verkar det som om Treyarch har hittat något eget genom att ta spelet till 1968.

Killzone 3 Pre-alpha känns sådär. Skall vara komptabelt med Move, man undrar ju hur bra det kommer bli. Ser helt klart undermåligt ut tycker jag. Visuellt helt ok men inte spelmässigt, känns lite segt och man har upplevt det tidigare.

Marvel vs Capcom 3 kommer 2 kvartalet 2011 till Xbox 360 och PS3, färgstarkt är första intrycket. Snabbt, ultra combos.

Gears of War 3 - Har inte gillat något tidigare del och tycker det här är mer av samma skit. Visuellt fungerar det men vafan det här med cover system? och den amerikanska adrenalin testosteron rush skit spel typ. Mer av samma. Julaftion för dom som gillar serien. Kommer 5 april 2011

Star wars: The forced unleshed 2 - Xbox 360, PS3, PSP, DS, Wii. Striderna ser helt klart roligare ut än ettan. Grafisk så är det Star Wars så det heter duga och den brömda fysikmortorn fungerar lika bra om inte bättre. Ser ut att vara mycket hoppande för att komma vidare på banorna och det ser ju måttligt roligt ut. Kommer 26 oktober 2010

Fable 3 kommer 1 november 2010 exklusivt till Xbox 360. Gameplay Demot som visades på gamespot var ganska segt och ointressant. Hoppas inte spelet blir  ännu en Peter Molyneux hype.

Need for speed Hot Pursuit till Pc, Xbox 360, PS3. 16 November 2010. Går tillbaka til grunderna med sportbilar och snutjag. Ser helt ok ut men kräver vi inte lite mer av spelen än att jaga och bli jagad för att det skall vara värt full pris? det får tiden utvisa.

God of war: Ghost of Sparta
till PSP 4 kvartalet 2010. PSP saknar bra spel och det här kommer fylla ut det magra spelutbudet till maskinen.

31 augusti 2010 Metroid Other M. Kommer bli intressant

Zelda - 2011. Mr. Miyamoto kommer se till att det här kommer bli ett bra spel. Grafiskt känns det gulligare...iaf där demot utspelas sig. Ser fram emot om dom gjort någonting med handligen eller om det är samma gamla formula dom kör på.

Crysis 2 Februari 22 2011 till Xbox 360, PC, PS3. Lirade ettan till PC och det var ap snyggt och väntar mig samma grafiska uppvisning igen. Ser jävligt grymt ut när det utspelas på tågstationen. Jämfört med Killzone 3 ser det ut att äga.

Medal of honor till Xbox 360, PC, PS3, Wii. 12 oktober 2010. Såg bara multiplayer och det kändes som en ren rip-off från Modern warfare 2.

Dead Rising 2: Case Zero
. Spelet som jag trodde Microsoft skulle visa under sin presskonferens men gjorde det icke. Fy dom. Kommer augusti 2010 till XBLA exklusivt. 2 timmar långt om man är bra sägs det. Om det kostar mer än 800msp så är det på tok för dyrt för 2 timmar annars är det som Dead Rising 2 och det är zombie slaktfest.

Dead rising 2
till Xbox 360, PC, PS3. Fastnade aldrig för det första spelet trost zombie slaktfest. Hade stora problem med att förstå kontrollen. Allt det där kändes så 90 tal på något sätt. Tvåan här ser mer ut av det första. Mer Zombies, vapen, gore, våld, övervåld, übervåld m.m. Den spelvisning jag såg på internet var segt trögt och allmänt tråkig. 31 Augusti 2010

Bulletstorm kommer 22 Februari 2011 till Xbox 360, PC, PS3. Alltså vissa utvecklare förstår man inte. Det finns en drös av fps och actionspel därute till oss gamers. Men ändå får man se dessa spel som bara handlar om att springa en linjärbana och skjuta på allt som rör sig. Vart är stämmningen? Vart är känslan? Nää här pumpar vi adrenalin och hoppas det funkar...typ

Hunted: The demon's forge till 360, PS PC3. Visuellt tilltalande men vafan liksom har vi inte fått nog av dessa samma jävla fantasyspel som kommer med samma spelmekanik? Jag har iaf. När det kommer får vi se.

Mortal Kombat
- TBA 2011 till Xbox 360 och PS3. Har alltid stått i skuggan av Street Fighter...allt i 3D men utspelas sig i 2D..hmm Street Fighter 4 någon? Långsamt och stelt. Nä det här spelet behövs inte. Spelvärlden har växt upp och ifrån det här.

Homefront
till PC, Xbox 360, PS3. Q1 2011. Mycket FPS spel var det på E3 detta år. För mig känns det halvdant. Så här många FPS så är det många som kommer sälja dåligt pga att så många kommer vara likdana eller kännas så iaf. Tror många hade varit okey om det inte fanns allt för många spel på engång.

Gran Turismo 5 fick vi inte se så mycket ingame. Man undrar ju egentligen hur bra spelet är, rår det på forza 3?
Jag tror dom kan få det svårt

Halo: Reach Såg helt okey ut enda tills man kom upp till rymden och började panga på andra skepp. Nää fy fan alltså.


/Emil

GonZas matcher från internationella Dreamhack á SVT Play

GonZa placerade sig på en sjunde plats i SM i Super Street Fighter IV vilket vi klassificerar som något av en miss. Dagen efter gick det däremot mycket bättre och han placerade sig som bästa svensk på en fjärdeplats i den internationella dreamhacktävlingen i Super Street Fighter IV. På vägen dit slog han ut Sveriges Street Fighter-elit. Bland annat Skatan. Inte illa pinkat efter ett halvår med El Fuerte. Go GonZa!

 

38 minuter in kommer Gonzas matcher mot fransosen Starnab

 

Jag var givetvis på plats och njöt i fulla drag. Mer skit från SM och DH-international kommer framöver.

 

/Joakim

 

Relaterat:

GonZa laddar inför SM i Super Street Fighter IV med en lite udda intervju

GonZa visar upp sina pad-skills

Intervju med GonZa efter SM-kvalsegern i Malmö


Cosplay från helvetet XVI

Hö hö hö...


Releaser V.25

Demon Soul's - Black Phantom Edition
PS3 - 25 Juni
Finns att köpa på CD WOW! för 369kr

 

Emil: Spelet som blivit hyllat som förra årets bästa RPG kommer äntligen till europa. Spelet skall vara djävulskt svårt men grymt belönande. Skall bli mycket underhållande att få stifta bekanskap med det här spelet. Går att importera PS3 spel med det har jag inte orkat bry mig om.

 

 


 

Trinity Universe

PS3 - 25 Juni

Finns att köpa på CD WOW! för 379kr

 

Emil: Me luv JRPG

 

 


 

Singularity

PC, Xbox 360, PS3 - 25 Juni

Fnns att köpa på CD WOW! för 469kr

 

Emil: Vet inte vad jag ska tycka. Ett tråkigt standard action fps. Blorgh


Intervju med Gonza efter SM i SSFIV

Gick sisådär....

En liten intervju med Gonza från lokal pub i Jönköping, en timme efter finalen i Super Street Fighter IV.

Bild- och ljudkvalité är sisådär.

... och tyvärr fick Gonza inte chans att spöa Skatan. Men... det kommer!

/Swedish Wargoat

50kr eller Hadouken, Webhallen!

The Game is On!

webhallsflagga

50kr eller evig Hadouken, Webhallen!

Är det så här ni vill ha det, va!?

/Joakim

Relaterat:
Webhallen förolämpar sina kunder
Enmansdemonstration vid Webhallen
Fuel the Hate!

Gonza peppar inför SM i Super Street Fighter IV

Om en timme bär det av mot en bokad stuga strax utanför Jönköping för ölförtäring och SM i Super Street Fighter IV. Här har vi en liten, inte fullt så seriös, intervju med kvalsegraren i Malmö: Gonza.

Gonza

 

Avslutningsvis bjuder vi på den här matchen mellan Gonza och Skatan:

 

 

/Joakim


You're never safe


Fire! Fire! Fire!

Awsm!

 

Tack Kapten


Cosplay från helvetet XV

Åhh fy fan...Larry Croft

Så... vilka spel kommer till Nintendo 3DS?

 • DJ Hero 3D [Activision]
 • Cubic Ninja från [AQ Interactive]
 • Etrian Odyssey [Atlus]
 • Shin Megami Tensei [Atlus]
 • Shin Megami Tensei: Persona [Atlus]
 • Shin Megami Tensei: Devil Survivor [Atlus]
 • Resident Evil Revelations [Capcom]
 • Super Street Fighter IV 3D Edition [Capcom]
 • FIFA Soccer [EA]
 • Madden NFL [EA]
 • The Sims 3 [EA]
 • Asphalt GT [Gameloft]
 • Bomberman [Hudson Soft]
 • DECA SPORTS [Hudson Soft]
 • Kororinpa-spel [Hudson]
 • Nåt Baseball-spel [Konami]
 • Contra-spel [Konami]
 • Frogger-spel[Konami]
 • Metal Gear Solid: Snake Eater 3D [Konami]
 • PES [Konami]
 • Professor Layton and the Mask of Miracle [Level-5]
 • BloodRayne: The Shroud [Majesco]
 • A Boy and His Blob [Majesco..... märkligt val det här spelet]
 • Face Racers: Photo Finish [Majesco]
 • Lion’s Pride: Adventures on the Serengeti [Majesco]
 • Martha Stewart-spel [Majesco]
 • WonderWorld Amusement Park [Majesco]
 • BOKUJYOUMONOGATARI 3D [Marvelous Entertainment]
 • Dragon Ball-spel [Namco Bandai]
 • Gundam [Namco Bandai]
 • Pac-Man & Galaga [Namco Bandai]
 • Ridge Racer-spel [Namco Bandai]
 • Super Robot-spel [Namco Bandai]
 • Animal Crossing [Nintendo]
 • Kid Icarus: Uprising [Nintendo]
 • Mario Kart [Nintendo]
 • Nintendogs + Cats [Nintendo]
 • Paper Mario [Nintendo]
 • PilotWings Resort [Nintendo]
 • Star Fox 64 3D [Nintendo]
 • Steel Diver [Nintendo]
 • Crash-City GP [Rocket]
 • VS-robo [Rocket]
 • Sonic-spel [Sega]
 • Super Monkey Ball [Sega]
 • CODENAME: Chocobo Racing 3D [Square Enix]
 • Dragon Quest-spel [Square Enix]
 • Final Fantasy-spel [Square Enix]
 • Kingdom Hearts-spel [Square Enix]
 • Carnival Games-spel [Take-Two]
 • Dead or Alive 3D [Tecmo Koei]
 • Dynasty Warriors [Tecmo Koei]
 • Ninja Gaiden [Tecmo Koei]
 • Samurai Warriors 3D [Tecmo Koei]
 • Lovely Lisa 3D [Tomy]
 • Naruto Shipuden Action [Tomy]
 • De Blob 2 [THQ]
 • Kung Fu Panda: Kaboom of Doom [THQ]
 • Marvel Super Hero Squad Infinity Gauntlet [THQ]
 • The Penguins of Madagascar [THQ]
 • Puss N Boots [THQ]
 • Saints Row: Drive-By [THQ]
 • Assassin’s Creed: Lost Legacy [Ubisoft]
 • Battle of Giants: Dinosaur Strike [Ubisoft]
 • Driver Renegade [Ubisoft]
 • Hollywood 61 [Ubisoft]
 • Tom Clancy’s Ghost Recon [Ubisoft]
 • Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory [Ubisoft]
 • Batman-spel [Warner Bros]
 • Lego-spel  [Warner Bros]

Super Street Fighter IV till Nintendo 3DS

Äntligen en utannonsering av Super Street Fighter IV till ett bärbart format. Capcom utvecklar för närvarande Super Street Fighter IV till Nintendo 3DS. Än så länge finns det bara ett screenshot ute, men det här spelet kommer jag definitivt att följa till releasedagen. Dessutom en stark anledning att köpa 3DS.

SHORYUKEN!

Super Street Fighter IV 3DS

/Joakim

Cosplay från helvetet XIV


Dead Space 2 Demo


Sonys E3 Presskonferens

*Gäsp* är det jag kände under stora delar av den. Mycket säljsnack och prat om Playstation experience. Här är det jag upplevde under 1 timme 52 minuterJack Tretton på scen
bla bla bla


Hirai Kazuo Hirai på scen
pratar 3D...bla bla bla..bara massa skryt och skit
20 titlar till Mars 2011 i 3D...zzzZZZzzz


Killzone 3 skall visas upp...Varför skall dom alltid snacka om hur viktig grafiken är m.m....visa spelet istället era as
pang pang pang
bra yta...alla dessa jävlar FPS spel...har svårt att förstå hur alla dessa spel inte tröttnar ut folk.
Jag blev uttråkad redan under trailer på spelet...det är ju samma skit i alla spel numera tycker jag
Februari 2011...med Move funktioner.


Kazuo tillbaka...bla bla bla 3D bla bla bla...GT5 i 3D
name droppar ett par spel som kommer komma...ännu ett 3D klipp..."please put your glasses on"...där tappade jag intresset
Jag vill inte sätta på mig en massa saker för att kunna spela spel.


Tretton is back
mer skryt...ge er för fan...det är bara spelen som är intressanta och inte allt annat skit.


Playstation Move pratas det om.
Kanske vi får se något nytt med Move nu som inte Nintendo redan gjort till sin Wii
LoL...trailer för move så spelar en kille ett FPS spel och kastar granat med vänster hand men den slängs i spelat med höger hand...fail


"We know motion gaming is fun"...hmm..ibland ja inte alltid


Sorcery third person action adventure game
Fantasy skit...använder move...viftar en "wand" i spelet...inte så imponerande...inte grafiskt heller
Ingen Move säljare heller. Spelar precis som vilket Wii spel som helst typ.
kommer våren 2011...kändes till slut som om det var lite harry potter kännsla på det.


EA upp på scen
PGA 11...1 to 1 movement, fungerar fint...slog i bunkern han gjorde...fungerar klart bättre än till det man sett tidigare i denna genren


Heros on the Move..comming soon


Kommer sammarbeta med cola...man kan vinna PS3 m.m


Kevin butler....ger en känga åt MS och Cirque du Soleil, ett riktigt lågvattenmärke på det.
Drar en del halvdana skämt. Försöker köra något pep talk...typiskt amerikanskt...fann det barnsligt och inte rätt forum att göra det på
Vart är alla nya spel vi vill se...dålig fokus på det av Sony


49,99$ för Move
29,99$ för något mer tillbehör
99,99$ för allt och sports champions game


399,99$ för hela bundeln...hela jävla 4 tusen kroner här i sverige kommer det bli. Dyrt


Trailer för MOVE
alla gammla spel grejer....allt känns mer som teknik visning än riktigt bra spel.
och socom 4 spelas på samma sätt som Wii titlar...Sony har ni gjort en helt ren rip-off?...skrattretande dåligt än så länge.
Jag är inte alls imponerad av Sony's försök att sälja in Move


Vart är dom banbrytande spelen till maskinen eller till move.


PSP är bästa formatet för seriösa gamers...ha ha...NDS äger PSP i försäljnings siffror
Reklam för PSP...amerikanskt attityd skit...försöker ha humor men det går inte hem


Kojima valde PSP för sitt spel endast för det är bäst är skitsnack...det var billigt att göra ett sådant spel och endast därför...sen lär Sonys betalat en del för det spelet.


God of war...ghost of sparta...inget ingame =(


Trailer för PSP igen.
Visar en hel del spel som kommer komma...försöker ta marknad av Nintendo med riktning av barnspel


Ännu mer prat om bla bla bla skit


Little big planet 2
något mini spel skit och ännu mer och ännu mer...knuffa ut folk ur en rund bana...hmmm...super monkey ball?...dom hade det


PSN...service pack som man tar betalt för playstation plus...mycket onödiga prylar till dom som betalar
Vart är spelen?...vart är alla spel?


Mer skitsnack...ba bla bla...jag tyckte jag hörde det här pratat under dom första 5 minuterna men icke. Han håller på varje kvart med samma snack.


Var mer intressant att NordKorea gjorde mål mot brasilien


Medal of honor prat...och trailer...oktober 12 2010
inte mycket att se annars i den trailern.
Ny Multiplay karta fick vi se...beta juni 21


Dead Space 2...ett multiplay spel visar dom...konstigt beslut...har dom inte mer egna spel att visa som är exklusiva?
In game dead space 2...grafiskat snyggt...gillar stilen, ettan var bra jävligt bra
Dead Space Extraction till PS3...finns inte det till Wii?...med Move stöd.


*GÄSP*


Mycket onödigt prat under denna presskonferens


Portal 2 som inte skulle visas..visas
Inget exklusivt där inte till ps3. 2011


Nu kom FF14 kort video.


Mafia 2 nämns...en del exklusiva grejer om spelet köps til PS3


Assassins creed brotherhood...ett par exklusiva grejer till PS3 spelarna
Trailer visas...multiplayer beta enda spå PS3
16 november 2010


Ännu mer sälj snack...vilket boooooring skit


Titlar som kommer till PS3 som visas i en trailer

Socom 4, Killzone 3, Medal of honor, Dead space 2, Mafia 2, Madden 11, Nba 2k11, Pga11, Sports champions, The Fight, NCAA football, Eyepet, Start live party, Little big planet 2, The Shoot, Echocrome 2, Heros on the move, GT5
Modnation, Motorstorm Apocalypse, True Crime, Marvel vs capcom 3, Shooter 2, Mortal Kombat, Castlevania, Dead Nation, Sorcery, DC unvierse, Sly collection, Tron evolution, FF14


Mer säljsnack efter det klippet....åhhh...1 timme 40 min av säljsnack...kul? näää inte ett dugg


GT5 trailer...ser snyggt ut men räcker det ända fram
2010 november 2 släpps det


Mer SÄLJSNACK....kan nån få honom att gå av scenen och göra nånting annat


Infamous 2...trailer


En sista överaskning...hmmm...I wonder...Twisted metal
Exklusivt till PS3...actionfyllt


Mer säljsnack...1 timme 52 min...utan allt skitsnack emellan var det här klart på 1 timme. Klart besviken


/Emil

Nintendos E3 presskonferens

Här är min upplevlese under tiden när jag tittar på Nintendos presskonferens.
Reggie. my man!!...han är söt


Wii Zelda, äger alltid fett...Skywards sword heter spelets undertitel


Miyamoto ler lite m.m förklara hur kontrollen fungerar..tråkigt...varför alla dessa tutorials?
Visar In game Zelda...Sen dök Miyamoto upp på scen...ännu mer tutorials...men vafan liksom.
Svärdet ser ut som en lång åder påle så som Mr.Miyamoto håller svärdet.
Zelda kommer alltid vara en trevlig upplevelse.
Kontrollen verkar inte känna av alla rörelser...inte hundra precis...hoppas bara för att det är demo, annars är det fail
Tutorial ännu mer och items...åhhhh...bara basic skit...alla som spelar är inte nybörjare...det går ut till alla spelutvecklare...NO MORE TUTORIALS!!! EVER!!!
Mr. Miyamoto verkar inte vara en gamer
Skyller på dålig överföring med det trådlösakontrollen....fail
Undra hur det blir med handligen eller kommer det vara samma visa igen?
Zzzzz....zelda presentation blä...inte underhålladen för fem öre och jag skiter i hur
saker och ting fungerar. Varför detta sega upplägg Nintendo?
Det där var inte givande
Avslutar med Zelda trailer


Reggie My man...på scen igen...han är söt
Nämner ultra realism med Nintendo...det ringar lite dåligt i mitt öra med tanke på att dom inte ens har HD stöd
Nämner lite sport spel...SO!!!
Mario blir i volleyboll...suck...ishockey...hmmm...dodgeboll...åhhh...basket...prutt...Mario Sports Mix kommer 2011


Mer säljstatistik...men hallå...lägg ner...mer spel Reggie. Bara mass skit skryt nu.
22 miljoner Mario kart, 14 miljoner New super mario
Sen blev det Wii party...yeah vad kul...NOT!!! Har ni inte lärt er nånting hur en presskonferens skall vara


Just Dance 2....trenden nu verkar vara dans spel med tanke på att det är tredje spelet utannonserat på 2 dagar


Golden sun - Dark Dawn till DS verkar äntligen komma...This Holiday
Goldeneye till Wii ...läckte igår ut men dom visar den...retrostyle..This Holiday


Give me more shit REGGIE


Mickey mouse...Disney epic mickey...Warren spector och någon Adam på scen


Tecknad stil...mmm...dom vill göra musse till plattformshjälte...goodluck
Ännu en ganska seg tutorial om Musse spelet...man undrar man undrar


Reggie...my ass...han är söt


Kirby får ett återtåg..."kirby got game"...Kirbys Epic Yarn...gullig gull gull
Lite intressant upplägg med att man spela på en "duk" som bakgrund som man kan dra i för att saker skall komma närmare m.m
Nintendo sött spel...ska bli kul att se hur det är


Dragon Quest 9...bla statistik bla bla...kommer till USA om 26 dagar...


Metroid other M...sista augusti 31...musik...skönt...stil verkar OK. Mycket intressant.
Verkar kunna bli riktigt bra...såg inte så mycket hur det fungerar i striderna...det enda man undrar om liksom


Donkey is Back....Våran egna lilla åsne apa i plattform....verkar äga...kommer ÄGA.
Plattform -90 tals stil. Donkey Kong Country Returns...this holiday

Nintendo 3ds..."WE THINK THERE IS A BETTER WAY"...No glasses...skryt
ge mig spelen....där på pålen är den...lysande stjärnan..N3DS...Satoru kommer på scen och ska skryta lite tror jag
N3DS....ser ut som en DS...vart är spelen...men nää...ännu en tutorial om N3DS....suck
Touch och 3D no good...Iwata says....bättre grafik...analog kontroll kommer...rörelsekänslig 3DS
har kamera...har 2 kamera linser...ta kort i 3D...intressant...hö hö...kan spela upp 3D filmer
Project Sora...endast för N3DS...Pit kommer fram...Kid Icarus is back baby
Grafiskt...nja...tufft...JA....kommer äga...hoppas jag...


KID ICARUS UPRISING


3D trailer av spelet på golver på E3...


N3DS komminucerar med andra konsoler hela tiden. Sen bablar han om allt möjligt på knackig engelska
Nintendogs 3D+ Cats...åhhhh gullig gull...


Vart fan tog Reggie vägen?...han är söt


Namn droppar massa företag...Assassins Creed...Resident Evil, Metal ger solid, saints row, Kingdom hearts m.m
Så där ska man göra för att man skall må bra på en presskonferans...fy fan vad underbart


Reggie is BACK =)


Ett star fox skepp flög förbi...se där ja....det lär nog dyka upp.


Han rundar av med att alla i Nokia Theater får provspela N3DS och Zelda till Wii.

/Emil

E3 Conference Drinking Game!


Nintendo E3 Conference Drinking Game!Klicka på bilden för ett trevligt fyllespel så här 40 minuter innan Nintendos presskonferens på E3

/Joakim

Super Tournament Mode till Super Street Fighter IV nu släppt

Super Tournament Mode till Super Street Fighter IV är nu släppt. Rent konkret har man tillgång till ett miniturneringsläge á 4/8-spelare, samt någon minor gameplay buggfix, typ. Fullständigt meningslöst turneringsläge. Spelat skräpet en gång och lär aldrig göra det fler gånger. Det är nästan så att jag blir upprörd. Vad fan pysslar ni med Capcom!?


:(

/Joakim

Edit 16:19

Begav mig till Capcom-Unity-forumet för att ventilera lite avsky över deras pissiga tankeprocess bakom den här uppdateringen och hitta den där underbara trådstarten jag bara måste dela med mig av:

how beat guile noobs

Vem var nooben sa du?


XBLA denna sommar


Cosplay från helvetet XIII

Det här är inte okey....


Xbox 360 slim släpps den 16 Juli

Microsoft har sagt att Xbox 360 slim släpps den 16 Juli för oss på andra sidan vattenpölen. Den skickas ut bara för USA idag och under denna vecka.


/Emil

Microsoft E3 var ointressant

Tänkte inte skriva något första om presskonferanserna men tog ändå notes på burken och här kommer mina små noteringar jag tänkte när jag såg presskonferansen. Som för övrigt var grymt jävla tråkig. Jag är inte imponerad. Ska bli kul och se vad dom gör med Cirque du Soleil på onsdagCoD - Black ops
Helikopter...ok? = Railshooter =släpps  2010 11 09 = Treyarch = stort -


Hideo Kojima kom på scen
In game MGS rising - skär igenom det mesta med svärdet - so what?


Cliff Bezinski
Gears of war - 4 spelare - ser ut att suga lika hårt som dom 2 första delarna
cover - boooring
New mode - beast


Peter Molyneux
Fable 3 - trailer


Ny partner exklusiv - Crytek - Codename kingdoms?


Halo: reach
Markus Ledo
World Premier kampanjen - trailer - kändes Halo...fräscht - man flyger och skjuter m.m


Marc Whitten
bla bla bla bla bla bla
kinect - blä
pris? - utrymme behövs = mycket - funktioner...boooring
ge mig spelen
Videokinect - videochatt...tufft...konversationen var grymt stel och inövad...boooring
MS booring...och töntiga
vart är spelen?
nu kom ESPN på Xbox...undra om vi europer får ta del av det.
äntligen spelen...
Kinectimals...barn...blä..black and white någon? leka med sitt pet...man kan klappa dom, kela med dom..de é naajs
Kinect sports...*snark* sprint, fotboll, bowling, pingis, friidrott, boxning, wii sports någon?, beachvolley
Kinect Joy Ride...*snark*..styra i luften...verkar barnsligt...någon snor nintendos idéer tror jag
Kinect Adventures....men hallå?...kille kom splitscreen...cheese....rafting...jaha?

Ubisoft
Kinect....typ träning. EA sports active?....typ...fitness prutt. Börjar tittat på Italien - Paraguay för det här var tråkigt

Harmonix
Dance central - hon dansar ja det gör hon - inövat...typ massor

Vart är priset på kinect? Vart är spelen som vi alla väntar på?

Dansar han? ja det gör han...so?


Kinect USA release 4/11 15 spel på release

Lucas arts spel....till kinect en trailer för ett spel utan kontroll som kommer nästa år

Star wars....utan kontroll...såg grafik ok...äntligen får jag leka Star Wars tönt?
Vader gör entre och det slutar...


Turn 10
visar bilspel...forza...kinect...ferrari...titta bil...mmmm...inte imponerad


Xbox slim...liten....samma pris 299$...släpps idag till återföljsäljare...börja sälja direkt typ. Kanske nästa vecka eller något.


/Emil

Electronic Entertainment Expo - E3

I tider som denna underbara sommar som precis har kommit igång med en massa regn så är man glad över att vissa saker sker iaf. Nu tider som denna när fotbolls VM spelas i vinter i ett sydafrika som har 15 grader varmt, som tar upp all tid (nästan). I tider som denna så vet vi vilka spel vi kommer spela det närmsta året, tackvare E3.


Alla som har något intresse i spel känner till E3. Alla som surfar runt på olika spelsajter vet vart man får tag på den informationen vad som sker där borta i landet långt bort. Som förresten spelade 1-1 mot England. Nu är det så att vi kommer nog inte nämna så jävla mycket vad sker där borta eftersom den infon kommer finnas överallt på exakt varenda spelsajt och blogg. Vi här på spelbröderna kommer nog bara nämna det som är intressantas för oss. Men nu tänkte jag bara nämna lite vad vi tror att vi kommer får se, vad vi vet att vi kommer få se och vad vi hoppas på att få se.


Nintendo Wii/DS

Vad har Nintendo att komma med på denna E3. Vi vet att dom kommer visa upp sin nya maskin som kallas än så länge 3DS. Maskinen skall vara helt i 3D utan någon form av glasögon tillbehör så vi får väl se. Ett nytt Zelda sägs det att det kommer visas till Wii, helt väntat. Metroid: other M borde vara spelbart. Sen är det inte så mycket mer av värde som man vet egentligen om Nintendo detta E3.

Vad jag hoppas på att se av Nintendo dett E3 är mer ny retro om man säger så. Tänk er själva en Zelda uppföljare till Wii som har samma stil som Zelda: A Link to the Past. Om har ju inte gjort en ordentlig uppföljare på den stilen så det skulle jag vilja ha. Ett ny retro spel vid namn Kid Icarus skulle inte vara dumt heller. Pikmin 3 borde visas. Vilka typer av spel kommer vi få se Mario i härnäst? det vet man inte vad Nintendo stoppar sin farbror till rörmokare någonstans. Old school Metroid till DS vore inte helt fel. F-zero till Wii en möjlighet. Final Fantasy: the 4 swords borde visas.

Jag vill absolut inte se en jävla massa försäljningsstatistik på deras presskonferans. Fatta det Nintendo det är tråkigt!!


Sony PS3/PSP

Vad vet vi om Sony? Det ryktas om en ny psp...får gärna komma men dom borde satsa på att få ut lite mer spel till den gamla maskinen för det är en bristvara. Vi antar att Gran Turismo 5 kommer visas upp och även vara spelbart annars är det fet fail på det. Ryktas om Killzone 3 i 3D. Dom kommer garanterat att visa upp Final Fantasy XIV om det fortfarande är exklusivt till Sonys maskin. Det eviga ryktet som pågick i början av årat var om FF IIV och jag tror innerligt att vi kommer få se en trailer på det spelet. Det var alldeles för mycket snack om spelet för att det bara skulle vara saker som alla producenter skulle vilja göra.

Move kommer ta bra jävla mycket plats. Har börjat ledsna på att behöva stå upp och spela. Största skrällen som jag tror Sony kan komma med är inte att Bungie ska börja göra spel åt dom utan att dom utannonserar att Mass Effect skall komma till deras maskin.


Microsoft Xbox 360

Kinect, smaka på det. Känns som något dåligt tyskt godis. Men det är det namnet Natal kommer att få när det släpps. Kinect, fy fan. Det kommer få en hel del plats. Det kommer även om ryktet stämmer en slimmad 360, jag bryr mig inte nämnvärt om det. Kommer nog handla en del om Halo: Reach, Fable 3 och Gears of War 3. I övrigt i spelväg kan man hoppas på att FF XIV utannonseras till boxen. Några mer konkreta spel till Kinect...usch. Kanske får se uppföljare till Shadow Complex. Hoppas på Mass Effect 3. Dead Rising 2: Case Zero lär ju visas upp. Annars kommer nog det mesta handla om Xbox live skit och Kinect...usch

En hel del multikonsolspel kommer vi få se och en del utav dom intressantaste är väl:

Dead Space 2, Dragons Age 2, Batman 2, Assasins creed 3, Metal Gear Solid: Rising, Castlevania: Lord of shadow, Civilization V, Mafia 2, Dead Rising 2, Sonic 4, Vanquish, Star wars: Old republic, Crysis 2, Medal of honor, Star Wars: The forced unleashed 2, Fallout: New Vegas m.m

Hoppas på att kanske att GTA 5 visas trailer för.Här är en del trailer som är släppta till just E3:

 

Fallout: New Vegas


 

Gran Turismo 5


 

Dead Space 2


 

Killzone 3


 

Star Wars: The Forced Unleashed 2


 

Homefront


 

Devil's Third


 

Star Wars: Old Republic


 

Assassins Creed: BrotherhoodTest Drive Unlimited 2


 

/Emil


Spelkonst II


Releaser V.24

Metal Gear Solid - Peace Walker
PSP - 18 Juni
Finns att köpa på CD WOW! för 279kr

 

Emil: Uppföljaren till Metal Gear Solid 4 är här. Den är inte en officiell uppföljare men kunde lika gärna vara det. Ett garanterat köp till min PSP. En PSP som har bristvara på bra spel.

 

Joakim: Precis.

 


 


Giana Sisters
NDS - 18 Juni
Köp dina spel på CD WOW!

 

Emil: Alla som är något äldre och upplevde Commodore 64 känner till The Great Giana Sisters. Spelet som var en ren rip-off av Super Mario Bros. Nu kommer ett spel till DS som får en att minnas denna härliga rip-off. Men just det här spelet verkar blä.

 

Joakim: Vad är det för jävla musik? FAIL! Avfall. Slå på ignore-mode.


Pokémon Zombie Snorlax

För er som har sluskat runt lite på bloggen så är nog Undead Ed ett bekant namn. Galningen som skapat 1-down Mushroom. Makalöst sorglig. Nu har han varit igång igen. En Pokémon Snorlax. Zombie-style.Pokemon Zombie Snorlax av Undead Ed

/Joakim

Pimpa din motor med en NES-handkontroll


Marvel vs Capcom 3 char-teaser-trailer

 

Dante och Deadpool

 


Första Scott Pilgrim vs The World-trailern

 

Förstra trailern till Scott Pilgrim vs The World. Musik av Anamanaguchi.


Mums! Scott Pilgrim vs The World släpps under en tid exklusivt på Playstation Network och efter en ännu oklar tidsperiod så släpps det på Xbox Live Arcade.

 

/J


Fuckin scrubs...


Tron NES

thron nes

Rea på Xbox Live Arcade under E3

Så är det! Fem spel under veckans erbjudande och samtidigt en lagerrensning.

Veckans erbjudande:


 • Marvel vs Capcom 2 [560 poäng]
 • Trials HD [560 poäng]
 • Shadow Complex [560 poäng]
 • TMNT Turtles in Time [400 poäng]
 • Splosion Man [400 poäng]
Lagerrensningen:

 • A Kingdom for Keflings [400]
 • Alien Hominid HD [400]
 • Banjo Tooie [800]
 • Bomberman LIVE [400]
 • Bionic Commando Rearmed [400]
 • Braid [800]
 • Castle Crashers [800]
 • Castleviania: SOTN [400]
 • Contra [240]
 • Crystal Defenders [400]
 • Geometry Wars: Retro Evolved 2 [400]
 • Magic the Gathering [400]
 • N+ [400]
 • Magic the Gathering [400]
 • Panzer General [400]
 • Portal [800]
 • TMNT: 1989 Arcade [240]
 • Uno Rush [400]
 • Vandal Hearts: Flames of Judgment [800]
 • Zombie Apocalypse ]400]

En hel del godsaker så det är lika bra att passa på.

/Joakim

StarCraft II reklam

 

/Emil


Mario special

Super Mario Galaxy 2 släpps idag och här kommer lite Mario relaterade bilder

 

 


Trailer för nya Mortal Kombat spelet

Vet inte vad jag ska tycka...

 

Warner Bros. Interactive Entertainment Announces Mortal Kombat

 

Warner Bros. Interactive Entertainment announces Mortal Kombat, the most brutal installment of the landmark fighting game to date for release on the PlayStation®3 computer entertainment system and Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft in 2011. Mortal Kombat is being developed by the newly re-named NetherRealm Studios, led by Mortal Kombat creator and creative director Ed Boon.

 

The newest chapter of the iconic fight franchise marks a triumphant return to the series’ mature presentation and a reinvention of its classic 2D fighting mechanic. Driven by an all new graphics engine, the fan favorite Fatality is back and presented in more gory detail than ever before. In addition, Mortal Kombat introduces a number of new game-play features including tag team and the deepest story mode of any fighting game. Players can choose from an extensive lineup of the game’s iconic warriors and challenge their friends in traditional 1 vs. 1 matches, or take on several new game modes.

 

“We are bringing the Mortal Kombat franchise back to gamers with the talented NetherRealm Studios team creating the game fans long to play,” said Martin Tremblay, President, Warner Bros. Interactive Entertainment. “Re-establishing the brand with Warner Bros. Interactive Entertainment, Mortal Kombat innovates on past games while staying true to the brand’s legendary characters and fighting style.”

 

“We can’t wait for players to get their hands on Mortal Kombat,” said Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios. “This game really is a response to what players have been demanding: mature presentation, reinvented 2D fighting mechanic and the best, most gruesome fatalities ever!”


Mortal Kombat introduces a number of new game modes as well as the most extensive online experience ever seen in a fighting game. Up to 4 players can battle “tag-team”- 2 players can team up in the new “Co-op Arcade Mode” or compete against another team online.

 

/Emil


Portal 2 uppskjutet till 2011

Valve har låtit meddela att Portal 2 som var planerat till en release till julen 2010 har nu blivit framflyttat. Anledningen får vi veta av deras pressrelease som har rubriken:

VALVE ANNOUNCES MAKING GAMES IS HARD

Humor? Definitivt.

/Joakim

Mupparna...?


Cosplay från helvete XII

Pikachu

Men vafan...


Aftonblaskans ständigt negativt vinklade spelnyheter

"Spelare jämförs i studie med storrökande stridspiloter"

Aftonblaskan rapporterar om.. eh.... att folk som livnär sig på dator- och tv-spel har en visuell reaktionsförmåga som ligger nära utbildade stridspiloter men att deras kondition och form motsvarade 60-åriga storrökare och refererar till en artikel i en annan, ökänd engelsk tabloidblaska vid namn The Sun.

Vad för reell information innehåller då blaskans rapporting om denna "nyhet"? Utöver ovanstående information får vi bara veta en sak: att EN (1) deltagare i studien hade atletisk kropp men lungkapacitet som en 60-årig storrökare.

Okej.

Hur många människor var med i den här studien? Hur genomfördes den? Var, när, varför? Frågeställning? Länk? Hallå? Att den är genomfördes av "brittiska forskare" säger absolut ingenting.

Att inidivider med stillasittande intressen har dålig fysik är ingen nyhet. Bara ytterligare ett sätt för Aftonbladet att prostituera sin obefintliga journalistiska integritet. Varför får man bara se rubriker i stil med: "Våldsamma tv-spel gör ditt barn till en massmööööördare!" i stället för: "Våldsamma tv-spel gör inte ditt barn våldsamt"? eller att gamers har större kontroll över sina drömmar än icke-gamers? Att det finns studier som påvisar att tv-spel kan lindra kronisk smärta? Eller att tv-spel ska hjälpa nyktra alkoholister hålla sig nyktra?

Lägg ned smutskastningen nu, Aftonbladet. Ni påverkar ju faktiskt folk.

Negativt.
/Joakim

Cosplay från helvetet XI

Det här är inte okey...


GonZa flashar sig för andra gången

GonZa, kvalsegrare i Super Street Fighter-SM, Malmö, flashar sig för andra gången

BEHOLD THAT 14-HIT!

/J

Angående Webhallen och utebliven DLC

För ett tag sedan förbokade jag Super Street Fighter IV från Webhallen och skulle få DLC som en del av förbokningen. Jag fick en kod som inte fungerade vilket ledde till en kontakt med kundtjänst som gav mig ett pissigt svar. Jag replikerade men blev ignorerad.

Det ledde till ovåldsamt enmansupplopp utanför stängd butik av undertecknad. Mitt nästa steg skulle vara att ringa Capcom i Japan men så långt har jag inte kommit ännu...

... däremot har en av våra kära läsare som går under namnet "Rob" varit i kontakt med kundtjänst då han undrat varför man utlovar DLC till sina kunder när det uppenbarligen garanterat kommer att ta slut. Svaret från Webhallen blev att det var deras leverantör som stod för DLC-koderna... Således är det Pan-Visions fel att jag blev utan DLC. Information till den intresserade. :)

Tack Rob!

Personligen är jag sne över det pissiga bemötandet från kundtjänst och kommer således aldrig (eh.. eller i allafall över den här sommaren) handla från Webhallen.

/J

Mega64Vet inte hur jag kunde missa den här när den kom. Men Mega64 summerar ganska bra ihop vad jag känner om dom nya rörelsekontrollerna.

/Emil

Snoop Dogg i NBA2K11


snoop dogg i nba2k11

Ser lustigt ut... han saknar dock en styck marijuanajoint i munnen, handen, näsan..


/J

Cosplay från helvete X

Gotta catch 'em all

På tal om Tekken 6

Jag har spelat en del Tekken 6 senaste dagarna. Det har sina poänger...

...men den där otroliga tjurrusningen binjuremärgen (dvs "adrenalinkörteln" för er som gillar Fear and Loathing...) utsätter min köttklump till uppenbarelse för i Street Fighter infaller sig aldrig riktigt online. Den där vansinnesglädjen, den där totala och maximalt levande galenskapsrushen som uppstår efter en fysisk och psysisk ansträngning utöver det normala, syns inte till. Street Fighter är som att springa ett maraton under tre minuter. Street Fighter är att beblanda sitt väsens mentala energier med framtiden. Tekken är mer som ett... tv-spel.

Var är mitt mentala fallskärmshopp?


/Joakim

Relaterat: En Street Fighters Bekännelser - del I

ilomilo

I denna värld som vi kallar tv-spel så finns det enligt min helt egen utsago på tok för mycket action och våldsamma spel som egentligen inte gör så mycket nytta mer än sprider massa hat och lär våra kära barn hur man snor bilar, skjuter maskingevär, knivhugger ner folk, våldtar kvinnor, tar droger, klubbar sälar. Så dom typ av spel bor..!#¤/ upphö[£!*syntax error*


Fy fan vad hemsk det skulle vara om jag var en sådan moraltant som vill förbjuda allt. Men en sak som vi i spelvärlden blir överösta med är just actionspel känns det som. Därför uppskattar jag dessa små udda smala titlarna som just ilomilo


 

/Emil


En titt på spelnyhetsträsket


Ice-T i Gears of War III


ICE-T


Obsidian Entertainment utvecklar Dungeon Siege 3

Obsidian Entertainment


Ozzy Osbourne till Rock Ba...

.... äh!


Jag bjuder er återigen på den här i stället:two girls one up

/Joakim

Cosplay från himmelriket II

Det här är okey


Veckans spelnyheter - beta

Sömnlös. Angst! Så den här kommer ett par timmar tidigare än planerat:

Överlag kan man säga att vi har ambitioner på den här bloggen. Hur det yttrar sig visar sig stegivs. Det är babysteps vi snackar här. Det här är mitt andra videoinlägg. Det tog mycket längre tid än vad jag hade tänkt mig och överföring till youtube försämrade slutresultat mer än vad jag föreställt mig. Mitt första kravlande försök...

Spelbröderna presenterar: Veckan spelnyheter (beta)

Spelbröderna presenterar... veckans spelnyheter. Beta.

Utrustning: Headset á 99kr.

Om intresse existerar får man möjligtvis investera i lite bättre utrustning.

Lite allmänna reflektioner skulle uppskattas.

Överlag medveten om samtliga brister i videon, rörliga bilder och bättre kvalité, editering, ljud osv...


...men på eller av? Go eller no go?/Joakim

Releaser V.23

Super Mario Galaxy 2
Wii - 11 Juni
Finns att köpa på CD WOW! för 439kr

 

Emil: Marios egna spel har alltid stått för en ren spelglädje. Dom flesta av motståndarna till Marios spel har varit okey men har just saknat spelglädje för att kunna konkurrera. Mr. Mario (Shigeru Miyamoto) vet hur man utvkleckar och gör roliga spel. Spelet har fått 10 av 10 på många ställen och frågan är om det här är årets spel?

 

Joakim: Till Wii så får man definitivt se det som årets släpp i allafall... ett måste för alla med en Wii, helt enkelt.

 

 


 

 

SBK X Superbike World Championship

PC, Xbox 360, PS3 - 10 Juni

Finns att köpa på CD WOW! för 369kr

 

Emil: Har aldrig varit ett fan av racing på två hjul. Och som vanligt när det kommer till såna här nischade spel så finns det alltid fans som älskar dom och vi som inte fattar dom. Jag tillhör den senare kategorin.

 

Joakim: *gäsp*

 

 


 

 

Rock Band - Green Day

Xbox 360, PS3 - 10 Juni

Finns att köpa på CD WOW! för 329kr

 

Emil: Har vi inte fått nog av dom här spelen?

 

Joakim: JO! DET HAR VI! Skit från ett skitband. Skit med andra ord.


7up, mofos!


Ingen streamad porr på Playstation 3

Folk som är intresserade av att streama porrfilmer till sina Playstation 3:or kan glömma det, enligt Vivid Video.

Vivid Video, ett av världens största porrföretag, närmade sig nyligen Sony för att se om spelföretaget var intresserade av att ingå en deal med Vivid för att ge Sonys kunder möjligheten att streama porr. Men Sony var inte intresserade, enligt Vivid Video i en intervju.

"Vi inledde samtal med Sony, men det ledde ingenstans" säger Steven Hirsch, Vice-VD, till ComputerandVideogames. Hirsch berättade för CVG att Vivid frågade Sony om en avskiljd plats på Playstation Network skulle kunna skapas, där man var tvungen att verifiera sin ålder innan man fick tillträde.


Men Sony var som sagt inte intresserade.

Inte Microsoft heller.

Fullt förståeligt.


Källa: news.cnet.com

/Joakim


Trailer, trailer och en trailer

Har kommit mycket trailers slutet på denna vecka och här är väl dom som är intressantas.


Guitar Hero - Warriors of rock

 

Den mest ointressant trailerna denna vecka. Vem fan bryr sig om ett nytt GH spel egentligen? Den här är med för att Children of the Grave med Black Sabbath spelas och endast därför.

 

Deus Ex - Human Revolution


 

Trailern säger inte så mycket om själva spelet. Men trailern är välgjord och är värd en titt.

 

Singularity

 

 

Trailer för det här spelet visar bara hur tråkigt det här spelet kommer bli när det släpps. Ett standard actionspel som inte för något nytt till genren


Red Faction - Armageddon

 

 

Känns som ett Dead space kopia. Orginalet var bra och var roligt att spela medans det här känns en rip-off från Dead Space. Hoppas verkligen inte att det blir så.

 

Vanquish

 

 

 

Shinji Mikami är igång igen med sitt nya spel. Orginal trailer förde med sig en massa frågor om hur själva spelet skulle vara. Men nu med den här så ser vi ju hur gameplay kommer bli. Action action och action. Med han i rodret så kommer det bli underbart.

 

 


 

 

Star wars nörd som jag är så kan jag inte låta bli att slänga upp box arten till Star wars - The forced unleashed 2

 

 

 

/Emil


Spelkonst

gjord av Kalapusa

 


Relaterat till: Verklihetstrogna skulpturer


Dead Space 2 Box Art

Dead Space 2 Box Art nu uppvisat för omvärlden:

dead space 2 box art


Hydorah - 16bits Indie Shmup

Hydorah är ett indie-shmup till PC:n i 16bitarsstuk á Gradius-style med sexton banor som släpptes igår. Spelet är utvecklat av en spanjor som går under namnet Locomalito, och han har varit snäll nog att släppa spelet gratis. Nämnas bör att spelet varit under produktion i tre år nu.Hydorah har redan fått mycket uppmärksamhet för sin slicka look, höga svårighetsgrad och coola musik. Shmups for the win! Tanka hem det nu för bövelen!

/Joakim

Spela även: Crimzon Clover

Familj spelar Natal

Så här ser det ut när en familj spelar Natal:
Snetrippsspasmer framför en Eye Toy...


Spel baserat på Marvin Gaye

Masaa Matsuura, mer känd som skaparen av PaRappa the Rapper, har utannonserat ett nytt musikspel baserat på legenden Marvin Gaye. Spelet heter "War is Not the Answer" och utvecklas för välgörenhetsorganisationen One Big Game. "War is Not the Answer" utvecklas till Iphone och Ipad.

 

 

Hela tanken bakom spelet är att en tämligen stor del av inkomsterna ska gå till välgörande ändamål. Bra initiativ om något.

 

Läs mer på Eurogamer

/Joakim

 


118100 har lodiga svar

118100 har tämligen lodiga svar om man ställer en tv-spelsrelaterad fråga till dessa lurendrejare.
Jag tänker inte ens gå in på hur retarderat ovanstående svar är, och frågan ska vi inte ens tala om...

/JoakimHata vidare på:
118100 har INTE svaret på allt

Ny Virtua Fighter 5 Final Showdown Trailer

Man blir ju lite småkåt....
Influeras barn av våldsamma tv-spel? Fan heller! Du influerar barn!

Influeras barn av våldsamma tv-spel? Psykologen i videoklippet anser sig inte ha hittat ett enda bevis för att våldsamma tv-spel gör barn våldsamma.

 

 

Jag är fritänkare i dess renaste mening. Alltid oberoende, aldrig neutral. Av den anledningen måste jag i sedvanlig ordning ventilera mina tankar kring klippet: Vissa människor klarar inte av verkligheten. Kollektiv skuldbeläggning och kollektiv bestraffning fungerar ändå inte på dessa retarderade individer, vilket förintar debattens existens. Aggressiva människor kommer alltid finnas...

 

... och stater och korrupta politiker kommer fortfarande att se till att miljoner med miljoner människor dör, in absurdum. Varför fokusera på en skitsak som tv-spel? Barn blir influerad av verkligheten. Makthavarna, det vill säga politiker, kapitalister, journalister, PR-folk och lobbygrupper är ansvariga för samhällets dekadens. Inte tv-spelen. Lyssna på psykologen. Han vet vad han pratar om.

 

"It could very well be that aggressive kids like aggressive images rather than that the aggressive images makes the kids aggressive."

 

/Joakim


Cosplay från himmelriket

Det här är okey...


Zelda 2 - The Adventure of Link i 3D

Jag har precis suttit och spelat Zelda 2 ett tag nu. Den här gången var det lite annorlunda än vad jag kommer ihåg Hyrule som jag spelade 1988 när det begav sig. Nu var det i FPS och 3D. En annorlunda men rolig och skön upplevelse.


En glad amerikan i 25 års åldern vid namn Michael Johnston har suttit sedan 2009 (vet ej månad) och programmerat den första delen av Zelda 2 så som han själv ville spela det. Fullt i 3D och i FPS. Tar en tid att vänja sig men man känner igen sig i allt.

Vi på spelbröderna gillar sådan här galenskap om den görs på rätt sätt.


Zelda 2 - The Adventure of Link 3D

 

Om ni känner för att testa själva spelet så hitter ni det på hans blogg Zelda 2 FPS

/Emil


Black Link


Det kom ett mail från Gameloft....

För ett par dagar sedan publicerade jag ett inlägg om Gameloft och deras policy angående multipla nerladdningar av ett redan köpt Androidspel. Kontentan var: 1 köp, 1 nedladdning. Om telefonen skulle gå sönder, eller om man bytt upp sig, så var det bara att köpa ett nytt exemplar av spelet om man ville ha det till sin nya telefon. Helt värdelöst, med andra ord.

Jag kom nyligen hem från jobbet och tog mig en titt i inkorgen till bloggens e-mail och där fann jag ett mail från Gameloft:

Hej,


Gameloft har lyssnat på sina användare och ändrar nu sina villkor för om man vill ominstallera sina Androidspel. Den nya policyn beskrivs på engelska nedan.


“In order to avoid piracy of our Android HD+ games, a strict anti piracy measure has been implemented in the games.


A couple handset/Msisdn can only download and install a game once.


It means that if for any reason, the user erases the game, he will have to pay for it again.


This rule is currently being changed to allow unlimited downloads of the games (for 3 years actually).

The new games released will all have this new DRM policy.


The games already released will be updated one by one in the future.”


Med vänliga hälsningar,


Simon Johansson


Spelbrödernas kommentar: Bra! Ni sviniga utsugare ska fan inte tro att ni kommer undan med vad som helst. Men! Räcker tre år? Svar: Nej. Har jag betalat för spelet ska jag äga det för all evig framtid, och dessutom ha tillgång till spelet i fråga för all evig framtid. Digital nedladdning visar sig vara sämre och sämre skit för var dag som går.

 

/Joakim

 

Relaterat till: Gamelofts Android Store-policy borde uppmana till bojkott


Highborn släppt på App Store

Highborn till Iphone, utvecklat av Jet Set Games,  har nu släppts på App Store till det resonabla priset av 22kr. Highborn faller under kategorin turnbaserad strategi. Här har ni en kort recension av spelet:


Ny trailer till BlazBlue: Continuum Shift

BlazBlue: Continuum Shift är uppföljaren till BlazBlue: Calamity Trigger och Zen United som utvecklar spelet har idag släppt en ny trailer. Spelet släpps i Nordamerika och Japan under sommaren, men än så länge finns det inget spikat datum för en europeisk release, men förhoppningsvis kommer det till hösten.

Did someone say FIGHT?

/Joakim

Japan har nu 5 miljoner PSN-konton

Sony har idag låtit meddela omvärlden att det i Japan nu finns 5 miljoner PSN-konton, vilket får ses som en mycket stor mängd i en nation med 127 miljoner invånare.

/Joakim

Cosplay från helvete IX

Bioshock Big daddy

Big Daddy någon?


Nintendo DS prissänks

Läste precis att Nintendo DS prissänks med uppskattningsvis 20-30 engelska pund den artonde juni, i ett försök att stimulera efterfrågan. Artonde juni är dagen efter premiärvisningen av Nintendo 3DS.

Talande.

/Joakim

Sega Mega Drive-klassiker nu på Steam

Sega Mega Drive-spel finns nu att köpa till Windows via Steam för $2.99.

Tanke 1: Sluta pungslå kulturarvet på profit
Tanke 2: Emulering av gamla tv-spel är kärlek
Tanke 3: Sprid kärleken

/Joakim

The father is in another castle


Kategori: Oh Noes!

Jag skulle köpa Red Dead Redemption....

Jag är en människa som överlag tagit avstånd från hype-tåget redan år 2000 efter att jag blivit grymt besviken på ett spel jag gått och trånat efter och dagligen följt sedan utannonseringsdagen. Det handlade om en uppföljare till ett spel jag dog för. Diablo. Fucking epic. Tvåan däremot - ren avföring. Ett riktigt skräpspel, pinsamt värdelöst i sin nivådesign. Besvikelsen var total.

Tänkte köpa Red Dead Redemption i dag. Slut i samtliga affärer jag tittade in i, vilket betyder alla butiker jag har i närheten. Förutom en... Webhallen (50kr eller hadouken!). Således blev det inget köp av RDR just denna dag. Jag köpte Facebreaker från en sunkig reaback i en skitkedja i stället för 99:-.

Mest för att ha någonting att reta mig på.

/Joakim

Rare firar 25 år samt passar på att byta logo


Cosplay från helvete VIII

Vega

Det här är inte okey


Mario Kart-radiobil med power-ups!

Mario Kart-leksaker är ingenting nytt, men en Mario Kart-radiobil med powerups däremot, det är något nytt det.


Leksaken fungerar som så att det finns ett par olika ställen på banan där det registreras som att man kört över en powerup och det indikeras på fjärrkontrollen. Det finns bananer, gröna skal, svampar, stjärnor och även blixten! Börjar säljas i Japan senare i månaden och kommer att kosta runt 250 kronor.

Via: Kotaku

/Joakim

Roliga buggar i Red dead Redemption

 

1. The Incredible Donkey-Lady! (0:07) kanal på youtube http://www.youtube.com/user/WhereDaBootz


2. Bird People Glitch (1:55)
kanal på youtube http://www.youtube.com/user/BDielschn...


3. Rocket Horse Glitch (2:55) Directors Channel http://www.youtube.com/user/sporkarus...


4. Miraculous Flying Deer! (3:26)
kanal på youtube http://www.youtube.com/user/WhereDaBootz


5. Jumping Rider (4:18)
kanal på youtube http://www.youtube.com/user/Brokkoli66


6. The Outstanding Gunslinger-Dog (4:42)
kanal på youtube http://www.youtube.com/user/WhereDaBootz


7. Red dead redemption funny bug (6:49) kanal på youtube http://www.youtube.com/user/ericzia


8. The Infamous Cougar-Man (7:01) kanal på youtube http://www.youtube.com/user/WhereDaBootz

 

/Emil


Cosplay från helvetet VII

Sonic och tails

Alla ser den lila väskan?


Modern Warfare 2: Resurgence Pack DLC. Svindyrt.

Den nya affärsmodellen är sannerligen på frammarsch. Grunden till spelet släpps, därefter mjölkar utvecklarna sina fans för ""extramaterial". Resurgence Pack, DLC till Modern Warfare 2, släpps nu i veckan och kommer liksom Stimulus Pack att kosta 1200 MS-poäng. Paketet kommer att innehålla tre nya kartor, och två stycken från första Modern Warfare.

Vi spelbröder gillar inte den här utvecklingen och uppmanar folk till att avstå från inköp.

/Spelbröderna

Läs även:
DLC - Vilken plåga
Modern Warfare 2 DLC löjligt dyrt

RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com