Mario over Time

 
Av Tolagunestro

Metroid Screen Print

 
Går att köpa på Etsy för $35

The Fightsticks of EVO 2012

Gamespot spanar in fightsticks på EVO 2012
 
 
 
/J

Mikrorecension av Game of Thrones RPG

Joakim kör vidare med mikrorecensionskonceptet.
 
Denna gång av:
 
Game of Thrones RPG
 
 
 
 

John Saint John a.k.a Mr Duke Nukem läser tantsnusk

 

Spelbröderna Botaniserar: Blazin Balls Extreme Edition

Joakim af Spelbröderna botaniserar:
 
Blazin Balls Extreme Edition
 
Xbox Live Indie Games
 
 
 
Genre: Boll-racing?
Pris: 80 microsoft points
Betyg: Se själva :)

Första Intrycket: Syder Arcade

Joakim af Spelbrödernas första intryck av
 
Syder Arcade
 
(Windows, iOS)
 
 
 
Syder Arcade is a side scroller shoot ‘em up set in a future not far away: the player is called to choose his spaceship and defend the human colony of Miza from an alien threat. Stunning 3D graphics and an electronic soundtrack carry the gamer into six different story levels, through the adventure for saving his planet. The quest can be played in four difficulty levels, trying all the different vintage mods inspired by the arcade gaming era.

Krigsget vs Zombies (Project Zomboid v 0.2.0R)

Joakim af Spelbröderna startar en inläggserie där han ska försöka överleva så lång tid som möjligt i en Zombie-apocalypse. Första två spelsessionerna har inte gått något vidare, men framsteg görs!
 
Första försöket:
 
 
 
 
Andra försöket:
 
 
 
 

GTA V screenshots

 

Klassisk spelkarta

 

Hitman: Absolution Gameplay

Jag har aldrig varit förtjust i Hitman serien. Hela upplägget på spelen har inte till talat mig. Smyga omkring och lönnmörda folka och sänt där tjafs. Här i Hitman: Absolution känns det som att dom danska utvecklarna har valt att försöka gå en liten mer mainstream väg och göra det lite mer tillgängligt för oss icke älskare av serien. Här är en gameplay video av det kommande spelet men utvecklarna som kommenterar spelet.
 
 
 
 
/Mr S

Borderland 2 Trailer

 Ett utav mina mest efterlängtade spel är uppföljaren till Bordeland. Spelet som överraskade mig enormt när jag väl spelade det. Här är en ny trailer till Borderland 2 och mina förväntningar är skyhöga. Kan det till och med bli ett utav årets främsta kandidater tikll årets spel? Jag hoppas på det.
 
 
 
"I have destroyed you, a deadly shot from nowhere"
 
/Mr S
 
 

Retro

 

Spelbröderna Recenserar: Resonance

Joakim af Spelbröderna recenserar:
 
Resonance
 
PC
 
 
 
 
 
Genre: Äventyr
 
Pris: 9,99€.
 
Betyg: Sjukt värt pengarna

Steph Chow galleri

Steph Chow är en designer ifrån Los Angeles. Steph har gjort reklamaffischer som hyllningar till två utav dom viktiga och mest betydelsefulla spelen i hennes uppväxt. Zelda och Final Fantasy VII. Här är vad hon skapade.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
http://www.behance.net/gallery/Video-Game-and-Cartoon-Ads/4377405
 
/Smutsen

Dr Mario i a cappela

 
 
/Mr S

Komplett spelbiblotek såld på e-bay

En person sålde sin kompletta spelsamling till hela 22 olika format. Allt med kartonger, manualer, en del med fabriksplasten kvar på. Bara titta på bilderna som låg i annonsen så blev man imponerad på den hängivenhet som krävs för att ens komma nära det den här personen har lyckats med, kudos till honom/henne. Samlingen innehöll alla spel till Nintendos maskiner från NES till Gamecube, alla spel till gamecube har fabriksplasten kvar på sig. Alla spel någonsin släppta på Segas maskiner. Plus en jävla massa övrigt skit och bonusar och gud vet vad. Pris för hela det här kalaset var inte mindre än 999999,99€ eller 1229899,99$. Inte lite pengar där inte.
 
Länk till härligheten tryck här
 
/Smutsen

Dominoes goes Nintendo

 
 
Jag kan bara tänka mig tålamodet att göra det här. Det här är en win.
 
/Mr S

Hotline Miami - Trailer

 
 
Det här ser ut att bli ett våldsamt 8-bit GTA. Inte dom nya spelen i 3D utan orginalen till PS ettan. Bara av trailern ser man hagelbrakare, övervåld, baseball bat i en stilfull utfört sätt. Jag får en sån sköna Scarface vibbar och ett olidligt ha begär när jag ser denna trailer.
 
/ Mr Smutsen

Det blir bättre

Det har varit en tuff period som förhoppningsvis framöver ser bättre ut, framtiden alltså. Vad jag pratar om är givetvis vad som hänt i livet det senaste halvåret. Det har varit fullt upp med mycket glädje och en del förbannelser. Året började med att sambon inte fick jobba kvar, surt sa räven. Efter att ekonomin tagit stryk som vi upplevde det så bestämde vi oss att vi skulle förlova oss för att bringa in lite uppåt känsla i livet och det skedde den 31 mars, en dag att minnas för gott. C:a 2 veckor innan vi han göra det så ringde hennes förra arbetsgivare och erbjöd hennes tjänst tillbaka. Det blev två plus på engång där och i april började mitt sökande efter en ny tjänst på mitt företag jag jobbar på. Efter en hel del fokus på CV:n och personligt brev och ringa runt till sina kontakter så på vägen blev jag erbjuden en ny tjänst som jag nu ska börja jobba på efter våran semester. Det blev klart i slutet på maj. I början av juni var det dags att försöka hitta en ny bostad och lämna metropolen södertälje för en mindre stad för att kunna få oss ett större boende. Kontraktet skrevs på en torsdag och det blev då klart att vi gick från härliga 40kvm till 107kvm. Skönt med lite extra ben utrymme. Då ska ju givetvis min lägenhet ut till försäljning och mitt i all den ner packningen av små prylar och annat skräp så fick vi inbrott i bilen, underbara södertälje visar sitt riktiga jag. Bilen var inte värd mycket men nu måste vi hitta en ny och ut med kapital som just nu inte riktigt finns.
 
Blä säger man.
 
Efter all den här ruschen i sitt annars rätt behagliga och lugna liv så börjar snart en efterlängtad semester och sedan i september en flytt. Men än återstår rätt mycket rörigt innan man kan stabilisera sig ner igen och lägga riktigt fokus på sin hobby. Vi kommer nog sporadiskt uppdatera denna blogg vartefter vi skapar något nytt material som ni finner på våran youtube-kanal. Tills vi tar nya tag och återigen skickar en kritisk blick på det vi älskar.
 
Fram tills dess hoppas jag på att ni har det bra.
 
/Emil aka Smutsen

Cosplay från helvetet

 
När blev Pikachu en kanin?

Freddie Wong goes Skyrim

 

Tetris trailer


The History of Nintendo

 
 
 

RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com