Aftonblaskans ständigt negativt vinklade spelnyheter

"Spelare jämförs i studie med storrökande stridspiloter"

Aftonblaskan rapporterar om.. eh.... att folk som livnär sig på dator- och tv-spel har en visuell reaktionsförmåga som ligger nära utbildade stridspiloter men att deras kondition och form motsvarade 60-åriga storrökare och refererar till en artikel i en annan, ökänd engelsk tabloidblaska vid namn The Sun.

Vad för reell information innehåller då blaskans rapporting om denna "nyhet"? Utöver ovanstående information får vi bara veta en sak: att EN (1) deltagare i studien hade atletisk kropp men lungkapacitet som en 60-årig storrökare.

Okej.

Hur många människor var med i den här studien? Hur genomfördes den? Var, när, varför? Frågeställning? Länk? Hallå? Att den är genomfördes av "brittiska forskare" säger absolut ingenting.

Att inidivider med stillasittande intressen har dålig fysik är ingen nyhet. Bara ytterligare ett sätt för Aftonbladet att prostituera sin obefintliga journalistiska integritet. Varför får man bara se rubriker i stil med: "Våldsamma tv-spel gör ditt barn till en massmööööördare!" i stället för: "Våldsamma tv-spel gör inte ditt barn våldsamt"? eller att gamers har större kontroll över sina drömmar än icke-gamers? Att det finns studier som påvisar att tv-spel kan lindra kronisk smärta? Eller att tv-spel ska hjälpa nyktra alkoholister hålla sig nyktra?

Lägg ned smutskastningen nu, Aftonbladet. Ni påverkar ju faktiskt folk.

Negativt.
/Joakim

Kommentarer
Postat av: blunt&brew

jävla aftonbladet. inte fett

2010-06-09 @ 14:42:55
Postat av: Joakim

ofett satan

2010-06-09 @ 14:47:45
URL: http://spelbroderna.blogg.se/
Postat av: Stn

Ständigt pinsamt låg nivå hos aftonbladet.

2010-06-10 @ 15:27:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails