Fistful of rupees

Det här är en blandning av klassisk spaghetti-western och Zelda-serien. Vi kommer känna igen vissa saker från olika clintan filmer. Produktions kvalitén är helt okey för den här mini serien. Storyn är det klassiska att Link är ute efter Ganon, vad mer behövs sägas.
 
 
 
 
 
 
/E

Freddie Wong goes Need for Speed

 
/E

Alfabetet

/E
 

Amnesia: A Machine for pigs trailer

Jag älskar skräckspel. Ju mer psykoligiskt det kan desto bättre. Jag gillar att plåga mig igenom dess aspel. Det är för få spel som görs så här. Dom flesta riktar in sig på en massa action och annat tjafs. Det är simpelt att göra såna här spel. Ge mig mörker, totalt tystnad och ibland konstiga ljud, inga vapen, konstiga fotsteg, saker som "rör" på sig en bit ifrån och ensamheten. Då har man ett sånt här spel. Det här kommer jag gilla när det kommer.
 
 
 
"Scream like a pig"
/E

Halo 4 - Forward Unto Dawn

Jaha då var den sista episoden av Forward Unto Dawn här och sedd. Det har väldigt hög produktions kvalitet på den här mini-serien. När man ser såna här projekt på tv-spels serier så hoppas man på att vissa tv-studios kanske ser att det finns en marknad av att göra en bra serie på tv. Så länge innan det blir verklighet så får vi nöja oss med vad vi får. Det här är bra skit. Tänker inte avslöja allt för mycket vad som sker men givetvis så är det ett klassisk avslut på denna serie. Titta, njut och dröm om din lilla tv-spel som kanske också blir serie någongång.
 
 
 
/E

Lördagsmusiken

Denna vecka lämnar vi musiken ifrån NES eran och beger oss till en konkurrent i form av Sega Master System. Jag hade aldrig en Master System själv i mina ägor, men på den tiden hade jag en "vän" som ägde ett Master System som jag var hos och spelad en del. Och just Hang-On till den maskinen älskade jag (fanns även till arkad och andra Sega system), tyckte den var helt fenomenalt underbart att lira. I dagens ljus så är spelet ganska simpelt i jämförelse men just då var det hett i hemmamiljön. Spelet kom 1985 till maskinen och självklar var det Sega som utvecklade spelet. Den kända AM2 divisionen med Yu Suzuki i spetsen skapade spelet. Men spelets theme skapat av Hiroshi Kawaguchi är underbart. Det här är öronporr.
 
 
 
 
/E

Månadens intressantaste spel

Det är hög säsong på spel under denna tid. Alla företag släss om dessa julklappspengar m.m. Här är dom mest intressanta titlar som kommer under dne här perioden.
 
Halo 4
 
Släpps:2012-11-06 till Xbox 360
 
 
 
 
Call of Duty: Black ops 2
 
Släpps 2012-11-13 till Xbox 360, Playstation 3, PC
Släpps 2012-11-30 till WiiU
 
 
 
 
FarCry 3
 
Släpps 2012-11-29 till Xbox 360, Playstation 3, PC
 
 
 
 
Zone of the Ender HD collection
 
Släpps 2012-11-30 till Xbox 360, Playstation 3
 
 
 
 
Hitman: Absolution
 
Släpps 2012-11-20 till Xbox 360, Playstation 3, PC
 
 
 
 
All-Star Battle Royal
 
Släpps 2012-11-21 till Playstation 3
 
 
 
 
 
New Super Mario Bros U
 
Släpps 2012-11-30 till WiiU
 
 
 
 
ZombiU
 
Släpps 2012-11-30 till WiiU
 
 
 
 
 
I övrigt så kommer Nintendo Land 2012-11-30 till WiiU. Mass Effect Trilogy 2012-11-08 till Xbox 360, Playstation 3 och PC. Resident Evil 6 till PC 2012-11-20. Assassins Creed 3 till PC 2012-11-22. Epic Mickey 2 kommer den 2012-11-20 till Xbox 360, Playstation 3, Wii. Little big planet karting kommer 2012-11-07 till Playstation 3.
 
/E

Angry Birds: Star Wars trailer

Jag gillar Star Wars. Jag ser inget fel med det. Angry Birds däremot var inte så bra. Det blev bara ett fenomen som att alla måste spela det för att just alla måste spela det. Och spelet i sig är inte så jävla bra. Man skjuter fåglar som ska förstöra lite hinder och grisar. Jag gillade inte spelet och det har oförtjänt mycket uppmärksamhet. Nu ger jag det ännu mer uppmärksamhet med det är snarare för att dom har tagit och slängt på Star Wars på denna horribla spel. Det var nog tur att Mr. George Lucas sålde rättigheterna så Disney kanske kan få lite mer possitiv känsla runt Star Wars än allt fjanteri som pågår just nu med namnet Star Wars.
 
 
 
Den här trailern gör ont att se för mitt Star Wars hjärta
 
/E

Yoda som verklig?!

Jag visste att han skulle vara hemsk om han var en riktig person. Det här är beviset. Hoppas ingen ser ut så här IRL, då tycker jag fan synd om dig.
 
 
 
Run the fuck away!!
/E

Episk win i StarCraft 2

Jag har inte hunnit spela SC2 så mycket som jag velat. Det släpps helt enkelt för mycket bra skit som tar tid att hålla på med. Ja jag tänker på dessa strategispel som Football manager och Civilization och Total War serien  som bara slukar all tid plus alla achievements jagade på boxen. Min lösning på det är mer pengar till mig och mindre jobbande. Jag har ännu inte löst den ekvationen. Att skrika "GE MIG PENGAR!!!" till okända människor har ännu inte gett resultat som jag velat. Men åter till topic. Efter att ha sett den här videon som bara äger så mycket som det går. Snubben som spelar Terran grundlurar Zerg muppen som inte fattar någonting och lämnar spelet. Svårat att beskriva i ord utan måste helt enkelt ses.
 
 
 
Det här är äg
 
/E

Until Dawn Trailer

 

RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com