Första Intrycket av Lightning Returns: Final Fantasy XIII

 
Ett litet första intryck utav FFXIII spelet med extra titeln Lightning Returns. Får vi mer av samma skit som dom tidigare spelen eller är det lite bättre denna gång? Det får tiden utvisa men här sitter jag/smutsen och spelar igenom demot. 
 
 
 
/S
 
 
 

Första Intrycket: Dungeon of the Endless (Alpha)

Joakim af Spelbröderna kör ett första intryck av
 
Dungeon of the Endless
 
(Alpha)
 
 
 
Finns som early access på steam,
 
Pris: 11,99 €
 

Första Intrycket: Pixel Piracy (Alpha)

Joakim kör ett första intryck av Pixel Piracy
 
Finns som early acess på Steam, kostar 13,99 €
 

Smutsen spelar SimCity del 3

Jag är byggar galen i detta spel. Smutsen Vegas växer och vi fortsätter expandera men det tänkta överklassen.
 
 
 
/S

Smutsen spelar SimCity del 2

Grunderna är lagde till Smutsen Vegas gambling staden nr.1. Nu så ska vi etablera lite andra nödvändiga funktioner för att staden ska fungera, samt att vi slänger upp ett till bostadsområde.
 
 
 
Kommentera gärna vad jag gör för fel eller om saker ni gärna vill se i spelet. Allt för att det här ska bli så underbart som möjligt för oss alla.
 
/S

Smutsen spelar SimCity

Det har ju varit en stressad tid på året. Månaden December är det alltid fullt upp med julklappar och allt sånt skit, vissa saker som måste vara klart på jobbet innan man kan gå på jul-ledigheten m.m. Men nu under denna ledighet så har jag, Smutsen spelat lite SimCity till PC. Jag brukar vara anti till att hela tiden vara online i spelen, men min stadsbyggarådra inom mig krävde att jag skulle spela det här. Det här är den första delen i kanske en lång så kallad let's play serie. Det får tiden utvisa.
 
 
 
 
Kom gärna med kommentarer vad för skit jag bygger fel eller om ni har några förslag på vilken inriktning man ska ta med sina städer.
 
/S
 

RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com