Vecka 5

Det har varit en rörig vecka privat med mindre speltimmar än vanligt. Sen har jag lagt ner lite tid extra på Dead Island som inte är det som man får mycket poäng utav på kort tid. Men privat har man fått mycket gjort. Köket blev i princip klart idag efter vatten läckan vi har haft. Skönt. Nää det blir nog mer fokus på achievemetn denna vecka. Gräva fram något mer uselt license-spel så man kan plocka in lite poäng.
 
Spel som spelades denna vecka:
 
Dead Island
Doom
Castle Crashers
 
En achievement vadera iDoom och Castle Crashers. I Dead island blev det däremot 6st. Och det var alla fjuttiga 8st jag han med förra veckan. Dead Island blev det 90 poäng. Fy fan vad illa nu när jag ser tillbaka på det. Ja ja det blir mer äg denna vecka.
 
Emil a.k.a Smutsen out

Spelkväll @ Smutsen spelas DOOM

 Jag minns DOOM med glädje. Ett spel med helvetes symboler och monster. Ett spel som har en flygande köttbulle som monster. Därför var spelet självklart aktuellt att testa under en spelkväll med goda vänner. Tänk på att det första gången vi lirar det här spelet sedan början av 90-talet när orginalet kom. Vi suger vi vet. Men musiken är fortfarande fet i spelet. Vi kanska ska lämna vissa spel till våra minnen. Alla spel var helt enkelt inte bättre förr. 
 
/E
 

Gordon Freeman i Fan film

 Jag gillar en hel del fan filmer. Dom fångar känsla på ett helt annat sätt än dom filmer som gått igenom stor bolagen. Uwe boll är och kommer alltid vara fel ute med sina tolkningar. Här en tolkning på Half-Life och Gordon Freeman. Behövs inte så mycket ibland men det här är en helt okey kort film.
 
 
 
Freeman. It´s Gordon Freeman
 
/E
 
 

Recension av Jumper

Spelbröderna recenserar:
 
Jumper
 
Xbox 360, Wii och Playstation 2
 
 
 
Betyg 1 av 10
 
/E
 

Musik: Diabo - Into Town

 
 
 
/E

RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com