Saknat trailers? Här kommer dom

Dark Souls - All Saints Day

 

Worms: Ultimate Mayhem

 

 

Resident Evil: Code Veronica - HD

 

 

 

Ace Combat: Assault Horizon - Tokyo DLC

 

 

Batman: Arkham City - Joker/Hayley

 

 

 


Bokomslag av tv-spel

AJ. Hatetlay är en självutnämnd illustratör, och det med all rätt. AJ har helt enkelt tagit konceptet tv-spel och tolkar spelen till olika bokomslag. Vissa utav omslagen är inte så tydliga vilka spel eller tema dom har. Men det gör ju bara allt mer inspirerande att lista ut. Vissa är helt enkelt genialiska utformade. Det här ger jag tummen upp för.


/E


Cardboard Warfare 2

Vad får man om man tar en tråkig shotter vid namn modern warfare och kombinerar det med med massa kartonger. Jo man får helt enkelt ett projekt som pågått i runt 5 månader. Dåligt skådespeleri är att vänta för det är fan made. Vad gör man inte om man har den tiden att spendera på att göra en film med kartonger.

 

/E


Spelbröderna Mikrorecenserer: Gemini Rue

Spelbröderna Mikrorecenserar: Gemini Rue

PC

För observanta lurkers till besökare på den här bloggen så kan ni se att jag manglat ur mig ett par mikrorecensioner under den senaste tiden - av något varierande kvalité. Håller på att brainstorma för att hitta ett passande koncept och är överlag nöjd med min vokala insats i den ovanstående. Men, när väl någonting är positivt så går allt annat åt helvete - det har varit helt omöjligt för mig att plocka gameplay från Gemini Rue - till den grad att datorn började stänga av sig själv. Då vet man att något står snett till. Det fick bli en drös med screens istället. Skitsamma, bara orerande från undertecknad.

Jag är intresserad av er input. Vi är dåliga på att uppmuntra till samtal på den här bloggen, men för att kunna utveckla konceptet kring mikrorecensioner så behöver jag er input. Era reflektioner. Er hjälp.

Det första jag valt att göra är att lägga på ett neutralt typsnitt, och plocka bort i princip alla svordomar. Hjälp mig - hur går jag vidare? Ty vidare kommer jag att mangla... men mikrorecensionerna skall bara ses som ett inslag i mängden framöver, gällande vår youtubekanal och vårat videomaterial. Men! Jag behöver någon slags respons. Nu. Direkt.

I framtiden utlovas även videorecensioner i fullängdsformat och annan galenskap.

/Joakim

Hård Space Invaders-hyllaHär har vi en riktig skönhet. Hemmasnickrad gåva till en typ vid namn BombinArt

Något säger mig att den killen gillar grafitti. ;)

/J

Combo Music Video 2 av Desk

Desk är en härlig typ som gillar att leka runt i Street Fighter.Här har vi en musikvideo på konceptet.

Om du är pepp på lite feta combos, dvs. :)

/J

Repetition minskar stress

Hos Medical News Today kan man läsa om en nyligen publicerad forskningsrapport utförd vid Tel Aviv University som dragit slutsatsen att upprepningar (t.ex i form av repetativa uppdrag i tv-spel) ingjuter lugn och minskar stress hos en stor del av den mänskliga och animala populationen, orsakad av avsaknad av kontroll. Studien nämner inte gaming, men att livet är total kaos på alla fronter och att tv-spel kan hjälpa en att slappna av är ingen nyhet för en gamer - så jag väljer att se på forskningsrönen som ytterligare ett bevis på att gaming är till godo för mänskligheten.

Från Medical News Today:

"During the course of their study, Prof. Eilam and his fellow researchers watched and analyzed videotapes of people completing common tasks, such as putting on a shirt, locking a car, or making coffee, as well as basketball players completing a free-throw. In the case of basketball players, explains Prof. Eilam, all they actually need to do to complete their action is throw the ball. So why the preceding ritualistic behavior, such as bouncing the ball precisely six times?

"The routine they perform in the moments before shooting the ball is a method to focus their full concentration and control their actions." Prof. Eilam says. It's also an essential part of sports psychology. If players feel that completing their repetitive actions will enhance their performance, they tend to be more successful. This could include anything from locker room antics to LeBron James' infamous pre-game chalk toss.
"


Åh fan. Ingen direkt nyhet för den som någonsin har tävlat alternativt läst en bok om det psykologiska begreppet flow.

Allt leder till Zen - om man utför det på rätt sätt. Allt.

/J

Ico & Shadow of the Colossus HD Trailer

Ico & Shadow of the Colossus HD-samlingen som släpps till PS3 inom kort har fått en trailer. Se den. Köp samlingen. Spela spelen.


 

/J


Notch vs Bethesda


För drygt en och en halv månad sedan skrev vi om att Minecraft-skaparen "Notch" utmanade Bethesda på en omgång Quake III i stället för att ta en stämningsansökan till rättegång. Det är nämligen så att Bethesda anser att Notchs nya spel "Scrolls" är för snarlikt med deras "The Elder Scrolls". Ett något tidstypiskt sätt att försöka kräva pengar av ondskefulla advokater. Tydligen hittade inte Bethesda några bra Quake III-lirare och saken kommer nu att gå till rättegång.


Notch skrev tidigare idag följande på sin twitter-feed:

"The Scrolls case is going to court! Weee! :D"

Jag kan bara instämma i glädjevrålet och samtidigt hoppas på att utgången är given. Till Notchs fördel, givetvis. Annars är det dags att börja överväga bojkott.

/J

Star Wars: The Old Republic - Fate of the Galaxy

/E


Spelbröderna Mikrorecenserar: The First Templar

Spelbröderna Mikrorecenserar

The First Templar [Xbox 360, Windows]Nästa gång blir det mikrorecensions-seriens första Win!

/J

Oyasumi Genei-Jin - Ny låt av Aria

 

SF-fantasten Aria har nyligen släppt en ny låt som handlar om Yun

 

/J


Dorklybits: A Boy and his Blob Reunion


13 minuter Ni No Kuni

Akihiro Hino med flera spelar Ni No Kuni/J

Star Wars: The Old Republic kommer i en galax nära dig

Damp ner ett litet mail igår ifrån The Old Republic communityn. Med dunder o brak så fanns det en releasedatum på spelet. Den 22 december detta år kommer alltså spelet att dyka upp. Kände att "fan vad kul att kunna spela det här på julledigheten" men insåg snabbt att jag bara har en extra dag ledig och den lär vara upptagen med att umgås med släkten. Jag får väl hoppas på att spelet blir bra iaf, det skulle fungera fint som julklapp det med.

/E

Prince of Persia i serien Life. Så fel på så många sätt.

Det här är ett helt fantastiskt klipp från serien "Life". Det är tydligen så här en hel del människor uppfattar gaming. Till att börja med: Lyssna på dialogen. Titta på hur den spelande individen håller handkontrollen. Hur han rör sig när han spelar. Hur han trycker på knapparna i förhållande till vad som händer på skärmen. Reflektera över bakgrundsmusiken.

 

"I have a Captain Kirk costume in my closet"


Ät skit, säger jag bara. Ät skit!

/J

Cosplay som gud glömde

 

Hilfe

/E


Super Pixel Bros - SMB nedkomprimerat till 64 pixlarStenhårt

/J

Pac Man för inredningsnördenPac Man-fåtölj för inredningsnörden

Hittas här

Snygg som bara den!

/J

Arcade Edition is AwesomeArcade Edition is Awesome!

Fet Super Street Fighter IV-combo video.

/J

Drinking Games for Gamers: CoD Blacked OutDrinking Games for Gamers: CoD Blacked Out

/J

Random Gaming-konst 3Forces on a Triangle
av iwilding
Hello invaders av theluckynine
Mega Man X and Zero av Basil6md
Street Fighter minimalism edition av smuee
Katamari av faseextra
Space Invaders and whatnot av starving-artist929
Super Mario av Annie Wong


/J

You're the one...Lite varm i hjärtat blir man!

Shouts till pxl!


/J

Pokemón goes Party Rock Anthem

/E


Jag är såld på trailers

Assassins Creed: Revelations

 

Need for Speed: The Run

 

 

Resident Evil 4 - HD

 

 

Dragon Age 2: Mark of the Assassin

 

 

Call of Duty: Black opz rezurrection - Zombie Lab Phase 2

 

 

Binding of Isaac

 

 

Tokyo Jungle

 


Diablo 3 Betan är live

Fan här hänger man inte med i krokarna för fem öre ibland. Jag missat totalt att Diablo 3 har slagit upp portarna till helvetet igen. Ja ja betan är live och nu ska man bara roffa åt sig en beta-nyckel för att se om det är något att ha, spelet dvs. Kommer att sälja som smör smälter i solsken vara sig spelet är bra eller inte.


"The fiery gates leading to the Burning Hells have opened, and the Diablo III beta test has officially begun! Invitations to participate in the beta test are now being delivered to the chosen heroes. As with beta tests for other Blizzard Entertainment games, the testing process for Diablo III will occur in phases. In each phase we will be selecting players who have opted in via their Battle.net accounts, and we welcome everyone to provide feedback on the official forums.
"

/E

Spelbröderna Mikrorecenserar: Cosplay Alien

Spelbröderna Mikrorecenserar:

COSPLAY ALIEN

Ett japanskt hentaiporrspel... som får massor av tummar ner.

/J

TV-spel tydligen en allt vanligare orsak till skilsmässa

TV-spel är en allt vanligare anledning till skilsmässa om man får tro en studie utförd av sajten Divorce Online.  Förbannade fruntimmer uppger allt oftare TV-spel som orsak till deras fallerade förhållande. Av fruarna som angett "oresonligt uppförande" som anledning, så uppger ungefär 15 procent att deras män ansett att gaming varit viktigare än frugan sin. Tydligen är det World of Warcraft och Call of Duty som anklagas i störst utsträckning. Allt finns att läsa hos Times of India.Minst sagt humoristiskt att det finns en stor drös av kvinnor som anser tv-spelen vara problemet i förhållandet, när det "mest sannsyneligt" (som norrmannen säger) är kvinnan själv som är problemet. Eskapism är vad det handlar om, och hade jag varit fast i ett förhållande med en bindgalen kärring som vill förändra min grundnatur som individ, hade jag också valt att förkovra mig än mer i min gaming än vad jag redan gör. Här har vi alltså, i mina ögon, 15% skilda kvinnor som fullständigt saknar den underbara förmågan som i folkmun kallas för självinsikt.

Men... det viktigaste är ju i slutändan att ha något eller någon att skylla på. För själv kan man aldrig göra fel. Det vet ju vem som helst.

/J

Vad 20 år som anställd på Nintendo ger dig!

TA-DAAA!!
Den här får man efter 20 års trogenhet. Fuckin' A!

/J

Hur Freddie Wongs resa till jobbet ser ut

/E


Tatuering vi dissar

Missförstå mig inte nu, jag gillar tatueringar och jag gillar tatueringar som är relaterade till tv-spel. Jag och min broder har en själva. Men ibland går man lite överstyr med vad som är okey i min värld. Det är inte storleken eller att den är väldigt färgrann. Utan det här är den fulaste designen av Link och hans värld jag någonsin sett. Den här är fel på så många sätt det bara går. Jag önskar jag kunde säga "gör om och gör rätt"

 

 

Det här är inte okey

/E

Spelbröderna Mikrorecenserar: Trapped Dead

Spelbröderna Mikrorecenserar PC-spelet:

TRAPPED DEAD


Njut av skiten nu. 44mb stor. Tog mig 65 minuter att ladda upp...

Snart bredbandshora igen! Woohooo!!


/J

Legend of Zelda - Main theme på marimba

En trio norska grabbar har återskapat Zeldas main theme på marimba och en del andra instrument. Bara synka ihop det här på en marimba är för mig en stor prestation. En konstnärlig kreativitet. Synd bara att dom här kommer gå ut och begå våldsbrott för dom spelar tv-spel om man ska få tro en del politiker som tycker att tv-spel är satan verktyg m.m. Ja jag tittar bort på US av A

 

/E


Pappers Link i naturlig storlek

 

På bilden ovan ser ni en dedikerad person. Hon fortsatte när många hade lagt av. Hon heter Michaela och har skapat Link i naturlig storlek av papper. Bara det är en stor bedrift. Men om man slänger upp lite mer fakta att det tog över 200 ark papper att göra, plus 12 timmar om dagen i en månad. Jag applåderar dig Michaela.

 

 

/E


Plants vs Zombies hip-hop video

Plants vs Zombies som jag recenserade här, har nu kommit en hip-hop video på självaste spelet. Det är Crazy Dave som är i farten och rappar. Dety är precis såna här udda grejer som jag gillar. Mer skit i den här stilen vill jag ha.

 

 

wabby wabbo wabby wabbo

/E


Concept art från Deus Ex: Human Revolution

/E


Smash Bros: Fatalities av Dorkly

 

/E


Uncharted: Golden Abyss till PSVita

/E


Super Mario World low score run

Vi har sett en idiot klara Super Mario Bros med absolut minsta poäng som möjligt. Nu har då någon gjort samma sak med Super Mario World. Han klarar alla banor med 1 liten sketen sekund kvar. Kan bara föreställa mig vilken plåga det måste varit på all bossfighter att vänta tills det är sekund kvar. Jag kan bara buga åt sånt här galenskap.

 

/E


Battlefield 3 - Operation Guillotine Xbox 360 gameplay

/E


Mash-up av Team Teamwork

Det finns en del mash-ups där ute och många utav dom är löjligt dåliga. Team Teamwork har gjort en del mash-ups och deras bästa alster är att kombinera hip-hop med Ocarina of time musiken. Alla är långt ifrån bra även där men dom har gjort det bra. Här är två utav favoriterna.


Busta Rhymes - Don’t Touch Me (Gerudo Valley)

 

Slim Thug and Mikes Jones - Still Tippin’ (Great Fairy’s Fountain)

 

/E


Då kör vi en del trailers igen då

NHL 12

 

Ace Combat: Assault Horizon

 

 

Tribes 2

 

 

Max Payne 3

 

 

Resident Evil: Revelations

 

 

Starhawk

 

 

Port Royale 3

 

 

Ninja Gaiden 3

 

 

Ratchet & Clank: All 4 one

 

 

Street Fighter X Tekken

 

 

 

Dead or Alive 5

 

 

SoulCalibur V

 

 

Sonic Generation

 

 

Fallout: New Vegas - Lonesome road

 

 

Orc Must Die!

 

 

RAGE

 

 

Bioshock: Infinite

 

/E


Dark Souls prolog klipp i sin helhet

Dark Souls är uppföljaren till till PS3 spelet Demon Soul. Det här spelet ser ut att vara precis vad Demon Souls är och mer där till. Den här hösten är inte billig om man vill köpa alla fina titlar som dyker upp, sen ska man ha tid att spela dom också är nästa problem. Det här är ett utav dom spelen jag kommer prioritera högt.

 

/E


Olly Moss gör om klassiska omslag

 

Olly Moss har här tagit klassiska tv-spelsomslag och gjort om dom till omslag för noveller. Vissa utav dom är genialiskt genomtänkta efter vad det är för spel. För mig är det här konst.

 

/E


Team 17 gör golf

Team 17 som är mest kända för sina wormsspel. Dom har försökt pracka på oss olika utgåvor av det spelet sedan det första kom ut, spelkonceptet var i princip redan perfekt just då. Året var 1995 och 16 år senare tar dom steget vidare och gör något helt nytt, eller det kanske man skulle vilja hoppas på att Team 17 skulle våga göra det. Jag visst dom gör något annorlunda som ett golfspel. Men för fasen så är det ett golfspel med worms. Inget jag kommer att ställa mig i en kö för att köpa om jag ens kommer testa det här spelet. Jag funderar på om det verkligen finns pengar att tjäna på att göra såna här spel?

 

/E


The Legend of Zelda: Skyward Sword visar uppgradering systemet

/E


Dead Island goes Fredag den 13 och Motorsågsmassakern

Dead Island som är zombieslakt på en ö. Dom fyndiga utvecklarna har gömt in en Jason i spelet med en macheta som man får efter man slaktat honom, man fattar vinken direkt att det är en liten hyllning till fredag den 13 filmerna. Men utforskar man hans lya så hittar man en motorsåg som anspelar på motorsågsmassakern. Finns det något skönar sätt än att hålla motorsågen igång och se zombie efter zombie komma och och helt enkelt bara gå upp i blod.

 

/E


Killer Instinct - Main theme

/E


Blizzard ska släppa 6 titlar innan 2014 är slut

Activision/Blizzard Thomas Tippl snackade på någon teknikkonferans för några dagar sedan och kom med uttalandet om att Blizzard ska komma med 6 titlar innan 2014 är slut. Han nämnde att 2st expansioner till World of Warcraft skall komma plus att dom två sista delarna till StarCraft 2 kommer dyka inom den tidsramen. Den femte titeln är ju självklart Diablo 3 som borde få en öppen beta snart. Vad är då den sjätte titeln kan man undra. För mig ligger det endast 2 alternativ till hands och min favorit är att det ligger en löst planerad expansion till Diablo 3 under 2013 eller 2014. Det andra mindre troliga alternativ är att deras andra MMO vid namn"titan" kommer komma under 2014. Vad det nu än blir för spel och release så får tiden utvisa vad det är för spel.

/E

Uncharted 3 trailer återskapad i sand

 

/E


Den ultimata tributen till Mario?

Mario är utan tvekan den största ikonen vi har inom tv-spelvärlden. Man kan inte gör för många tributes till honom helt enkelt. Han ska hyllas så är det bara. Nu har en Japan gjort en tribute och det här nog fan en av dom bättre jag sett.

 

 

/E


Spelbröderna Mikrorecenserar: Police Simulator

Spelbröderna Mikrorecenserar

POLICE SIMULATOR


till PCFort ska det gå...

/J

Trailers av diverse slag

RAGE - Co-op

 

 

Kingdom of Amalur: Reckoning

 

 

House of the Dead: Overkill

 

 

The Darkness 2

 

 

Battlefield 3 - Guillotine


 

EverQuest: Veil of Alaris - Zone Preview

 

 

The Elder Scrolls V: Skyrim

 

 

 

 

SWTOR

 

/E


Emil testar Pac-Man Power Up Energy Drink

/E


Call of Duty: Modern Warfare 3 - Find Makarov: Operation Kingfish

Vi alla vet att filmer som skapas av Tv-spel suger fett. Finns egentligen ingen som når upp till några högre kvalitéer på den vita duken. Men oftas när det görs som små klipp så blir det bra och väl producerat, vare sig det är studion bakom spelet eller fans som gjort klippet som en hyllning. Här har vi Find Makarov: Operation Kingfish som sparkar röv på en hel del actionfilmer. Jag undrar mest när vi får se en film som håller i 90 minuter på vita duken av något spel. Men vi får titta på dessa små klipp och drömma oss bort.

 

 

1:28 your titties are what?

 

"Find Makarov: Operation Kingfish" is the seven-minute sequel to the fan-made, original film, Find Makarov. The real life movie reveals a key moment in Modern Warfare history as Soap recalls one of his most memorable Task Force 141 missions. For more information visit findmakarov.com.

/E


FaZe klanen när dom gör ett trickskott

 

Reaktionen får mig le

/E


Metal Slug IRL

Jag har alltid gillat Metal Slug-serien. Kommer ihåg när arkadmaskiner stod ute lite överallt i det här landet så var Metal Slug en utav dom tuffare spelen. För mig är det här ett tyvär ett skitsvårt spel. Jag har inte lyckats bemästra den teknik som krävs i det här spelet för att bli bra helt enkelt. Men nu har några sköna lirare gjort Metal Slug irl. Bara att beskåda deras mästerverk.

 

/E


Sonic


Weapons free - Musik av in-game vapen

Ljud från vapen ihopklippt till ett beat. Ja det fungerar bra. Det fungerar så jävla bra att det hamnar här på våran blogg. Spelen som blivit utsatta för detta är Borderland, Bioshock, Portal2, Fallout 3 och Half-life 2.

 

 

 

 

/E


Slavery: The Game....eller?

Hur genialiskt vore det inte att göra ett spel som en slavhandlare? Nu är då denna trailer helt jävla fake vilket i min mening är synd. När jag såg den kände jag ett behov av att leka slavhandlare. Piska dom, ge dom lite mat, låta dom arbeta hårt m.m. Själva tanke får mig att le.

Nu var ju slaverit när det begavs sig jävligt tragiskt. Hela konceptet med slaveri är obarmhärtig, slaveriet finns fortfarande kvar fast inte lika öppet som det var i historien. Och skulle det göras ett spel på det konceptet så skulle nog varenda moraltant i världen få fnatt och regeringar som är hjärntvättade hade nog börjat diskutera censur och förbud mot spel som inte passar in i dom politiska agendorna.

 

/E


Legend of Grimrock - Gameplay

Det här spelet väcker en del minnen från min barndom. En spel genre som har försvunnit i princip med teknikens framsteg. Legend of Grimrock påminner en hel del som dom klassiska spelen Eye of the Beholder, Dungeon Master och Shining in the darkness. För mig kommer det här nog bli ett spel jag kommer spela när det dyker upp på marknaden. Här nedan ser ni det första gameplay videon

 

 

Kan besöka spelets blogg här

/E


Rock of Ages - Trailer

Detta spel finns ute nu till XBLA. Jag har själv inte spelat eller köpt det för just nu är det mest Deus Ex som gäller. Men jag lyckades se den här trailern och blev helt enkelt kär i deras stil som dom valt, det är ju för fan Monty Python stilen rakt av. Ett måste ha för mig och då spelar det ingen roll som själva spelet är bra eller inte. Spelet går ut på att man ska rulla någon jävla rund stenbummling och förstöra grejer.

 

 

Någon som spelat spelet och kan rekommendera det?

/E


Big Daddy


Master Chief skapad av salt

 

Episkt

/E


Fox News gör det igen....

 

TV-spel propagerar för liberal agenda och Sim City hjärntvättar gamers till att bli miljövänner.

 

Fox är i sedvanlig ordning Fox.

/J


Det här blir jag illamående av45 dollar för 12 kartor.

I min ungdom var sånt här skit gratis....

/J

Blandad och rörigt

Jag är lite lat ibland och slänger ihop flera saker i samma post. Men det är helt enkelt lättare att göra så än att posta var sak för sig själv. Speciellt när man har en massa skit att posta och min broder varit aktiv med en massa roligt skräp =). Så här kommer en del av det jag sett dom senaste dagarna som inte blivt postat pga tidsbrist.Ni som hänger här lite på regelbunden basis vet att jag dissade dom nya röstskådisarna i Silent Hill HD. Om man ska göra det dåligt eller sämre än orginalen så kan man lika gärna göra så här.

 

 


 

Capcom's Azura's Wrath ser ut att bli action-röj. Ser fram emot att testa spelet innan det blir ett köp. Men det ser härligt humoristiskt och obskyrt ut. En del snubbar från utvecklingsteamet sitter och förklarar en del i detta klipp. Om ni orkar titta på hela så kommer ni le stundtals åt dessa tokiga japaner.

 

 

 

 


 

För i helvete nu tävlas det i allting och lite till. Att det här ens finns gjorde mig glad i själen men ändå lite chockad. Jag spelar inte pokémon själv men att det finns ett officiellt VM får mig att fundera på att börja så jag kan piska dessa små unga barn i detta spel. Hmm...om jag torskar så vettefan om min heder skulle kunna klara av det.

 

 

 


 

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Multiplayer trailer

 

 

 


 

Resistance 3 - Trailer

 

 

 


 

Hur Halo action-snubbar skapas

 

 

 


 

 

8-bit konst av Brendan Corris.

 


Ni hittar han här

 


 

Freddie Wong

 

 

 


 

NHL 12 - Legends

 

 

 


 

Sonic CD


 

 


 

Forza Motorsport 4 - Infineon trailer

 

 

 


 

Dragon's Dogma - Pawns trailer

 

 

 


 

Dyad

 

 

 


 

Nu så rundar vi av med lite musik. Det är PaddyDCups som lagt upp Rolling with Mad Deeps (Adele Cover). Alla nördar här som jag kommer smålé åt den här låten.

 

 

/E


Steam har svårt med uträkningen....Sen när blev 9,99 + 29,99 = 44,98?


Vad fan Nintendo? Exp. till 3DSFrån Famitsu. Tydligen ska Nintendo släppa en påbyggnad till Nintendo 3DS.

Nu tittar vi på bilden tillsammans och därefter unisont vrålar:

Fail!

Det där kan aldrig bli bra. Bara titta på den...


/J

Gears of War - Sista striden med Hans Villius

 

Så är det! Hans Villius = Känd svensk berättarröst.


Space Invaders: Infinity Gene till Android imorgon!

Vi droidhoror är inte direkt bortskämda med tillgången till bra spel (därav min Xperia Play... för... hm.. nostalgiupplevelser). Men! Jag ramlade över en glad nyhet! Space  Invaders:  Infinity Gene invaderar Android Market imorgon - en sisådär 2 år sedan första releasen till XBLA. Det är samma gamla skit i ny förpackning med lite nya idéer och ett soundtrack som är värt pengar. Kostnaden landar på $4.99, men det är skitsamma. Ett måste spel för androidgamern. Punkt. Punkt. Punkt.
Pew, pew, pew

/J

Minecraft 1.8-trailer

Yeee...


Adventure Update


Fuck Chantelise! Swegoat Joakim väljer:

FUCK den där generiska jävla skiten.

Den hårt arbetandes svenska krigsgeten i Norge har bättre saker för sig än att spela Chantelise - the crap of all crap som påminner om ultra-crap från 32-bitarseran. I stället väljer jag:Kan ju förfan inte slösa bort mitt liv med generiskt tjafs.

Första som identiferar spelet vinner en pärlplatta med 1up-motiv.

/Joakim

En religiös ledare vi alla kan ställa oss bakomPastor Leroy Jenkins!

Om du inte vet vem Leroy Jenkins är så har du missat något. In på youtube med dig! :)

/J

Street Fighter-referens IRL IV

Ja, det är långsökt... :)EVO! Bild tagen i Moss, Norge.

/J

Strular hjärtat? Svaret: Defibrillator!Sann nördkonst, mina vänner! :)

/J

Vad sägs om en Space Invader-slips?

Alla riktiga män har en Space Invader-slips!Finns även i blå! 30 euro hos Since 1337

Doom och Doom 2 äntligen tillåtna i Tyskland!Äntligen, som herr Fylking glatt hade utropat, så har Doom och Doom II tillåtits i det ack så moralhysteriska Tyskland. Spelen släpptes 1993 och 1994 och är nu alltså inte längre skadliga att spela för Tysklands ungdomar enligt deras "Federal Department for Media Harmful to Young Persons".

Att bara ha en sådan byrå av myndighetsfascister som i sann byråkratisk tjänstemannamanér bestämmer vad som är okej eller inte okej för andra individer, finner jag skadligt. Men, det är ju bara jag.


Är det nu man säger: Grattis tyskjävlar?


KROSSA CENSUREN!/Joakim

via: joystiq

Ni No Kuni-trailer


Level-5 tillsammans med Studio Ghibli och Joe Hisaishi = Ett stort jävla win?


Kommer till PS3 framöver

/J

iPlayWinner: The Underdog Summer 2011 collage

Ett collage av EVO 2011 av iPlayWinner. Passion, är ordet.


Spela Pong i MinecraftMin spontanta Minecraft-tanke: Att dom orkar...

Desk klarar Kens SF3 Online Edition Trials med en hand

Desk är en riktig fighting-galning, och nu har han klarat Kens trials med en jävla hand. Behold!

 

Desk yttrar sig:

 

"Ken's combo trials with one hand. The dragon punches are the most difficult part of every combo that includes them.

The first 3 trials are fairly standard but spacing is absolutely vital for completing the final 2. For no. 4 vs Elena, you should aim to be a few steps away when executing the EX-Tatsu. This will cause you to cross up and hit slightly meaty with final kick, allowing the super to combo. For the final combo vs Q, you should aim to start in the same position I do in the video. From there you simply have to activate the 2nd super on the earliest possible frame and the 2 x Shoryukens are not to tough to add on the end (if you're using both hands).

The final clip is parrying the intial 5 hits of Chun's super, blocking 2 hits, then re-parrying the 2nd set, starting with a red parry. The thing in my other hand is a drumstick
."


Vad sägs om en fungerade Pip-Boy 3000?

 

Youtubeanvändaren MyMagicPudding har realiserat en Fallout-nörds dröm och byggt en fungerande Pip-Boy 3000:

"This is the first test of my attempt to build a working pipboy 3000, complete with fully functional controls just as depicted in the game.

It consists of an HTC Desire HD as the screen and processor, and an Arduino Uno with a USB host shield running microbridge to act as an ADB host for the phone. The Arduino then sends button presses to the phone via TCP over USB."


Mega64: Catherine
Does playing the game "Catherine" really teach you all about women? This dork thinks so!

Chantelise..

Chantelise: A Tale of Two Sisters är en "uppföljare" till Recettear: An Item Shop's Tale av Carpe Fulgur, som jag nyligen börjat spela. Kom knappt igenom spelets tutorial innan jag kände hur min avsky började flöda mot ett spel som verkar mer generiskt än generiskt. Individen som någonsin avnjutit ett JRPG vet vad det innebär. Menlös jävla grinding deluxe... Måhända levererad i en behaglig förpackning, men rent spontant tror jag att det här är ett spel alla lika gärna kan hoppa över. Återkommer med videorecension framöver.
/Joakim

Alla spel gjorda 1988 till NES illustrerad av Campbell Whyte


Han mål är att återskapa alla spel som är släppta till NES, iaf i australien. Vissa ser man direkt vilka spel det han har återskapat, medans andra är lite knepigare.


Hans sida hittar ni här: http://www.campbellwhyte.com/illustration/this-is-1988/

/E

Vad gör spelkaraktärer när du inte är vaken

 

Dom röjer

/E


Gears of War 3: Dust to Dust trailer

 

Snart dags för den tredje delen i den här serien. Den känsla som dom försöker förmedla i denna trailer känns som att något dyster kommer att ske. Jag gissar på att någon/några karaktärer kommer att dö i spelet. Men det är bara vad jag tror.

/E


Dead Island Release Trailer

/E


RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com