Första Intrycket: Earth Defense Force - Insect Armageddon

Spelbrödernas första intryck av:

Earth Defense Force: Insect Armageddon

Windows, Xbox 360, Playstation 3


Thousands of giant insects and aliens once again ravage the earth, and only the Earth Defense Force can stop them. Defend the city of New Detroit against an infestation bigger and meaner than ever before. Destroy these monsters at all costs, even if it means turning entire city blocks into rubble
!

Genre: Action

Release: 14 december

Pris: €18.99

Trött efter jobb när jag spelade in det här, och således missade jag en jävligt uppenbar sak.

Som vanligt.


Så, den här bjuder jag på.

/J

I am the Dragonborn!Av Chase Kunz

Jag är svensk och jag är full, alltså är jag odödlig.

Hur logiskt som helst.

/J

Studie: Fusk i spel smittar

En ny studie har dragit slutsatsen att fusk i onlinespel smittar. Likt ett virus. Alltså, sannolikheten för att man själv ska använda sig av fusk när man spelar online ökar drastiskt om det är så att man spelar med andra individer som fuskar. Jeremy Blackburn vid University of South Florida har samlat in stora mängder data från Steam, vi snackar om information från 12 miljoner gamer som är uppkopplade till Steam och fann att cirka 700,000-konton är flaggade som fuskare. Blackburn och hans kollegor samlade även in in-game interaktionsdata från över 10,000 spelare i ett populärt, men onämnt, multiplayer-spel.


Av denna data har man dragit följande slutsatser:

 

  • Fuskare håller ihop. Sannolikheten för att en fuskare är vän med andra fuskare är väldigt hög.

 

  • Fusk är smittosamt. Sannolikheten för att en legit-spelare i framtiden kommer att flaggas som en fuskare korrelerar med hur många vänner individen har som är fuskare. Fusk sprider sig, med andra ord.

 

  • Att bli stämplad som fuskare skadar ens sociala status, online. Om en person stämplas som fuskare kommer denne individen i snabb takt att förlora sina onlinevänner (som inte fuskar).


 

Personligen skulle jag nog bara få för mig att fuska om det är så att mitt onlinemotstånd fuskar. Sannolikheten att jag skulle snappa upp det är väl däremot tämligen låg. Antagligen skulle jag bara lägga ner skitspelet och plocka upp ett annat spel med bättre säkerhet. Fusk är fan som Digerdöden!

 

/J

 

Via: arxiv.org


Post apokalyptiska bilder av Zelda


Man köper virtuellt svärd för $16000 till ett spel som inte är släppt

Ja det var en lång rubrik. Men den är helt ärligt sann den där rubriken. Tänk er själv att ni skulle kunna spendera 16000 jävla dollar för ett virtuellt svärd (som det var i det här fallet) innan ens spelet är släppt. Spelet som svärdet köptes till var Age of Wulin och kommer vara one of a kind om man säger så. Men frågan är om det kommer vara ett episkt svärd eller helt enkelt ett junk-svärd som inte ens duger till att börja spelet med. Jag vet att det finns många individer där ute som har för mycket pengar och inget liv och väljer då att köpa sånt här skit bara för att ha status någonstans i deras ensamma liv. Om det inte var klargjort vart han kom ifrån så var det ju en kina-gubbe med pengar på bankkontot. Jag hoppas att det inte var helt värdelöst svärdet han köpte, men jag hoppas på att spelet nu kommer suga bara för att jävlas med honom, ha ha ha.


 

Via: gameinformer

/E


How it should have ended: BioshockHow it should have ended: Bioshock

Link's ShieldLink's Shield av Gobgee

Första Intrycket: Street Cleaning Simulator 2011

Spelbrödernas första intryck av: Street Cleaning Simulator 2011
Det är ungefär lika snajdigt som det låter!

JPriser i butik (detta fall Gamestop)

Jaha då är julen i princip över. Efter många misslyckade julklappar och även en del lyckade (tack sambo). Men att köpa spel till en gamer så är det svårt eftersom man i princip redan har dom flesta. Presentkort är en vanlig förekomst om man vill ge en gamer en möjlighet till att köpa ett spel utan att det blir fel. Jag fick då självklart ett presentkort på 500 svenska riksdaler på gamestop. Jag handlar aldrig och då menar jag i princip aldrig att jag handlar i en fysisk spelbutik. Orsaken till det är främst okunnig personal till stor del och dessa överpriser på mina kära spel.

Så blev det som vanligt en så kallad mellandagsrea efter denna jul. Tänkte på engång att spendera detta presentkort så jag slapp besöka deras butik igen på ett tag, eller för alltid. Man vet ju inte vad som sker eller inte sker helt enkelt. På skyltarna utanför stog det det vanliga. Rea upp till 70%. Genast så börjar man tänka på vad man kan göra för kap, eller hoppas på att det finns något överhuvudtaget som kan vara prisvärt nu när det ändå var rea.

Man äntrade butiken men en del hopp och det första som sker är att se dessa idioter till individer som handlar spel i butik och blir lurade på sina julklappspengar. Jag går runt en del i butiken och kollade in spelen. Nya spelen till fullt pris vet man att man kan hitta för ett par hundralappar billigare på nätet så där har man svårt att motivera sig till ett köp trots att det är med ett presentkort. Så man begav sig genast till att kolla på dom begagnade spelen. Första man lägger märke till är att priserna är fortfarande till stor del dyrare än dom man hittar på nätet. Efter att tittat runt till alla konsolformat utan framgång denna gång. Det är helt enkelt för svårt att köpa spel till överpriser.

Slutsatsen jag drar för det här att spelbutiker som bara sysslar med spelhandel kommer inom en snar framtid att försvinna. Men det finns många blinda får i det här landet som handlar till överpriser för att dom inte vet bättre. Skulle gärna vilja utbilda folk till hur man hittar spel till bra priser på nätet. Om nu någon vill betala för det så är jag villig.

Ha en god fortsättning

/E

Sniperskytte i Modern Warfare 3

 

Att det här ens är möjligt i ett fps spel så förstår jag varför jag inte spelar den typen av spel online så mycket. Alltså killen knäpper ett antal med ett sniper, pang pang poff pang. Sen att klippet har en tolvåring som skriker för att han har upplevt troligtvis det största i hans lilla liv i en frekvens som gör att min tinnitus inte är det största problemet längre utan att ungen inte är i målbrottet.

/E


Ett värdelöst exempel på kundservice - som slår tillbaka

Under senaste dagarna har det tagit hus i helvetet på det världsomspännande intranätet efter att en historia om ett företag och hur dess så kallade kundservice behandlar sina kunder börjat florera. Företaget i fråga heter Ocean Marketing och står som importör och försäljare av handkontrollen The Avenger (som vi spelbröder valde att kalla för handkontrollen från helvetet när vi gjorde ett litet inlägg om den i november 2010). Ur ett marknadsmässigt perspektiv är det här ett rent självmord som Paul Christofero lyckats utföra.

Det börjar som så att en kund vid namn Dave sänder en e-mail till Paul Christofero och efterfrågar sin The Avenger-kontroll till PS3 som han redan betalat för och enligt Ocean Marketing skulle levereras tidigt december månad. Svaret Dave får är ett mail där det enkom står: "Dec 17" - vilket han därefter svarar på med en förfrågan om det är så att han kan förvänta sig en leverans den sjuttonde december eller vad han ens menar med det mailet.


Dave skickar återigen ett mail som ser ut så här:


"Thanks for the reply Paul. Can you clarify whether my particular order already sent or if Dec 17 was the first day shipments went out? I have not received any sort of shipping confirmation email or tracking information."

... det blir ett par mail fram och tillbaka som bland annat handlar om att kontrollerna inte skeppats ut från fabriken i Kina än, vilket får Dave att ställa frågan om han kommer att få kontrollen till jul, som utlovats. Den 20:e december får han svaret att kontrollerna kommit fram till tullen i USA och att det kan bli före eller efter julafton. Mailkorrespondensen fortsätter och den 26:e december menar Dave på att han funderar på att avbeställa sin order eftersom han inte fått den levererad ännu, och att nybeställningar på kontrollen kommer att få 10% rabatt.

Det är vid den här vevan Paul Christofero får ett psykbryt och begår det fatala misstaget som kommer få hans företag att gå under:

"Things happen in manufacturing if your unhappy you have 7 days from the day your item ships for a refund. You placed a pre order just like any software title the gets a date moved due to the tweaks and bugs not being worked out and GameStop or any other place holds your cash and im sure you don’t complain to activision or epic games so put on your big boy hat and wait it out like everyone else. The benefit is a token of our appreaciation for everyone no one is special including you or any first time buyer . Feel free to cancel we need the units were back ordered 11,000 units so your 2 will be gone fast. Maybe I’ll put them on eBay for 150.00 myself. Have a good day Dan."

Här har vi alltså den officiella representanten för företaget som säger till sin kund att han rent ut sagt bara ska hålla käften och att företaget inte behöver hans pengar för att trycket ändå är så starkt på produkten. Dave är missnöjd och skriver ett till mail där han låter meddela att han tänker föra ut ordet om Paul Christoforos sviniga bemötande, vilket leder till ett mail där Paul ber honom att fara ännu mera åt helvete och att "all PR är bra PR", att Dave bara "är en röst i mängden som ändå ingen bryr sig om" samt att han känner redaktörerna för Kotaku, IGN, Engadget och att han bland annat kommer att ha ett bås på spelmässan PAX East och så vidare.

Hela mailkonversationen går att läsa här


... och det är nu det roliga för Paul Christofero börjar. Omnämndandet av PAX East får Mike Krahuliks uppmärksamhet då det är han som äger och arrangerar mässan. Han sänder ett mail till Dave och Paul där han konstaterar att om Paul Christofero har ett bås på PAX East så kommer han att cancellera den. Paul flippar ut och svarar på mailet och menar på att han visst kommer att vara där om han vill det och att pengar kan köpa allt, samt att han har känningar med många inflytelserika människor, bla bla bla.

Otrevligheter av denna art vill man inte låta glida förbi, så Mike postar konversationen på Penny Arcade (som återfinns i länken ovan) och får hela internet att uppmärksamma detta otrevliga bemötande.

Vad händer efter det?

Internet uppmärksammar att Ocean Marketing och Paul Christofero i princip har plagierat det mesta som återfinns på företagets hemsida - rent ut sagt stulit artiklar till deras blogg rakt av från bland annat Forbes och BizReport. I samma veva börjar Paul Christofero att kasta mer skit runtomkring sig på Twitter, vilket givetvis skapar än mer irritation. Paul Christoferos personliga information börjar florera och trakasserierna tar givetvis fart. Internet passar även på att recensera The Avenger på Amazon och ger den enkom 1:or i betyg. I ett försök att minska skadan passar Ocean Marketing på att ge den 5:or i betyg. Vilket givetvis uppmärksammas och får fler människor att hänga på hatet mot både individen, företaget och produkten. Då börjar Paul Christofero känna ånger och ber klumpigt om ursäkt - enkom för att han inser själv att han och företaget är fullständigt körda om han inte gör det. Men, det har redan gått för långt.

Kort tid senare stiger David Kotkin in i bilden, ägaren och utvecklaren av The Avenger och släpper det här pressmeddelandet:

"We apologize for our poor representation from Ocean Marketing. We wanted to give Paul a chance. He was rough around the edges, but he had drive and enthusiasm. However his behavior was unprovoked, unnecessary, and unforgivable. We are no longer represented by Ocean Marketing."

... och Internet gör givetvis allt för att kasta skit på Ocean Marketing, vilket har renderat i flertalet nedsättande bilder och en rolig video: 

"Ocean Marketing, you're an asshole!"

 

Kontentan och sensmoralen av den här historien är alltså: Tro fan inte att du är nåt och var försiktig när du börjar namedroppa folk som du inte känner. Fel sorts uppmärksamhet renderar enbart i en virvelvind av skit, inget annat.

 

Ha ett gott nytt år Paul Christofero!

 

/J

 

Läs mer här


Spelbröderna Botaniserar: Mama and Son Clean House [XBLIG]

Spelbröderna Botaniserar: Mama and Son Clean House


Xbox Live Indie Games

/J

The Dragonborn Comes cover ifrån Skyrim

 

Stämningsfullt

/E


Ryu Theme - Gitarr och Beatbox

Alltid lika hårt. Killen är skillad, missar lite på guran men stundtals riktigt bra.


Hård Triforce-tatueringYeee...

Because... Fuck you!


Jul Portal style


Minecraft evolutionen

Hur har Minecraft utvecklas? Jag har bara testat spelet och föll inte för det. Vet inte varför jag brukar gilla allt nördigt. Jag kanske inte helt enkelt köpte konceptet. Men här är en intressant video över hur Minecraft har utvecklas genom patcherna som släpps. En fin liten historielektion.

 

/E


Link X-mas


Vapen till Xbox Live-avatarerna snart förbjudna

Från och med den 1:a januari 2012 kommer det att vara omöjligt att köpa vapen att pimpa sin Xbox Live-avatar med, då Microsoft infört en ny policy vars syfte till största del går ut på att hålla Xbox Live så pass familje- och barnvänligt det bara går. Om man redan äger en Gears of War-Lancer eller Hammerburst så kommer man, lyckligtvis, att få lov att behålla dessa, men efter det nya året kommer det inte gå att anförskaffa sig nyss nämnda vapen till sin avatar.

Personligen skulle jag aldrig få för mig att betala riktiga pengar för att pimpa min avatar på något sätt. Att lägga riktiga pengar på virtuella tillbehör som enbart fyller ett estetiskt syfte är för mig essensen av poänglöshet, men när ett förbud är i antågande känner jag mig nästintill nödgad att anförskaffa mig ett vapen till min avatar - bara för att räcka ett finger åt folket som bestämmer. Det handlar inte på något sätt om att vara empatihandikappad. Jag är av åsikten att man skall sköta sig själv, skita i andra, så länge man själv mår bra och andra i sin omgivning mår bra alternativt inte tar skada av nyss nämnda beslut.

För mig handlar det om att bekämpa moralism, det som är essensen av den vidriga politiska korrektheten som sedan lång tid tillbaka förgiftar västvärldens tankesätt. Normer är subjektiva, och moralism är liktydigt med total oförmåga till tankemässiga perspektiv.

Man ska aldrig glömma att t.ex homosexualitet var klassificerat som en pervers sjukdom ända fram till 1976 och att hatet mot dessa individer utövades långt in på åttiotalet... och det i moralismens namn.

En död moralkärring är en bra moralkärring!


/J


Asura's Wrath första nivå

Asura's Wrath är ett galet japanskt spel som vi vill ha det. Det är så over the top som man kan säga. Jag hoppas självklart att dom här herrarna kan ro hem det här udda galna spelet. Jag har saknat den här typen av galenskap från japan ett tag nu.


 

/E


Nothing is true: An Assassin's Creed Song

/E


Cantina band marathon

 

Star Wars har gett oss många klassiska stycken och ljudeffekter. Men just Cantina band truddilutten brukar glömmas bort att nämnas trots att den är en utav dom mest klassiska. Här får ni hela 10 timmar av det stycket. Om ni är ensam på jul eller bara har tråkigt mellan Kalle och skinkan så kan det här nog liva upp stämmningen.

/E


12 dagar av jul Blizzard stil

 

Den här låten är gammal. Men det var på den tiden innan WoW dominerade Blizzards inkomst och allt handlade om diabli och RTS spelen Warcraft och Starcraft. Då under den tiden skapade dom den här låten. Undra om dom kommer någonsin lyckas göra ett bättre fan material igen på sina universum. Jag är tveksam. Men här är iaf 12 days of X-mas

 

/E


God Jul

 

 

Ho ho ho

/Spelbröderna


Alan Wake's: American Nightmare

 

 

/E


Oddworls: Stranger's Wrath - HD


Battlefield 3 i verkligheten

 

First aid kit..pick it up

/E


Spelbröderna Botaniserar: Gravitron360 [XBLIG]

Spelbröderna Botaniserar: Gravitron360


Xbox Live Indie Games

Betyg: 2/3


/J

PS: Imorgon överger jag Norge för julfirande i Moder Svea. Pepp, pepp...

Mario i stenar


FFXIII-2 trailers m.m

Master of Monster

 

Opening scene

 

 

DLC trailer med bild

 

 

Characters

 

 

PS3 vs Xbox 360

 

 

/E


Döda en drake för Ron Paul i Dungeoneers!

Tre frågeställningar besvaras i det här inlägget:


  1. Vem är Ron Paul?
  2. Varför ska man döda en drake för honom?
  3. Vad fan är Dungeoneers?

 

1.

 

Ron Paul är en ålderstigen läkare och principfast herre från Texas som under en stor del av sitt liv varit involverad i amerikansk politik. I skrivande stund är han en ledamot av USA:s representanthus för den elfte fulla mandatperioden och kandiderar stenhårt för att vinna den republikanska kandidatnomineringen till presidentvalet i USA 2012.

 

 

2.

 

Om du dödar en drake för Ron Paul i webspelet Dungeoneers skänker utvecklaren $5 till hans kampanjkassa. Vilket är viktigt. Enbart på grund av hans principfasthet vad gäller sin politiska position.

 

USA är ett genomruttet korrupt land där politikerna säljer sina röster till högstbjudande, vilket i sin tur har devolverat landet från dess konstitutionella frihetstanke och snart utvecklat USA till en fullblodig totalitär polisstat. Eller, snart och snart... vi är redan där med tanke på lagar som Patriot Act, skapandet av The United States Department of Homeland Security som i sin tur gett upphov till The Transportation Security Administration, TSA, som ger myndigheterna rätt att utföra slumpkontroller på alla som reser inom landet, stundande National Defense Authorization Act (som ger amerikansk militär rätten att arrestera, förhöra, tortera och döda amerikanska medborgare innan för landets gränser efter egen fri vilja, vilket rent konkret tar död på The Bill of Rights)...

 

Listan kan göras lång. Det räcker egentligen med nyss nämnda exempel och den allmänna kunskapen om att USA är ett land som varken agerar för den egna nationens medborgare eller för någon annans nations rätt till självständighet för den delen. Amerikansk politik handlar i princip uteslutande om att profitera på den svagare parten, i samtliga situationer som kan tänkas uppstå, för att gynna och säkerställa dess elits position som permanent.

 

Ron Paul är den enda som utmanar Status Quo. Han kallas för konservativ, konstitutionalist och libertan. I det här fallet anser jag att samtliga klassificeringar av hans politiska ståndpunkter är överflödiga. Han är som sagt den enda som står upp mot det totalitära förtrycket i det här sammanhanget, och hans integritet i samtliga omröstningar han deltagit i under hela sin politiska karriär är beviset på att Ron Paul är en riktig människa. Mänsklig frihet är hans ständiga ledmotiv. Han utgör alltså ett hot mot etablissemanget, och hans motstånd mot Fractional Reserve Banking gör honom till rov- och katastrofkapitalisternas största fiende.

 

Av just den anledningen ska man döda en drake för Ron Paul.

 

3.

 

Dungeoneers är ett webbaserat spel där man ska döda fiender, fixa loot och därefter döda drakar. Jag registrerade mig direkt jag läste att jag kunde bidra till Ron Pauls presidentkampanj ekonomiskt genom att döda en drake, och tog således mina första stapplande steg med min dvärghjälte "Swedish Wargoat". Den inledande informationen gav klara och tydliga instruktioner om att fiender inte renderar någon erfarenhetsmässig fördel för ens karaktär, och dessa monster droppar därav inte heller någon loot. Fiender bör således enbart betraktas som hinder i vägen fram till loot och drakdödandet. Du styr spelet genom att trycka på platser på kartan med hjälp av musen och därefter finns det en viss slumpfaktor som gör om fienderna på banan ser dig eller inte.. och så vidare.

 

 

Efter ett par minuter var jag framme vid spelets första drake. Jag var givetvis inte alls tillräckligt insatt i spelets simpla mekanik för att överleva det mötet, även om det var på en hårsmån. Nästa liv spenderade jag ungefär fem-tio minuter på att ta mig fram till draken och köra lite taktiskt. Jag dödade draken och gav således ett indirekt bidrag till drakdödandet som så desperat behövs i USA.

 

Det bör du också göra.

 

HÄR SPELAR DU DUNGEONEERS

 

 

Spelutvecklarens kommentar kring tilltaget:

 

"After years of crafting, our game Dungeoneers is now available for public testing. I had been planning to keep it under wraps a bit longer, but something came up…


What came up is that presidential candidate Ron Paul has a good chance to win the Republican nomination for President. And because he does not have big corporate backers, his supporters must find creative ways to promote him.


With the 'Slay a Dragon for Ron Paul' campaign, I can support both my game and Dr. Paul. When a player kills a dragon for the first time, if they agree, I will personally contribute $5 to the grassroots Super Brochure campaign for Ron Paul. My goal is that we find 5,000 Ron Paul dragon slayers so that I can contribute $25,000.


I support Ron Paul because he consistently and honestly adheres to America's core principles. He champions a constitutional government that does not wage endless wars, that does not recklessly print money, and that does not undermine our economy with intervention and corporate favoritism.


America is awakening to Ron Paul's message of liberty, financial responsibility, and peace. I am excited to have an opportunity to help. Now, please, go slay a dragon."

 

 

/JSkyrimhjälmen.. i bacon.

Majoriteten av den mänskliga populationen skulle jag klassificera som emotionellt och/eller psykotiskt störda på det ena eller det andra sättet. Till och med den mest stabila individen visar sig i slutändan rymma ett oändligt avgrundsdjup av tvångsbeteenden och allmänt inhumana känslor, fantasier och idéer. Somliga realiserar sina rent ut sagt rubbade planer, andra låter tvångstankarna förbli tvångstankar och sparar således resten av den så kallade "mänskligheten" för dess vidriga homo sapiens-vansinne. Den här killen är däremot ingen som har velat bespara oss från sin personliga variant av sinnesjukdom. Han fick en idé, som han därefter agerade på. Antagligen för att få lite internet-uppmärksamhet. Det är en stor drivkraft som kan få en att göra i princip vad som helst. Jag talar givetvis utefter egna erfarenheter, och det är inte speciellt svårt. Det handlar bara om att vara unik i slutändan....

... och unik, det är den här killen. Han har som så många andra av oss spelat Skyrim. Under tiden fick han en, för honom, briljant idé. Han skulle göra en kopia av Skyrimhjälmen... i Bacon!


BEHOLD INSANITY!
Av redditanvändaren Liktwo

/J

It's a me, Mario!1up av Jordan Soliz
Hedge-clog av Gabe Pyle
Precarious av Zomboy
Mario Remake World 1-1 av marobot
Mario av Juano Rider
The Adventurer Begins av Karen Granados

Spelbröderna Botaniserar: Ladybird Galaxy [XBLIG]

Spelbröderna Botaniserar: Ladybird Galaxy


Xbox Live Indie Games


Betyg singelplayer: 1/3
Betyg multiplayer: 2/3

Genre: Collect'em up!?

/J

Retro Hardware: CPS3 Street Fighter

Det här är ett rätt trevligt klipp i en videoserie av TheGameStation som avhandlar hårdvaran i Capcoms arkadmaskin som man bland annat kunde lira SF: II på. Är du lite historiskt intresserad och allmän Street Fighter-nörd kan det här vara värt sju minuter av ditt liv.

 


Tools of the TradeTools of the Trade av Benjamin Rivers

Skyrim - Unarmed Badass Viking Commentary

 

"I wanna be a fuckin viking, punching people in the face!"

 

Shouts till OneTwoRandom!


The Prince


The last of us trailer goes Dead Island

 

/E


Spelbröderna Botaniserar: Head Shot 2

Spelbröderna Botaniserar: Head Shot 2

Xbox Live Indie Games

 

 

Betyget 1 av 3

/E


Street Fighter x Tekken genomgång av gems

Här visar dom upp vad Gems i Street Fighter x Tekken är för något. Som vanligt när man ser såna här demonstrationer så vill man ju egentligen inte att det ska vara amatörer som spelar utan proffs som visar lite hur det skall gå till.

 

 

/E


Azura's Wrath Trailer

/E


Kid Icarus: Uprising Trailer

/E


Slow Motion Bågsskytte i Skyrim

/E


Twisted Metal - Mr Grimm trailer


42 sätt att dö i Saints Row 3


The Street Fighter: Episod 1

Nu har web-seriens första avsnitt hittat fram till Youtube


Den ultimata bärbara maskinen

/E


En hel del PS Vita videos idag

PS Vita som har release i början av nästa år har kommit ut med reklam för konsolen plus en del trailers för kommande spel. Jag själv som äger både PSP och DS har känt att hinna med att spela på sina bärbara är omöjligt....i princip. Med en backlog som bara växer på dom stationära maskinerna så spelar det ingen roll hur bra dessa bärbara maskiner blir. Jag har helt enkelt inte tid att spela på dom. Men här är lite reklam för maskinen och en del spel.

 

 

Little Big Planet

 

 

Gravity Rush

 

 

Uncharted: Golden Abyss

 

 

Sumioni

 

 

Super Stardust Delta

 

 

Escape Plan

 

/E


Mega Man


Pressrelease från Konami

KONAMI Details New Action-Orientated Title from Kojima Productions Konami Digital Entertainment, Inc., today takes the wraps off one of the most anticipated games of the year: METAL GEAR RISING: REVENGEANCE.

Announced over two years ago, KONAMI premiered a new trailer for METAL GEAR RISING: REVENGEANCE at the prestigious Video Game Awards on December 10th, and is now ready to outline the direction the action title is taking and detailing those behind it. METAL GEAR RISING: REVENGEANCE is a stunning action title, produced by Kojima Productions and developed by Platinum Games. Kojima Productions has created the story for the game, managed the cutscenes and voice-over sessions, and Metal Gear Solid artist Yoji Shinkawa has created the character designs. Platinum Games will focus on the game design and programming elements, under the supervision of Kojima Productions. A special documentary piece will debut on www.metalgearsolid.com this Tuesday, 5:00PM (PST) that will reveal more on the development collaboration details between Kojima Productions and Platinum Games.

Hideo Kojima, Head of Kojima Productions and creator of the Metal Gear series, personally chose Platinum Games to create the new title, and Metal Gear Solid veteran Yuji Korekado has been appointed to oversee the project for Kojima productions and will work closely with Platinum’s Atsushi Inaba. Hideo Kojima will act as Executive Producer. These appointments follow the decision to reposition METAL GEAR RISING: REVENGEANCE as a more action-orientated title than initially planned, with Platinum Games creating a game where the player has total control of the main character – the cybernetically-enhanced Raiden from METAL GEAR SOLID 4: Guns of the Patriots – and a total freedom of how users control him. As such, the game title has been subtly rebranded to reflect the more action-based content than in previous Metal Gear Solid titles.

As seen in the trailer, the result is a breath-taking action title wherein the player guides Raiden through a series of beautifully-realized stages. Raiden is armed with a High Frequency katana blade which he uses to cut through anything that stands in his way. The three-minute trailer shows Raiden’s incredible level of power and control as he cuts through enemies and various obstacles alike using high-speed combination attacks, and using free-running skills to bypass groups of adversaries to give him a strategic advantage and catch them off-guard. As the game progresses, Raiden’s physical prowess is increasingly called upon and tested, with huge enemies appearing that require specific tactics to disable.

METAL GEAR RISING: REVENGEANCE is scheduled to be released on PlayStation 3 computer entertainment system and Xbox 360 video game and entertainment system.


Kopia på PS Vita

Dessa kineser. Dessa kreativa kineser. Ja det förlovande kopierande landet kina. Dom hittar inte på mycket eget där i kina man att kopiera är dom mästare på. Nu har dom kopierat PS Vita och döpt den till Yinlips. Iställer för att utveckla något eget snå skapar man något fejk och försöker tjäna en slant på det. Undra hur många bleka små tjocka affärsmän från väst dom lyckas lura på den här på med tron att det är den senaste PS Vita. Den ser iaf fräsch ut. Spelutbudet till maskinen har jag absolut ingen koll på.


/EFinal Fantasy XIII-2

 

Det ryktas om 40 av 40 i Famitsu för det här spelet. Hur det nu skall gå till när FFXIII var skräp i princip. Ja ja Famitsu's förtroende sjunker för varje spel dom ger max betyg.

 

/E


Battlefield 2 vs Battlefield 3

/E


Spelbröderna testar att streama Zelda: Skyward Sword
I ett första försök i att streama så kör vi Zelda: Skyward Sword ifrån Ustream.

Mario


Trailers från VGA (video game awards)

Bioshock Infinite

 

Fortnite

 

 

Tranformers: Fall of Cybertron


 

The Amazing Spider-man


 

Alan Wake: American Nightmare

 

Command & Conquer: Generals 2


 

Rainbow Six: Patriots

 

 

The Last of us

 

 

Hitman: Absolution

 

 

Diablo III

 

 

Mass Effect 3

 

 

Tony Hawk's pro skater

 

 

Tekken Tag Tournament 2

 

 

Metal Gear: Rising

 


/E


Star Wars: The Old Republic - Space Mission

Det här har någon tagit ifrån betan. Det är alltså dom flyguppdrag/banor som finns i spelet. Vi har inte fått se så mycket om det ifrån utvecklarna. Men det här verkar bli en rätt tråkig historia om man måste göra det här för många upprepande gånger. Det ser inte svårt ut och känns inte så episkt som en rymdstrid borde göra i Star Wars universumet.

 

/E


Metal Gear Solid Rising Trailer/E

Teaser trailer: The Street Fighter av The Game Station

 

"The Street Fighter" är berättelsen om Phil, en arbetslös journalist som äntrar fightinscenen för att vinna turneringar för att vinna sin sons respekt. En web-serie på gång. Första avsnittet kommer den 13:e december och tydligen ska bland annat Alex Valle vara med. :) Pepp!

 

/J

 


Dorklybits: How Diablo Destroyed Tristram

 

TAKE FARNHAM! HE'S A DRUNK!

 

Fan vad jag älskar Diablo 1!

 

/J

 

PS: Det här är inlägg 2300 på Spelbröderna


Gamers är inte alltid så... mogna.

Vad sägs om en penis i Battlefield 3!?Left 4 Dead fan film trailer

Fan films brukar ofta vara bättre än dessa hollywood produktioner. Orsaken till det är att Hollywood filmerna är skapta för att tjäna pengar medans fan filmerna är gjorda för kärleken till spelen och fångar spelet ide, atmosfär och känsla på ett annat och bättre sätt. Om nu Left 4 Dead filmen kommer vara lika bra kvalitet som trailern så har dom lyckats. Jag hopppas på fet zombieslakt med en hel del kroppsdelar som flyger igenom luften.

 

/E


RendeZook - Härlig kill i Battlefield 3

 

Det är såhär det ska göras!


En samling trailers

Minecraft

 

Trine 2

 

 

Serious Sam 3

 

 

Ninja Gaiden 3

 

 

Gears of War 3: RAAM's Shadow

 

 

DmC

 

 

Max Payne 3

 

 

Sine Mora

 

 

Mass Effect 3

 

 

Lord of Apocalypse

 

 

Super Monkey Ball

 

 

Soul Calibur V

 

 

Agarest: Generations of War 2

 

 

Tales of Graces:f

 

 

Journey

 

 

Nexuiz

 

 

/E


Canabalt konverterat till Commodore 64

 

Så är det! Canabalt till Commodore 64!

 

Musiken är fan tok-win!


FIGHT!Fight! av Casey Jennings

Spelbröderna Botaniserar: Break Limit

Spelbröderna Botaniserar: Break Limit

Xbox Live Indie Games

Betyg: 1.5 av 3

Genre: Shoot'em Up

Pris: 80mps

/J

Break time


Battlefield 3 - Wake Island

/E


Star Wars blir Cello Wars

Jag är en nörd och stundtals en stolt sådan. Ibland kan det gå överstyr men vanligtvis tror jag att jag håller mig inom ramarna för vad som är sunt. Här har vi The Piano Guys som framför Star Wars musik på sina cellon. Bortsett från dom klassiska styckena ås har vi både chewie och Vader på besök. Nörden inom mig log fett när jag såg det här.

 

/E


Spelbröderna Mikrorecenserar: Stronghold 3

Spelbröderna Mikrorecenserar: Stronghold 3

PC


 

Failhold 3!?!?

 

Uppskattar du vårat videotjafs!? Visa stöd och prenumerera!

 

/J


Minecraft blir LEGO

På sidan LEGO CUUSOO finner man nedanstående bilder, och tydligen är Mojang och LEGO på gång att skapa ett officiellt Minecraft-LEGO. Sinnesjukt.Vad sägs om en Tetris-stol?

Tetris! :) Woohoo!


Konceptbilden:
Stolen IRL:

Hm... ser lite ut som någon slags Lego-stol....


Fler bilder finns här

Diablo III Cosplay

Ganska maffig Diablo-kostym, det här...


Duck Hunt i IRL

/E


The Legend Of Zelda - The Rabbit Joint Music Video

En gullig musikalisk liten kärleksförklaring till

The Legend of Zelda
Starring: Småungar

Gullighetsfaktor: Hög

Fans har skapat introscenen till FFVII i Unreal Engine

FFVII som FPS:


Mega Man-brödrost


Ja, det är faktiskt designen på en brödrost.

Av John MacInnis

Via: Kotaku

The Legend of Zelda: Skyrim


Första Intrycket [Beta]: OIO - The Game

Spelbröderna gör sin första video i "första intryck"-serien som garanterat kommer att bli episkt. Upplevde lite problem med fraps (capture-programmet) längs vägen, vilket ställde till det bland annat med gameplay (lag!) och ljud (som tyvärr hamnar nån sekund fel en bit in i videon), men ingenting som saboterar hela upplevelsen. OIO - The Game är ett franskt indieplattformspel för $9.99, till Windows och Mac. Se den här videon som en beta.Uppskattar du vårat videotjafs? Prenumerera!
/J

Game's not fuckin over!Fighten tar aldrig slut!

Mario & Toad - Best Friends Forever

En video baserad på den här strippen

 

 

:)


Spelbröderna Botaniserar: Soul [XBLIG]

Spelbröderna Botaniserar: Soul

Xbox Live Indie Games (finns även till iPhone)

Betyg: 1.5 av 3

Genre: Maze/Puzzle

Pris: 80mps

/J

Random Gaming-konst 5Retro NES av Rich Johnson

Böwser av dannydesigns

Metroid av Cassie Wilson

Stay Away From the Pipe av Lucky1988

Axer Heroes-Katamari av Axel Pfaender

/J

Spelbröderna Botaniserar: radiangames Fluid [XBLIG]

Spelbröderna Botaniserar: radiangames Fluid

Xbox Live Indie GamesBetyg: 1.5 av 3

Genre: Ingen jävla aning

Pris: 80mps

/J

Angry Birds: The Musical!

 

Så jävla mongo. :)


Majora’s Mask RedesignsShowdown
Possessed Skull Kid
The Happy Mask Salesman
Termina: Impending Doom
Oni Link


Av: Skalien87

Unnecessary Censorship - Skyrim

Tänk vad ett litet censurpip kan göra...

 

 

Don't make Frodnar angry. He'll #*@! you when he's angry.


Retro

/E


En del trailers

DmC

 

Mass Effect 3

 

 

Final Fantasy XIII-2

 

 

Resident Evil: Revelations

 

 

Bang Bang Racing

 

 

Infinity Blade II

 

 

WipEout 2048

 

/E


Call of Duty: Modern Warfare 3 - The Vet & The n00b Trash Talk


Videoserie om evolutionen från MUD till dagens MMORPG

Intresserad av en historielektion?

Då är den här videoserien någonting för dig:

Part 1: Crawling through the MUD

 

 

Part 2: Expansions

 


Part 3: High Level

 

 

Part 4: End Game Content


Karl Pilkington i Skyrim

 

Det här är alltså en video där allas vår älskade cyniker Karl Pilkington vandrar runt i Skyrim och beskriver det han ser runtomkring sig. Karl Pilkington är huvudpersonen i "En idiot på resa", som är en helt fantastisk serie. Har du missat den så är det någonting du bör se till att lägga din uppmärksamhet på. Utan tvekan. Vi älskar dig, Karl Pilkington!

 

/J


Super Mario Land i Minecraft - 18 miljoner blocks använda

Tre snubbar som gillar Minecraft har totalt investerat 500 timmar på det här projektet.
"Every pixel on the screen is one wool block. The screen itself is on a giant Game Boy. We build each screen take a screenshot from above. After the picture we move everything that needs moving for the next screen and repeat"

Castlevania - Bloody Tears på fiol

Egentligen hade jag tänkt att spara den här till en "Spelmusik för hjältar", men känner ändå att jag måste sprida den här underbara covern på Castlevanias Bloody Tears på fiol omgående. Riktigt bra.


Vad sägs om en Skyrim "Dragon Mandolin"?

Skyrim - Dragon Mandolin kan bli din!

Bara 695$!
This is a unique OOAK hand-carved Skyrim The Elder Scrolls Dragon Mandolin in a Beautiful Metallic flecked Silvery Green finish. I created it to have hand carved wings, along with a copper-inlaid head in the neck piece and a pickup. This mandolin is a wonderful conversational piece and plays beautifully! :)


Beställning gör man här

Saria's Song på ölflaskor

Vi gillar öl!

 

Shouts till Marol


Teckningar av SF-lirare och deras karaktärer

Scienceninjakid står för kreationerna


Daigo och Yun
Fei Long och MagoChocoBlanka och Blanka
Momochi och Cody
Poongko och Seth
Akuma och Tokido
Rufus och Ricky OrtizTrevlig Minecraft-rap

 

Bra skit!


Seriemördare i SkyrimSexigt läckert

RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com