Dagens SPELNYHETER episod: III

SÅ ÄR DET!

Stressiga tider för bröderna spelbröder när SM, sponsorraggande och internationella turneringar ligger inför ens fötter. Har den här dagen, torsdagen innan årets första midsommar, varit något intressant på spelnyhetsfronten?

Svaret är:

NEJ!

Som vanligt med andra ord. Nya bilder, någon ny skittrailer, pissiga försäljningssiffror från Japan, USA och Europa... Det är spelnyhetsvärlden. Ska världens bästa spelbröder pyssla med sådant? Fuck no! Bra utfyllnad däremot, men skulle gärna vilja citera min bror i det läget: "Spelnyheterna kan vi överlämna till förlorarna".... ;)

För... vem fan bryr sig om ens lilla hörna på internet om det enda man rapporterar om är saker som alla andra spelsajter och spelbloggar redan rapporterat om? Ingen. Däremot är det bra utfyllnad... Men för seriösa spelbloggar krävs mer. Allt sådant är på gång. Vi episka spelbröder har ambitioner och för varje dag som går där det inte är massa aktivitet på bloggen garanterar framtida stortdåd. Ju mindre spelnyheter desto mer episk skit pågår bakom kulisserna.

Vad har hänt idag då? Jo.... inte ett jävla skit som någon av oss bör bry sig om.

/Joakim

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails