E3 i sammandrag av Emil

Dead Space 2 Har fått ett datum och kommer troligtvis släppas den 25/27 januari 2011. Spelet i övrigt ser ut att vara mer av det som ägde i första spelet. Ser starkt fram emot det här spelet och jag gillar när ett troligtvis bra spel kommer i precis i början av spelåret.

Fallout: New Vegas kommer oktober 22 2010. Har inte lirat Fallout 3 knappt men det här verkar vara ännu mer tilltalande.

Assassins Creed: Brotherhood
16 November 2010. Kommer till Xbox 360, PS3, PC. Mer av samma skit som Assassins Creed 2. Gillade man det spelet så kommer man garanterat att gilla brotherhood. Demot man fick se var ganska scriptat kändes det som.

Silent Hill 8 såg sådär ut. Kändes väldigt amerikanskt.

The Witcher 2 såg undermåligt dåligt ut. Halv sugiga strider i demot.

Portal 2 behöver vi verkligen en uppföljare? Såg avancerat och svårt ut jämfört med den första delen. Släpps? Det är icke bestämt

Red Faction: Armageddon såg halv tråkigt ut. Striderna so so. Verkar tyvärr bli sämre än ettan.

Call of Duty: Balck ops
- Xbox 360, PC, Ps3, Wii
Såg Helt ok ut. Helikoptern är ingen railshooter som man först trodde under pressvisningen. Helt klart verkar det som om Treyarch har hittat något eget genom att ta spelet till 1968.

Killzone 3 Pre-alpha känns sådär. Skall vara komptabelt med Move, man undrar ju hur bra det kommer bli. Ser helt klart undermåligt ut tycker jag. Visuellt helt ok men inte spelmässigt, känns lite segt och man har upplevt det tidigare.

Marvel vs Capcom 3 kommer 2 kvartalet 2011 till Xbox 360 och PS3, färgstarkt är första intrycket. Snabbt, ultra combos.

Gears of War 3 - Har inte gillat något tidigare del och tycker det här är mer av samma skit. Visuellt fungerar det men vafan det här med cover system? och den amerikanska adrenalin testosteron rush skit spel typ. Mer av samma. Julaftion för dom som gillar serien. Kommer 5 april 2011

Star wars: The forced unleshed 2 - Xbox 360, PS3, PSP, DS, Wii. Striderna ser helt klart roligare ut än ettan. Grafisk så är det Star Wars så det heter duga och den brömda fysikmortorn fungerar lika bra om inte bättre. Ser ut att vara mycket hoppande för att komma vidare på banorna och det ser ju måttligt roligt ut. Kommer 26 oktober 2010

Fable 3 kommer 1 november 2010 exklusivt till Xbox 360. Gameplay Demot som visades på gamespot var ganska segt och ointressant. Hoppas inte spelet blir  ännu en Peter Molyneux hype.

Need for speed Hot Pursuit till Pc, Xbox 360, PS3. 16 November 2010. Går tillbaka til grunderna med sportbilar och snutjag. Ser helt ok ut men kräver vi inte lite mer av spelen än att jaga och bli jagad för att det skall vara värt full pris? det får tiden utvisa.

God of war: Ghost of Sparta
till PSP 4 kvartalet 2010. PSP saknar bra spel och det här kommer fylla ut det magra spelutbudet till maskinen.

31 augusti 2010 Metroid Other M. Kommer bli intressant

Zelda - 2011. Mr. Miyamoto kommer se till att det här kommer bli ett bra spel. Grafiskt känns det gulligare...iaf där demot utspelas sig. Ser fram emot om dom gjort någonting med handligen eller om det är samma gamla formula dom kör på.

Crysis 2 Februari 22 2011 till Xbox 360, PC, PS3. Lirade ettan till PC och det var ap snyggt och väntar mig samma grafiska uppvisning igen. Ser jävligt grymt ut när det utspelas på tågstationen. Jämfört med Killzone 3 ser det ut att äga.

Medal of honor till Xbox 360, PC, PS3, Wii. 12 oktober 2010. Såg bara multiplayer och det kändes som en ren rip-off från Modern warfare 2.

Dead Rising 2: Case Zero
. Spelet som jag trodde Microsoft skulle visa under sin presskonferens men gjorde det icke. Fy dom. Kommer augusti 2010 till XBLA exklusivt. 2 timmar långt om man är bra sägs det. Om det kostar mer än 800msp så är det på tok för dyrt för 2 timmar annars är det som Dead Rising 2 och det är zombie slaktfest.

Dead rising 2
till Xbox 360, PC, PS3. Fastnade aldrig för det första spelet trost zombie slaktfest. Hade stora problem med att förstå kontrollen. Allt det där kändes så 90 tal på något sätt. Tvåan här ser mer ut av det första. Mer Zombies, vapen, gore, våld, övervåld, übervåld m.m. Den spelvisning jag såg på internet var segt trögt och allmänt tråkig. 31 Augusti 2010

Bulletstorm kommer 22 Februari 2011 till Xbox 360, PC, PS3. Alltså vissa utvecklare förstår man inte. Det finns en drös av fps och actionspel därute till oss gamers. Men ändå får man se dessa spel som bara handlar om att springa en linjärbana och skjuta på allt som rör sig. Vart är stämmningen? Vart är känslan? Nää här pumpar vi adrenalin och hoppas det funkar...typ

Hunted: The demon's forge till 360, PS PC3. Visuellt tilltalande men vafan liksom har vi inte fått nog av dessa samma jävla fantasyspel som kommer med samma spelmekanik? Jag har iaf. När det kommer får vi se.

Mortal Kombat
- TBA 2011 till Xbox 360 och PS3. Har alltid stått i skuggan av Street Fighter...allt i 3D men utspelas sig i 2D..hmm Street Fighter 4 någon? Långsamt och stelt. Nä det här spelet behövs inte. Spelvärlden har växt upp och ifrån det här.

Homefront
till PC, Xbox 360, PS3. Q1 2011. Mycket FPS spel var det på E3 detta år. För mig känns det halvdant. Så här många FPS så är det många som kommer sälja dåligt pga att så många kommer vara likdana eller kännas så iaf. Tror många hade varit okey om det inte fanns allt för många spel på engång.

Gran Turismo 5 fick vi inte se så mycket ingame. Man undrar ju egentligen hur bra spelet är, rår det på forza 3?
Jag tror dom kan få det svårt

Halo: Reach Såg helt okey ut enda tills man kom upp till rymden och började panga på andra skepp. Nää fy fan alltså.


/Emil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails