Cosplay från himmelriket

 

Dead Island: Riptide kommer i april

Dead Island Riptide Release Date Announced

Deep Silver today announced the global release of Dead Island Riptide, the next exciting title in the multi-million selling Dead Island franchise, as well as providing details for the exclusive pre-order editions of the game.

Already one of the most anticipated titles of 2013, fans will finally be able to take on the zombie hordes once again when Dead Island Riptide is released on April 23, 2013 in the USA and Canada, and on April 26, 2013 in the rest of the world.

Now available for pre-order are two different editions of Dead Island Riptide:

Pre-order Edition: This version of Dead Island Riptide will include an exclusive pack of weapon mods that allows even more, manifold ways to dispose of the ghastly zombie hordes on Palanai island.

Special Retailers Edition: In addition to the weapon mods this version will contain an alternate character skin not obtainable anywhere else! The Special Edition of Dead Island Riptide will only be available at selected retail partners. Details about the retail partners per territory offering the Special Edition will be announced soon. The Special Retailers Edition will also feature an alternative packshot.
 
 
/E

Graffiti vi gillar

 
/E
 

Conan O'Brien spelar Michael Phelps

 
 
Vilket skit spel
 
/E

Call of Duty: Black ops 2

 

Reklam från förr

Här rä ett gäng gammla amerikanska reklamer för en del SNES spel. När jag tittar på dom här så upplever jag hur dåliga dom är. När jag tittar på dagens nintendo reklam för dom nya spelen så upplever jag hur dåliga dom är. Slutsatsen av det är att nintendo inte har anlitat reklambyråer som kan göra reklam. Nintendo har varit usel på att göra reklam för sina spel, och det har pågått sedan 80-talet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/E

Halo 4 - Forward Unto Dawn

Episode fyra kom ut igår i den här Halo-serien. Allt jag kan säga att serien tar riktigt ordentligt i det här avsnittet. Tack som fan för modern teknik och fans som vet hur man skapar riktig nörd serien. Känns som dom tänkt på det mesta när det gäller detaljer. Nu kan man knappt vänta en vecka till innan nästa avsnitt. 
 
 
 
/E
 

Cosplay från himmelriket

 

Rayman Legend Toad Story Gameplay

 
 
/E

Miyamoto with his crew

 
Av: Andy Cortez
/E
 

Lördagsmusiken

Ännu en dag sent. Illa illa, vill ju ha det här på fredagar egentligen. Men ibland har man en del att göra och en flickvän som kräver lite uppmärksamhet. Sånt är livet. Men återigen så har vi en NES låt på schemat. Det är Legendary Wings till NES (kom också till arkad enligt wikipedia) släpptes år 1988. Jag själv har inget minne utav att jag lirat det här spelet, inte ens på emulator. Men spelet skapades av Capcom och man känner igen musiken från den här eran att det är jyust capcom som ligger bakom spelet. Musiken påminner lite om Mega Man och Duck Hunt och vad jag förstår det som är det Yoshihiro Sakaguchi som ligger bakom en del av musiken i alla tre serier. Men här är ett typiskt klassisk NES låt för mig. 
 
 
 
/E

Vad spel har lärt oss

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/E

Action trailers

Dead Space 3
 
 
 
 
Splinter Cell: Blacklist
 
 
 
 
Remember Me
 
 
 
 
Dragons Dogma: Dark Arisen
 
 
 
 
ZombiU
 
 
 
 
Dead Island: Riptide
 
 
 
 
The Walking Dead: Episode 4
 
 
 
 
Terraria
 
 
 
 
Outlast
 
 
 
 
Devil may Cry
 
 
 
 
Metal Gear Rising: Revengeance
 
 
 
 
Assassins Creed III
 
 
 
 
 
 
 
 
Yakuza 5
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/E

Peach goes Marilyn Monroe

 

Här kommer en klump FPS-trailers

Crysis 3
 
 
 
 
FarCry 3
 
 
 
 
 
 
 
 
Borderlands 2
 
 
 
 
Call of Duty: Black Ops 2
 
 
 
 
 
 
Battlefield 3
 
 
 
 
Medal of honor: Warfighter
 
 
 
 
 
 
Bioshock: Infinite
 
 
 
/E

Lost Planet 3 video

Här är en gameplay video av Lost Planet 3. Känns som dom försöker gå ifrån grundkonceptet av spelsrien för att göra spelet mer lätt tillgängligt för casual-spelarna. Känns som ett simpelt tredje persons action som det ser ut nu.
 
 
 
/E

Halo 4 - Forward Unto Dawn

Så nu har jag äntligen kommit ifatt i den här serien. Forward Unto Dawn handlar än så länge om ett gäng som går militär utbildning och som tränas inför att krig. Men det var först i det tredje episoden som det började bli intressant på riktigt. Det är en väldigt hög produktions kvalitet på avsnitten och skådisarna är inte helt värdlösa som man hade kunnat tänkt sig. Om man gillar Halo så kan den här serien bli riktigt intressant i episode fyra som kommer på fredag. Fram tills dess borde ni titta på dom tre första.
 
 
 
 
 
 
 
/E

Teamwork

 
 

Racing trailers

Forza Horizon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Grid 2
 
 
 
 
 
 
Need for Speed: Most Wanted
 
 
 
 
 
/E

Halo 4 Trailers

Halo 4 trailer. Ska bli kul att se hur 343 Industries tar över Halo arvet efter Bunige. Hur långt ut vågar man sväva med konceptet? Vad är det som kommer "chocka" i vår spelupplevelse? Det ska bli kul att spela ett nytt Halo. Tycker inte den här trailer är i närheten av att vara lika bra som dom tidigare dom har gjort, dvs till dom tidigare releaser av Halo spel. Men vi vet att snart är spelet här.
 
 
 
/E
 
 
Halo 4 - Promethean Weapon
 
 
 
 
Halo 4 - Covenant Weapon
 
 
 
 
 
    
   
    
   
   
   
   
 
 

Dishonored Trailer

Dishonored har marknadsfört ganska hårt. Men jag tycker det här spelet verkar ganska booring. Det känns lite för överhypad. Dom försöker hitta en egen liten stil men jag tycker inte att dom når enda riktigt fram. 
 
 
 
/E

Pikmin

 
 

Fredagens musik på lördag

Silent Service var ett u-båts spel som jag spelade till NES. Inte det bästa themet till ett spel men det väcker små minnen som jag gillar. Spelet tyckte jag på den tiden var skit svårt. Man åkte omkring och försökte sänka krigsfarytg på ytan. Blev man upptäckt så släppte dom sänkbomber (vad dom nu heter) efter en och man slog av motorn och hoppades på det bästa. Spelet kom 1990 november sägs det och skapades av ultra games. Men jag kommer minnas det här som ett spel jag aldrig behärskade. Lär nog nästan vara spelbart nu, för jag minns det som långsamt och segt spel.
 
 
 
/E

Retro City Rampage Trailer

Retro kommer alltid vara aktuellt. När dagens ungdomar ser tillbaka på dagens spel så kommer det vara retro för dom. Vi som var med på 80-taler ser det som retro. Och nu kommer ett spel som är så kallat nyretro. Nytt spel i gammal stil. För mig är det här kärlek. Sen ser det lika simpelt ut som ett gammal actionröj spel. Jag gillar det starkt. Ett måste ha för min del. Retro City Rampage har varit på tapeten ett tag nu och nu är det här.
 
 
 
Röj!!!
/E

World burn

 
 

SimCity strategivideo

En liten strategivideo gällande SimCity. Jag älskade SimCity på 90-talet. Kommer ihåg när jag spelade SimCity till SNES hos min broder när jag var där på besök, och han hade en rolig version av spelet, språket i spelet var på tyska. Det är inte lätt att förstå när man är i sina unga dagar. Men jag fan spelet jävligt kul. När SimCity 3000 kom så fann jag det inte alls lika roligt, jag tror att det blev för komplext och inte lika "simpelt" som gjorde att jag inte kände samma sak när jag spelade det spelet. Eller så var det helt enkelt att jag spelet dom tidigare spelen för mycket. Jag tror på det senare. Men här är då det kommande SimCity spelet och det ser däremot väldigt intressant. På något sätt känns det som en liten ny tändning av hela spelserien när jag tittar på trailers ifrån spelet. Jag ser fram emot det här liret.
 
 
 
En casino stad är alltid rätt väg att gå
 
/E

Går igenom 1 månad av spelnyheter

Jag har saknat internet. Jag har saknat onlinespel. Jag har saknat den stora strid av information som man får av internet. Menr jag har insett att ta igen en månad av missade spelnyheter tar tid och inte är det lättaste. Jag varnar er lite att det kan komma upp en del kanske inte så jätte aktuella trailers på bloggen. Men det är bara jag som vill sprida det som jag tycker verkar intressant. Trots att den kan vara någon vecka eller två kanske tre sent.
 
/Emil

Äntligen!!!

Jag äntligen är ordet idag. Mitt internet är återfunnet i min nya bostad. Det var lite strul med leverantören en stund där och det var därför det drog ut på tiden. Men nu är jag tillbaka igen.
 
Jag har inten riktigt koll på vad som har hänt under spelvärlden den senaste månaden som jag varit utan internet. Så jag har en del ta igen. Men nu hoppas jag att jag/vi kommer igång igen med bloggen och en hel del eget material till våran youtube kanal. Det här kommer bli en fin höst och vinter.
 
Emil a.k.a Smutsen
 

1986

 
1986 av Matt Leunig

Death Star

 
Death Star av Verreaux

You'll never know...

 
You'll never know... av Laura Gomez

RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com