Chun-Li vs Tifa

 
/E
 

Tv-spel syn ifrån the bad guys

Är det inte lite orättvist tv-spelen. Alltså för våra fiender. Vi slås ju alltid mot bad guys och om vi får vara en bad guy så slåss vi mot andra bad guys. Här får vi en liten inblick hur det är att vara en bad guy.
 
 
 
He is the DEVIL!!!
/E
 

Första Intrycket: Dead Space 3 (demo)

Emil af spelbröderna första intryck utav Dead Space 3 (demo) 
 
Släpps till: PC, Playstation 3 och Xbox 360
 
 
 

Escape goat 2 utannonserat

Våran egen krigsget här på bloggen som håller på att göra Norge osäkert sedan en tid tillbaka gjorde en botanisering utav Escape Goat som finns upp på våran youtube kanal. Han gillade spelet så mycket att det blev 3 av 3 i betyg. Nu har då MagicalTimeBean som skapade det första spelet utannonserat del 2. Det kommer vara samma koncept som förut men kommer komma först till PC denna gång och vi får väl se om det ens kommer till XBLIG. Ni kan läsa en interjuv om spelet här.
 
 
 
 
 
 
 
/E
 

Halo


Spelkväll @ Smutsen spelas: I Made a Game With Zombies In It

Här lirar vi xblig spelet I Made a Game With Zombies In It. 4 spelare co-op precis så det ska vara under en spelkväll. Det är ett hyffsat simpelt spel men ett galet sådant, med zombies. Ja spel med zombies i dom är oftast galna och det kan knappast gå helt fel. Som vanligt så äger smutsen över dom andra och är den enda som överlever hela spelet. Ja hela klippet ni ser är hela spelet. 
 
 
 
 
/E
 
 

Musik: Katamari Damacy

 
 
 /E

Vecka 4

Ännu en vecka har gått. Fy fan snart är redan januari till sitt slut. Ända lyckan är ju att man fått lön och ännu mer pengar att spendera på spel och alkohol. Där ju därför man jobbar...för att få lön. Annars är man ju en slav och sånt vill man ju inte vara. Nog med det. Achievements denna vecka gick rätt hyffsat bra iaf. Tyckte jag gjorde rätt bra ifrån mig. Fick en liten ångest bara vilket spel jag skulle spela. Så det blev en del indiespel vilket inte syns på poängen. Undra varför dom inte har en liten poäng system för indiespelen. Det kommer komma som botaniseringar så där har ni någonting att se fram emot. Om ni gillar det så klart.
 
Spel som spelades denna vecka:
 
Wanted: Weapons of fate
Forza Motorsport 4
Dead Island
 
Jag spelade klart Wanted: Weapons of fate. 1000 av 1000. På trueachievements.com var jag 4860 person att göra det. Dom mäter ju bara på dom som är reggade där. Det är hyffsat lätt. Finns en glitch som man kan använda som gjorde det simpelt men går att klara av legit fast det tar lite längre tid då.
 
Startade och testade Forza Motorsport 4. Synd bara att dessa bilspel tar en sådan tid att lira ihop achievements på. Jag får ta spelet i omgångar och växla med något annat för att det ska kunna gå runt med planen. Tog in 6 achievements i det spelet.
 
Dead Island har jag haft ett bra tag nu. Bara inte tagit tag i det och spelat det. Det kommer på tok för många bra spel som man bara måste spela. Min backlog är ju ganska stor. Det blir ju inte mindr enu när februari har en drös av topp spel man vill lira. Fixade 2 achievements i spelet. Hade lirat lite tidigare så de ttog ett tag innan jag fick några nya.
 
 
Just nu så har jag 86733 poäng, en ökning med 960 poäng på en vecka. Det är jag mycket nöjd med. Just nu så är det bara 39.4 poäng för att nå 100k innan året är slut. Har kommit 12.6% på vägen redan. Jag tappade en plats på sverigelistan. Trots en bra vecka var det något as som gick om mig. Jaja det var ju bara en plats, gick ifrån 112 till 113 nu.
 
/E aka Smutsen
 
 

Musik: The Secret of Monkey Island

 
 
 /E

Dead Space 3 - The story so far

 

Hur spelen har utvecklats från förr till nu

Jag kan ju börja säga att jag inte vet vem som gjort dessa bilder. Men det är en härlig liten jämförelse på spel från förr och hur dom ser ut nu. En gamer som jag var ju med när orginalen släpptes och minns dessa spel me dglädje och kan fortfarande spela dom utan att tycka dom är fula eller har dålig kontroll vilket oftast var ett fenomen från spel förr i tiden. Här får vi se några utav dom större spel-serierna hur dom såg ut som förr och hur dom ser ut idag. Jag minns tillbaka och njuter.
 
 
 
 
  
 
/E

Terraria trailer

 
 
/E

Musik: Speedball

Speedball 
 
 
 /E

Spelbröderna Botaniserar: Galactic Conquest [XBLIG]

Spelbröderna Botaniserar: Galactic Conquest
 
Xbox live indie game
 
 
 
Betyg 1 av 3
 
/E
 
 

StarCraft II - Heart of the Swarm

Blizzard har alltid varit gudar på att göra animerade videos i sina spel. Jag har tyck enda sedan WarCraft 3 släptes att dom skulle göra animerade filmer på sina spel, men så har inte blivt fallet trots att dom gör det jävligt bra. Dom släppte för någon dag senan trailern för SC II och den är jävligt snygg. Spelet kommer den 12 mars i år så det är nära nära nu.
 
 
 
/E
 

The Replacer

Peter Stormare är en skön snubbe visste vi redan efter att ha spela ett antal udda snubbar i hollywood filmer. Nu gör han reklam för Call of Duty: Black ops 2, som The Replacer. Den här videon är jävligt kul. Jag tror mest på att det är Stormare som gör det så perfekt. Jag vill han ska vara min Replacer.
 
 
 
Suppose to be four wheels and I only got two. It´s always happen with this sh...
 
/E
 

Musik: Bastion

Bastion 
 
Format: XBLA, PC, Mac, iOS
kompositör: Darren Korb
 
 
 
/E

Vecka 3

Vecka 3 avklarad. Rutiner börjar sitta på det nya året. Arbetet rullar på och jag känner mig mer motiverad än på länge att jaga achievements, spela många olika spel och fixa nya botaniseringar och recensioner. Indie spel på xboxen har inga achievements. Vilket är lite konstigt för det hade räckt med typ 40 som max poäng och dom hade sålt bra mycket mer spel under den kategorin. Dom kanska gör om det där till deras kommande maskin. Vem vet.
 
Jag har hållit mig till tre spel denna vecka. Främst för det är för att jag ville klara av Eternal Sonata och 100% det spelet, vilket jag även gjorde. Det krävdes nästan 2 hela varv innan det var klart. Efter en hel del grindande och slit för att hitta allt som behövdes så belönades man med en achievement som jag mig 321 poäng. Nice. Plockade dom sista 5 achievements under denna vecka.
 
Startade Le tour de france 2011. Kan väl säga att det var ett simplifierat spel som verkade svårt. Den simulerar vissa delar av banan och när du är i kontroll så det enda du gör är att hålla kolla på pulsen....typ. Fick 2 achievements i detta spel under den korta stund jag spelade det.
 
Började att spela Wanted: Weapons of fate har inte kommit så långt ännu så det är svårt att säga hur hela spelet är men det känns som ett klassiskt filmlicense-spel. I vilket fall som helst så han jag ta 15 achievements i spelet.
 
Dom här spelen spelade jag under veckan:
 
Eternal Sonata
Le tour de france 2011
Wanted: Weapons of fate
 
Just nu har jag 85773 poäng, en ökning med 830 poäng på en vecka. Det kan man vara nöjd med. Behöver 41,5 poäng om dagen för att nu 100k innan året är slut. Kommer bli lätt. Ligger på 112 plats i sverige enligt dom som är reggade på Trueachievements.com.
 
Nådde en liten milstolpe denna vecka som var. Kom upp till 250 spel spelade till Xboxen.
 
/E aka Smutsen

When Gorden Met Chell

En mix match mellan Gordon ifrån Half-life spelen och Chell ifrån Portal. En välgjord och klart sevärt klipp ifrån timtimfed på youtube. Man undrar varför alla storbolag misslyckas med sina filmatiseringar av spel när så många fans lyckas. Pengar är inte allt för att lyckas.
 
 
/E
 

Musik: Mega Man 10

Mega Man 10
 
Format: XBLA, PSN, WiiWare
Kompositör: Sound create unit
 
 
 
/E

Dead Space


Muski: StarCraft

StarCraft
 
Format: PC
Kompositör: Derek Duke, Glenn Stafford, Tracy W. Bush and Jason Hayes
 
 
 
/E
 
 

The Glitch

Vi alla har ju upplevt det. Den så kallade glitchen i spelen vi spelar. Dåligt programmerat ligger ofta till grund till att det uppstår. Ofta buggar det sig bara och man kan inte göra någonting. Men ibland så uppstår det att man kan göra en del sjuka saker. Vi har ju sett i Red Dead Redemption flygande människor i luften. Här har vi gänget CorridorDigital på youtube gjort en video på just det ämnet.Det enda som finns för att bli av med den är ju att stänga av spelet.
 
 
 
/E
 
 

Musk: The Goonies II

The Goonies II 
 
Format: NES
Kompositör: Cyndi Lauper, Broughton Lunt, Aurthur Stead
 
 
 
 /E

Post-it Mario

 
 
 
 
/E

Musik: Command&Conquer: Red Alert

Command&Conquer: Red Alert
 
Format: PC
Komositör: Frank Klepacki
 
 
/E
 
 

Vecka 2

Jaha då har två veckor redan gått på det här året. Tiden känns som den bara rusar iväg. Mycket att göra hela tiden. Vi har precis målat om badrummet här hemma (min far gjorde det) och nu så luktar det målarfärg därinne. Tar ett par dagar sen är det samma hedrliga skitdoft som ligger som en dimmar där inne. Den här veckan har jag ändå lyckats få in en hel del speltid.
 
Jag har fortsatt lira Eternal Sonata som börjar närma sig att jag plockar achivements på min encore spelrunda, dvs andra varvet. Spelet är inte speciellt svårt men som vanligt när man kommer till hederliga härliga JRPG så måste man grinda sig ett par levlar hela tiden för att det ska kunna gå lätt. Kommer bli skönt när jag har 100% i det här spelet.
 
Man spelar ett JRPG så måste man ta lite break ifrån grindandet och där har Heavy Weapon: Atomic Tank, Scrap Metal, Doritos Crash Course fyllt ut med lite spel tid. Inget utav dom jag plockat achievements i. Kanske lite waste att inte plocka något i dom men det var en skön avkoppling.
 
Zuma Delux kommer jag inte ihåg att jag ens köpt. Jag bara har det. försöker klara alla banor i det spelet och plocka dom "lätta" poäången i det spelet. Är svårare än man tror. Krävs lite övning iaf. Tog 2 achievemetns i spelet som jag inte redan hade, 4 av 12 klarade.
 
The Simpsons Game började jag spela lite. Behöver ha ett spel där man kan plocka lite lätta poäng nu när Eternal Sonata tar lite tid. Tittade i min hög av såna spel och det var The Simpsons Game som det blev denna gång. 9 av 44 achievements av klarade.
 
Sen blev det ett test av Retro City Rampage. Det här var ett härligt spel. Många referenser till andra spel hittade jag bara på kort tid i spelet. Kommer älska att spela vidare och se hur charmigt det här spelet är. Tog 3 av 20 achievements under min korta tid i spelet.
 
Dom här spelen spelade jag denna vecka:
 
Heavy Weapon: Atomic Tank
Scrap Metal
Zuma Delux
The Simpsons Game
Doritos Crash Course
Eternal Sonata
Retro City Rampage
 
 
Resan mot 100K fick ta sig ett litet stop. Just pga av JRPG spelet. Men jag har nu 84943 poäng. En ökning med 130 poäng bara. Tappar lite på snittet, ska snitta 42,9 poäng för att nå mitt mål innan året är slut.
 
/E aka Smutsen
 

Spelkväll @ Smutsen spelas Hydro Thunder: Hurricane

Här har vi kommit en bit in spelkvällen. Och då spelar vi Hydro Thunder: Hurricane. Ett hederligt 4-spelar spel i splitscreen. Största problemet var att man inte riktigt såg vart man skulle någonstans när man körde. Det var väldigt otydligt hur banan gick. Det här spelet spelade vi inte så mycket längre än vad det här klippet är på. Vi hade tråkigt med detta spel och det är alltid ett dåligt betyg. Det bästa var nog att vi bara spelade i fem minuter, eller bara lite till.
 
 
 
/E
 

Musik: Deus Ex: Human Revolution

 Deus Ex: Human Revolution
 
Format: Xbox 360, Playstation 3, PC, Mac
Kompositör: Michael McCann
 
 
 
/E
 
 
 

Musik: Road Rash 2

Road Rash 2
 
Format: Sega mega drive
Kompositör: Rob Hubbard
 
 
 
/E
 

Vecka 1

Tänkte jag skulle börja med att följa upp mina achievements lite bättre. Tänkte köra en liten summering efter en vecka eller två för att se vad som händer med mina poäng och vilka spel jag har spelat. Givetvis är det kul att sätta mål så man har någonring att sträva emot. Och självklart nu efter vecka 1 så har jag 84813 poäng och det känns som man borde ha ett mål på 100000 poäng inom en snar framtid. Allt handlar ju om hur många skitspel man vill spela. Det är främst skitspelen som har lättare achievements lista att plöja igenom. Slog ut det att om jag ska nå 100k i poäng innan året är slut så ska jag snitta 42,4 poäng per dag. Känns inte helt omöjligt vid första anblicken. Men men vi får se.
 
Under den här veckan så har jag spelat dom här spelen:
 
Wrecked: Revenge Revisited
Saw
3 on 3 NHL Arcade
Zeit²
Eternal Sonata
 
 
Wrecked: Revenge Revisited testade jag bara lite snabbt på nyårsafton. Fick en achievement på en gång. Får sätta mig in lite mer om det spelet innan jag vat om det är ok eller ej.
 
Saw spelade jag klar under veckan och plockade 1000/1000 på det spelet. Enligt trueachievements.com så var jag 8393 personen att plocka full pott i det spelet. Kommer komma en recension inom kort på det spelet.
 
3 on 3 NHL Arcade är ett spel som ständigt spelas på mina spelkvällar här. Spelet suger ganska hårt att lira på egen hand. Lirade en onlinematch för att få en achievement.
 
Har haft Zeit²ett tag nu. Testat det lite grann innan. Lite intressant koncept med att spola tillbaka tiden i spelet för att kunna skjuta mer monster. Testade det igen och kände att jag var tvungen att prioritera bort det igen. Han få en achivement i det spelet iaf.
 
Började lira andra varvet på Eternal Sonata. Gjorde allt på första varvet som man var tvungen för att kunna få 1000/1000 på det spelet. Tänkte att det var dags att städa undan det spelet. Kommit en tredje del av spelet under jul-ledigheten man har haft. Det är det här spelet som det spelas just nu. Kommer nog varva in något "simplare" spel för att plocka achievements så att jag inte tappar för mycket på min plan.
 
Jag ställer gärna upp och kör något co-op lir online för att boosta achievement. Givetvis då i något lir jag själv behöver poängen i.
 
/E aka Smutsen

Spelkväll @ Smutsen spelas Spelunky

 En liten härlig spelkväll hade jag med mina vänner. Som vanligt intogs det en del alkohol, det är ett måste och med det så kommer ju ett underbart språkbruk med svordomar och även en del psykning mot varandra. Kommer dyka upp en del såna här klipp till framöver.
 
Här spelar vi Spelunky i deathmatch. Vi hade förbaskat kul med det här spelet. Mest pga av sina intensiva strider som känns lite slumpartat ibland. Är nog därför det gick hem oss hos, för det kändes som att alla hade chans. Vi kunde bara spela på dom banor som redan var upplåsta. Det finns en hel del låsta som vi inte testade så vi har inte full kolla på hur alla banor är men vi på spelkvällen rekommenderar det här spelet om man är fyra personer på litet utrymme dvs i en soffa...med öl.
 
  
 
/E
 

Musik: Monty on the run

 Monty on the run
 
Format: C64, ZX Spectrum, Amstrad CPC
Kompositör: Rob Hubbard
 
 
 
/E

Musik

Den här gången lägger jag upp en Castlevania låt. Det är ifrån Symphony of the Night. Ett utav Playstation absolut bästa spel och även ett av dom bästa sidoscrollade spel någonsin. Inte bara det så skapades ett helt undertbart soundtrack till det här spelet som man bara inte kan tröttna. Det här är en utav mina favoriter i spelet. Låten heter Rainbow Cemetary och skapades utav Michiru Yamane.
 
 
 
/E

RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com