Releaseparty för StarCraft II i Hufvudstaden

Webhallen (*muttrar*) har releasparty för det otroligt hett efterlängtade StarCraft II i Stockholm vid midnatt till releasedagen. Det är i skrivandes stund således 5 dagar och 3 timmar dit.

Stulet från deras hemsida:

"Specialpris: Standardutgåvan av spelet säljs för 379:- (ord. pris 429:-)

Konsert: Ett liveband framför ett medley av låtar från StarCraft och StarCraft II.

CosPlay: Svida om till din bästa StarCraft-stass och kom till releasen som Jim Raynor, Tassadar eller varför inte en zergling? Fina priser utlovas till de bäst klädda.

Quiz: Delta i Blizzards StarCraft-quiz. Fem personer går vidare från Webhallen och ställs mot vinnarna från fyra andra officiella nattreleaser runt om i Europa i utlottningen av en resa till BlizzCon.

Signering: Producenten bakom StarCraft II, Chris Sigaty, är på plats och signerar spel och affischer.

Give-aways: Alla som köper spelet får bl.a. en exklusiv StarCraft II-poster. De tio första kommer att få köpa Collector's Edition för 1:-.

Att vara tidig och stå långt fram i kön kommer att löna sig... Space Marine n00Bz-figurer, StarCraft II-romanen Heaven's Devils, World of Warcraft Magazine, T-Shirts, StarCraft II-pussel m.m kommer att lottas ut och/eller ges till de som är på plats tidigt. "

Så är det. Någon länk förtjänar däremot inte företaget. 50kr eller Hadouken! Men, likväl, 27:e juli är det GO GO GO! Personligen har jag knappt någon speltid vilket gör mig lite nedstämd. Men mums, vilket spel.

/Ena brodern

Kommentarer
Postat av: Rob

Spelat Betan sen första Keys kom ut, Är ett sjukt kul spel som är en riktig uppföljare till sin föregångare. Vissa säger att "Det är samma sak som ettan fast bättre grafik".... Sådanna kommentarer gör en bara arg, De e inte alls samma sak. Samma genre, men ett nytt spel. Som att säga att alla Heroes of Might and Magic, C&C, Warcraft etc är samma spel med bättre grafik. Hatar verkligen noobs....HUR SOM HELST!Har mitt CE bokat och uppmanar alla att gå på en Nattöppet nära er, Även om ja inte tänker närvara vid Webhallens Nattöppet då ja av diverse anledningar hatar företaget (Ja kan nog slänga in en Shoryuken efter dig :P) men att vara vid Nattöppet är alltid en underbar upplevelse :)

2010-07-22 @ 11:45:12
Postat av: Joakim

Människor som klagar på SC II är väl samma typ av individer som själva köper varje års upplaga av NHL och FIFA? ;)Själv hann jag aldrig nöta betan ordentligt, då både nya arbetstillfällen, nya bekantskaper och andra nya planer dök upp i ungefär samma veva som jag fick tillgång till den. Men fint som snus var det. Ett givet köp för vilken RTS-fantast som helst.

2010-07-22 @ 17:35:58
URL: http://spelbroderna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails