eXceed bull hell-shooters på gång till Steam


Nyu Media och Ikawaru Productions håller i skrivande stund på för fullt att lokalisera eXceed-serien till engelska, och dessa kommer framöver att släppas till bland annat Steam och Gamersgate. Spelen kommer att släppas som en bundle och innehålla Gun Bullet Children, 2nd - Vampire Rex och 3rd - Jade Penetrate för den minimala summan av $9,99.

Det är glädjande nyheter för alla fans av bullet hell-shmups då serien är väldigt uppskattad i Japan. Då PC-spelande är nästintill obefintligt i Japan är det väldigt få av dessa spel som blir lokaliserade, men med tanke på framgången för Jamestown så finns det en marknad för dessa spel även i väst, och är alltså än så länge en outnyttjad källa till kapital för japanska indiespelsutvecklare med fokus på denna nischade genre.

Något exakt releasedatum är inte spikat ännu, då Ikawaru Productions som står för lokaliseringen har råkat ut för förseningar av olika slag. Tanken var att det skulle komma under februari månad, men det enda vi vet nu är att det släpps "VERY SOON!". :)

Trailer för 3rd - Jade Penetrate:


 

/Joakim


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails