House of Dead Ninjas [Flash]

Om du är en individ på jakt efter lite tidsfördriv i form av högt tempo, garanterad död och highscore-poäng behöver du inte leta längre än till House of Dead Ninjas. Inte idag i allafall.

House of Dead Ninjas är ett vertikalt sidoscrollande plattformslir med coolingen på bilden nedanför som spelets protagonist. Du är alltså en ninja, beväpnad med svärd, shurikens och bomber. Ditt mål är att ta dig neråt, och skyndsamt ska det gå. En tidsmätare tickar nedåt från trettio och du måste samla på dig en klocka som förlänger tiden upp till halvminuten igen, och det inom nyss nämnda tidsperiod på en halvminut. På vägen ner stöter du på upp till arton överjävliga fiender, beroende på din egen skicklighet. Till din hjälp har du svärd, shurikens och bomber. Det finns även extraliv på vägen ner. Dessa liv fyller ingen annan nytta än den att det förlänger antalet nivåer du kan ta dig ner. Antalet är nämligen oändligt och spelet har inget slut.
Mr. Awsm
Yee... run and kill!

House of Dead Ninjas är ett spel du spelar mest bara för att se hur långt du kan komma, som en ren ego-utmaning. Spelet spelas med tangentbordet, vars kontrolluppsättning är konfigurerbar. Grafiken stinker åttabitarsretro, och med tight kontroll, trivsamt soundtrack och allmänt hög hastighet är det här ett bra spel. Du kan enbart klandra dig själv när du väl dör, och dör gör man i oändlighet.


/Joakim

Kommentarer
Postat av: StonerBoner

Kul spel. Nivå 2 hittills.. Ska köra det mer nu... Tack för tipset!

Jah Bless!

2011-03-24 @ 23:47:56
Postat av: StonerBoner

Edit: Missade en 2:a där....

Nivå 47 nu... Eller floor....

2011-03-24 @ 23:50:30
Postat av: Joakim

Inte längre? :PMen det är kul! Grymt lir.

2011-03-25 @ 16:45:10
URL: http://spelbroderna.se
Postat av: StonerBoner

Hann inte spela sålänge. Rotwein und krieg kom ivägen! KRIEG!Jahh Bless

2011-03-25 @ 18:10:34
Postat av: Joakim

Jah bless, Jah bless the krieg!

2011-03-25 @ 19:08:22
URL: http://spelbroderna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails