Dash-Da-Dash DX [Freeware]
DASH-DA-DASH DX
är ett spel med ett mycket enkelt koncept: överlev. Det gör du genom att med hjälp av musens vänsterknapp trycka vart på spelplanen du vill fly. Ditt skepp flyger inte utan det hoppar. Dash, dash, dash. Ju längre du överlever desto högre poäng. Under tiden som du flyr undan ankommande projektiler för glatta livet så har du möjlighet att samla på dig diamanter för ännu mera poäng.

Det första intryck man får när man startar DASH-DA-DASH DX är att man hör en låt av Boyz Noize spelas. "Ehm.. hur har det här gått till?" var min tanke medans blicken läste igenom texten på introsidan: "All audiovisual content stolen from elsewhere". Vackert.

Redan från första stund blir det action med pumpande teknomusik och ljudeffekten från ditt hoppande med skeppet; "dash, dash, dash" medans du frenetiskt försöker leta vägar genom anstormande kulor. Studs, studs, studs.... Det här är av någon anledning ett rätt beroendeframkallande koncept i all sin simpelhet och väl värt en nedladdning. En spelomgång varar ibland inte längre än i några sekunder, men jag blev under en period som fastnaglad för att, i sedvanlig ordning, utmana mina egna highscore-resultat.

DASH-DA-DASH DX kan du ladda hem härifrån. Spelet är 37mb stort.


 

/Joakim


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails