Super Mario

Super Mario - ikonen, glädjespridaren, legenden, rörmokaren


Kommentarer
Postat av: Ronia

Gillar bloggen starkt (Y)

2010-10-03 @ 13:16:25
URL: http://teekro.blogg.se/
Postat av: Joakim

Tackartackartackar. Det glädjer oss! :)

2010-10-03 @ 13:18:16
URL: http://spelbröderna.se
Postat av: jenna

Har frågestund på bloggen nu,

så var inte blyg, släng gärna in en eller flera frågor! :)

2010-10-03 @ 19:29:25
URL: http://jennaoberdieck.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du är på vår blogg nu. Här är det du som ställer frågorna och inte tvärtom.

2010-10-03 @ 19:33:44
Postat av: nörd

Jag tycker inte om bloggen. Ni(?) är helt klart partiska och verkar tycka att mycket är dåligt utan några argument. Speciellt så verkar ni hata playstation och allt som kan förknippas med det. Skulle vara kul om ni förklarar varför nästa gång ni sågar något.

2010-10-03 @ 19:34:21
Postat av: Joakim

Klart vi partiska! Det är vi dessutom grymt stolta över! Det här är ju vår blogg och våra åsikter som gäller. Vi är således hundraprocent partiska - det är liksom hela poängen. Men hata Playstation? Vad snackar du om? Vi älskar Playstation - det är bara det att ingen av oss har någon i ägo för tillfället även om brorsan inom en snar framtid ska köpa en PS3:a.



Ehm.. den andra biten förstår jag däremot inte. Vi motiverar oss varje gång vi sågar något, och om vi nu mot förmodan inte gjort det så beror det på att ett eller tre inlägg innan handlar om samma sak där motivering finns. Det här är en episk blogg och för att få en helhetsbild av allt så bör man besöka oss en sisådär varannan dag innan vissa av inläggen försvinner in i glömskan.



Må väl och välkommen åter! ;)

2010-10-03 @ 19:40:14
URL: http://spelbröderna.se
Postat av: Emil

Tjo nörd. Tråkigt att höra att du inte gillar våran blogg. Jo visst är det lite mer fokus på våra egna maskiner och spel som vi äger än jämfört med dom man inte har. Och kollar man på våran spel möjligheter så är det just bara en PS3 som saknas. För vi äger Iphone, Wii, NDS, PSP, Xbox 360 och PC, en PS3 är på ingång och kommer garanterat anlända inom 6 månader.



Men att påstå att vi är partiska tycker jag är lite konstigt. Så länge vi är oberoende och inte tar emot någon form av betalning av något företag så är vi i mina ögon ganska opartiska.



Och om man skall kasta sådan krtik som du gör så kan du iaf hänvisa till vilka fall vi är så partiska och hatar allt som Sony har att göra med. Äger själv PS1, PS2 och PSP med en PS3 på ingång.



Visst så är vi kritiska till vad Sony har gjort med Move för att dom har ju bara gjort en kopia av Nintendos kontroll och som dessutom fungerar klart sämmre också. Det av egen erfarenhet. Vi gillar nytänkande och inte dåliga kopior. Vart är det innovativa med Move? Inte kontrollen eller spelen (än iaf).



Vi är också lika kritiska till Kinect som även det känns framhastat utan någon tanke för att hoppa på Wii tåget och tjäna lite mer rubel.



Vi är inte kritiska till Wii och deras kontroll men det är ju för att dom var först i spelvärlden med den.



Så nörd nästa gång du kommer med kritik till någon eller någonstans så kan du ju hänvisa till vilket inlägg/sak det berör. För som du har gjort det nu så får jag en internet bild av dig som en finnig fjortis som är en fanboy så det heter duga till PS3 och hatar allt annat. Jag har nog fel men det är den bild du förmedlar med en sådan kommentar.



Jag är också en fanboy måsta jag erkänna. Jag är en fanboy av bra spel oavsett utvecklare eller konsol.



Med vänliga hälsningar // Emil

2010-10-03 @ 22:33:34
URL: http://spelbröderna.se
Postat av: Jess

Tycker ni verkar hur sköna som helst! Kul att det finns fler som delar min passion för Super Mario Bros.

2010-10-07 @ 12:14:27
URL: http://artbyjess.blogg.se/
Postat av: Joakim

Tack... :) Vi är hur sköna som helst! Du har helt rätt, helt enkelt!



(här bortser vi fullständigt från jantelagen)



:)

2010-10-07 @ 12:21:01
URL: http://spelbroderna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails