Retrospelsmässa i Göteborg den 24:e april

Fick ett tips i kommentarerna på förra inlägget om att det anordnas en Retrospelsmässa I Göteborg den 24:e april. Direkt från den nyligen (?) startade hemsidan:
Lördagen den 24 april kommer du som är på plats på Retrospelsmässan i Göteborg att kunna uppleva TV-spelshistoria. Här kommer du att få chansen att spela retrokonsoler från 1970- till 2000-talet. Detta är första året som vi anordnar mässan, så vi hoppas på många nyfikna besökare. Ju fler som kommer desto större chans att det kan bli ett årligt återkommande event.
På mässan kommer du att kunna köpa spel, konsoler och annat spännande från våra utställare. Vill du själv kanske hyra ett bord och sälja spelrelaterade saker? Gå då in under bordsbokningen och boka ett bord, det finns endast ett begränsat antal bord att hyra så det är först till kvarn.

"Lördagen den 24 april kommer du som är på plats på Retrospelsmässan i Göteborg att kunna uppleva TV-spelshistoria. Här kommer du att få chansen att spela retrokonsoler från 1970- till 2000-talet. Detta är första året som vi anordnar mässan, så vi hoppas på många nyfikna besökare. Ju fler som kommer desto större chans att det kan bli ett årligt återkommande event.
På mässan kommer du att kunna köpa spel, konsoler och annat spännande från våra utställare. Vill du själv kanske hyra ett bord och sälja spelrelaterade saker? Gå då in under bordsbokningen och boka ett bord, det finns endast ett begränsat antal bord att hyra så det är först till kvarn"

Stöd kulturen! Ett årligt event låter riktigt mysigt.  Planera in ett besök i Göteborg till våren, det tänker definitivt jag göra. Hemsidan hittar ni här.

Jag hittade dessutom ett rätt fascinerande youtubeklipp på deras hemsida, vilket jag måste dela med mig av. Det är en instruktionsvideo för återförsäljare av NES-konsoler i USA. Helt klart sevärd.

 

/Joakim


Kommentarer
Postat av: WERY

Vi på nesdb är tacksamma för att ni berättar om vårt projekt till allmänheten och förhoppningsvis skall denna tillställning bli nåt riktigt kul för alla



/WERY

2010-02-01 @ 19:22:48
URL: http://retrospelsmassan.se
Postat av: Joakim

Ett sådant här initiativ måste ju självfallet uppmuntras och uppmärksammas. :)

2010-02-01 @ 21:09:16
URL: http://spelbroderna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails