DLC utan achievements

Assassin's creed 2 DLC som kommer här i dagar kommer inte att ha några achievements. The Battle of Forli som DLC heter kommer utan achievements och frågan är då om det är värt att införskaffa. Jag tycker det är dåligt gjort och jag tror att det skulle sålt i klart större upplaga om det hade funnits med. Jag säger blä åt Ubisoft för att dom gör så här.

/ Emil

Assassin's creed 2

Kommentarer
Postat av: Lunandrez

Påverkar inte om jag skaffar det eller inte över huvud taget. Är det verkligen så långt kommet att spelmaterial inte längre är intressant om man inte får gamerscore för det? Löjligt.Jag säger snarare tummen upp för att de vågar släppa det så, finns ju folk som bara skaffar spelmaterial för att det finns enkla virtuella poäng att samla. Nu vet de att folk skaffar det för att de vill spela mer av spelet.

2010-01-28 @ 12:57:05
URL: http://www.lunandrez.wordpress.com
Postat av: Joakim

Nu tänker jag låta achievementhoran föra sin egen talan, men det är ju knappast så att ett företag bryr sig om något annat än pengar i slutändan - således är ditt påstående om att "de vet" helt meningslöst. Jag tror eller snarare vet att försäljningssiffrorna talar sitt eget språk.

2010-01-28 @ 16:56:57
URL: http://spelbroderna.blogg.se/
Postat av: Emil

Tja Lunandrez. Joag kommer at upp dom här meningslösa DLC snart i ett annat ämne. Men varför ska jag då som konsument behöva betala för nånting som redan borde finnas i spelet vid release. Jag tror helt klart att förtag som släpper dess AAA titlar lämnar ute en del grejer för att någon månad senare släppa en DLC för att ytterligare tjäna pengar. Och om det inte tillför nånting extra utan något mer uppdrag så ser inte jag någon anledning till att införskaffa det. Bara om det har gamerscore.

2010-01-28 @ 19:08:37
URL: http://spelbroderna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails