Engelska Kyrkan attackerar våldsamma tv-spel. Vår respons: Kill the Priest!

I torsdags hölls en så kallad synod vilket är ett tämligen ovanligt ord att ramla över för gemene man. Kyrkomöte betyder det. Sådär, nu kan du tacka mig för att jag har utökat ditt ordförråd om ordet skulle dyka upp på högskoleprovet. Det här engelska kyrkomötet kom fram till att våldsamma och blodiga tv-spel är en av anledningarna till ökad brottslighet, lägre moral hos fårskocken som pöbeln utgör, och givetvis även allmänna hälsoproblem hos den generella populationen. Deras lösning på problemet? Rigorös lagstiftning, vilket alltid är en bra idé för mentalt efterblivna individer utan hänsyn till folk som inte delar deras världsåskådning. Ren totalitär fascism, med andra ord. Älska din nästa, genom att mentalt fängsla honom... fårskocken måste hållas i shack! Sieg Jesus!

pedofilsprästsoffer
Böj dig framåt, unge man. Jag är en man av Gud, sära på dina skinkor och låt min helighet uppfylla dig

Nu kan det vara som så att Engelska Kyrkan känner sig lite förnärmade efter att interiören av Katedralen i Manchester använts utan tillåtelse i det något våldsamma spelet: Resistance: Fall of Man. Pedofilsammanslutningen försökte få spelet förbjudet, men lyckades bara avkräva en ursäkt från Sony. Kinkigare pojkanalsälskare än i hjärnan felkopplade präster får man leta länge efter.

"There is a bubbling sewer of gratuitously violent and sexual pornography and games all around us … I have seen [their] pernicious effect: a family member saw a so-called game and he had nightmares. The images remained with him for months" - Tom Benyon, officiellt ett ruttet jävla as med vanföreställningar.

Jag blir alltid sne när folk försöker pracka på sin livsåskådning på andra genom förbud och hjärntvätt. Troende människor uppfyller alltid dessa krav, då en religion per definition är missionerande. Mitt svar på det här patetiska utspelet är att det kanske är dags för kristna nötter att genomgå en ordentlig självrannsakan. Vad har ställt till med mest elände under årens lopp? Fiktivt elektroniskt våld eller den kristna religionen som helhet? Svaret är givet för envar: Korståg, inkvisationen, häxbränningar, förföljandet av oliktänkande och inte att förglömma världens största pedofilsammanslutning som går under namnet "Katolska kyrkan". Låt den som är utan skuld kasta första stenen! Lev som ni lär, era äckliga jävla parasiter! HYCKLARE!

brinnande kyrka

jag har dräpt miljoner utan pardon i envig med vite krist, på döda änglar i översnöade högar åker jag puckelpist, jag har byggt ett backhoppningstorn av benen från döda präster och av trubadurer som sjungit om sommaren på diverse after-ski fester - Sportlov

Via: Gamepolitics.com

/Joakim

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kill The Priest! Bra skrivet

2010-02-14 @ 19:01:15
Postat av: Joakim

Tack ska du ha! :)

2010-02-14 @ 19:05:15
URL: http://spelbroderna.blogg.se/
Postat av: Bara undrar

"Jag blir alltid sne när folk försöker pracka på sin livsåskådning på andra genom förbud och hjärntvätt."Men att dra hela engelska kyrkan över en kam och kalla dem pedofiler är helt OK alltså?

2010-02-15 @ 19:05:14
Postat av: Joakim

Definitivt. Jag har inte kastat dom första femhundramiljarder stenarna, men väljer att slänga tillbaka ett par. Engelska kyrkan har 13.4 miljoner följare. Jag är ensam. Engelska kyrkan utövar sin makt med sådana här populistiska idiot-utspel. Jag gör ingenting förutom att ventilera en åsikt. Så svaret är ja, jag tycker att det är helt okej.

2010-02-16 @ 17:50:07
URL: http://spelbroderna.blogg.se/
Postat av: kapten

fyfan vad du är bra !! Hail wiggwulf

2010-03-05 @ 02:33:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails