Det går inget bra för Namco Bandai

Namco Bandai kickar folk. Närmare bestämt 10% av personalstyrkan, vilket motsvarar 630 anställda. Så kan det gå när man låter folk vänta i evigheter på ett spel som överlag bara har välpolerad yta (Tekken 6).

 

Namco Bandai

Källa: Gamespot

 

/Joakim


Kommentarer
Postat av: Tobbe

Inget överraskande. Namco Bandai har inte kommit med något nytt och spännande på evigheter. Tekken serien går det bara utför med för att det är samma visa om och om igen.Namco klockade det helt rätt med Tekken 3 med efter trean har det inte varit särskilt spännande. Inga skillnader förutom kanske en ny karaktär per spel och en som saknas sedan spelet innan. Jag spenderade runt 10 minuter spelandes Tekken 4 & 5 vardera och tröttnade på den tiden. Samma sak och samma visa. De kunde i alla fall bytat ut powerkaraktärerna eller utvecklat systemet något. Men nej. Så jag buar inte nu när det går dåligt för dem.Kommer förmodligen bli uppkäkade av EA som alla andra.

2010-02-03 @ 12:48:38
Postat av: pisho

they cad it comin. vem väljer att spela tekken när det finns street fighter?!

2010-02-04 @ 14:23:04
Postat av: Joakim

Nej, överraskande kan man verkligen inte kalla det för. Det är som du säger Tobbe, i princip ingenting har hänt sedan Tekken 3 och det spelet ligger två konsolgenerationer bort vilket är en hel oändlighet när det handlar om spel.Förövrigt är Street Fighter the shit! :)

2010-02-04 @ 15:10:09
URL: http://spelbroderna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails