Mass Effect 2

Gamescon går av stapeln i kära Tyskland och det visar sig ske lite intressanta saker på en gång. Helt enkelt så utannonserade EA att Mass Effect 2 kommer komma till Playstation 3 januari 2011.

Jag gråter lite när jag hör det här på grund av 3 saker. Det första är att Microsoft hur dom än vrider och vänder på sig inte kan hålla kvar sina exklusiva titlar till sin egen maskin. Man har lagt allt fokus på något som inte kommer sälja (Kinect) i stora upplagor hoppas jag på. Försök hålla kvar exklusiva titlar annars kommer ni inte sälja många mer maskiner.

För det andra är helt enkelt att Bioware inte går att lita på längre som företag. Dom sa mer än en gång att spelet absolut och då menar jag ABSOLUT inte skulle komma till PS3. Dom skulle aldrig svika Xbox 360 ägarna sa det. Men se på fan.

För det tredje är att så länge dessa skurkaktiga bolag med dessa profithungriga chefer sitter och styr i dessa konstiga bolag så kommer sånt här ske. Vilka i slutändan får betala, jo såklart vi som köper spelen eftersom vi får vänta längre på mer unika upplevelser. Det är äckligt att se hur mycket pengar styr den här branschen.

Grattis alla Playstation 3 ägare för ni kommer få spela ett utav dom bästa spelen som kommit under detta år.


Vilken smutsig bransch!!

/Emil

Kommentarer
Postat av: Love

Det här var ett mycket konstigt inlägg. Hur är det ett svek mot xboxägare att släppa ett spel på ps3 när det redan har funnits till xbox i ett år? Det smutsiga i branschen är ju alla exklusiva spel som finns i syfte att tvinga spelälskare att köpa en viss konsol.Spelutvecklarna och spelarna tjänar på multiplattform.

2010-08-17 @ 20:50:34
Postat av: Emil

Så länge ett spel utannonseras och släpps exklusivt så skall det ej komma till något annat format och med tanke på hur många extra konsoler ett sånt här spel säljer så är det ett stort svek mot dom som köpte en xbox 360 just för det här spelet.Och om jag var amerikan så skulle microsoft fått en stämmning på sig för falsk marknadsföring. För sånt här borde vara straffbart.

2010-08-17 @ 21:44:57
URL: http://spelbroderna.blogg.se/
Postat av: Love

Det är möjligen ett svek mot dom som redan hade en ps3, och sen köpte en xbox 360. Men sveket ligger ju inte i att släppa det till fler konsoler i efterhand utan att göra det exklusivt, och marknadsföra konsoler på det sättet från början.

2010-08-17 @ 21:54:13
Postat av: mr_carl

Om man nu ska släppa alla spel till alla konsoler finns det ju ingen mening med att ha flera konsoler, konsolerna finns ju bara för att att det skall kunna finnas exlusivitet.Jag tycker det är helt rätt skrivet och mycket riktigt så ska dom ju inte säga att det är exklusivt till en konsoll även fast det tar 1,5 eller 20 år innan det kommer till någonting annat för då är det inte exklusivt.

2010-08-18 @ 00:05:08
URL: http://kwit.tv
Postat av: Love

Det finns ju inget egenvärde i att ha fler konsoler, det tar bara plats och kostar pengar.

2010-08-18 @ 09:55:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails