Marknadsföring & rashat leder till spelidé

Det här inlägget handlar delvis om Anna Sjödin. Vem fan är Anna Sjödin och varför nämns hennes namn här? Anna Sjödin är f.d ledare för Maktgalningarnas Ungdomsparti (att det nu råkade vara SSU spelar ingen roll. Samtliga partier tillhör den här falangen). Hon flippade ut på Crazy Horse för ett par år sedan. Nu har hennes sambo valt att lansera en bok, där han dessutom i marknadsföringssyfte försöker dra igång en debatt på Aftonbladet under rubriken: "Vem vågar säga förlåt till Anna?", om mediedrevets roll som domare och bödel.

Debatten:
"
Valrörelsen trappas upp – vad blir nästa skandal? När drevet går är journalisterna mer intresserade av att fälla makthavare än att rapportera allsidigt hävdar debattören, som analyserat mediernas bevakning av fallet Anna Sjödin"

Ett axplock:
"Mediedrevet fick senare kritik av professorn i medierätt Hans Gunnar Axberger som menade att ”media var mer intresserad av att Anna skulle tvingas avgå och då var det inte intressant att ifrågasätta domens riktighet”. Hans slutsats delas av tidigare justitiekansler Göran Lambertz i boken. / aus Aftonfrei

Smart av honom.

Det han verkar förtränga när han försöker kasta skit på tabloidtidningarna är:

  • Anna Sjödin var skyldig. Dömd för bl.a förolämpning (rashat, dvs) & våldsamt motstånd.


Citerat från Wikipedia:

"Den 12 oktober 2006 fälldes Sjödin på samtliga åtalspunkter av Stockholms tingsrätt och dömdes till 120 dagsböter à 300 kronor för förolämpning, egenmäktigt förfarande, ringa våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Hon förpliktades också att betala skadestånd om 5 500 kronor till ordningsvakten för sveda och värk.[3] Det kanske mest prekära med avseende på hennes politiska karriär är just det faktum att hon skall ha kallat dörrvakten för "jävla svartskalle", vilket av rätten bedömdes som en både allvarlig och rasistisk kränkning"

Sjödin ska ha överklagat men fått avslag. Välkomna till de dömdas skara, Anna din Padda!

Värt att notera är att hon av någon anledning blev dömd för förolämpning, men inte HETS MOT FOLKGRUPP vilket vilken annan Svensson som helst hade blivit, men som definitivt inte passar sig för en ledare för ett Ungdomsparti! Här har vi ett klockrent exempel på hur systemet skyddar och göder sina egna. Anna Sjödin skulle tvingas avgå! Drevet mot henne var fullständigt motiverat, men jag förstår att ni satansfolk som praktiserar fiffel i politik på daglig basis anser att media ska vara era små lydnissar.

Spelbröderna undrar om det är skönt att kunna profitera på sin tidigare brottslighet i livet? Är man bara politiker verkar man kunna håva in fördelar på allt. Rättvist land, det här. Men nu till spelidén:

Jag har blivit sugen på att utveckla ett flashspel där man är Anna Sjödin som drar på krogrundor, slåss med vakter och rashatar folk. Ju fler domar man drar på sig för misshandel, förolämpning och ju fler invandrare man lyckas rashata desto högrepoäng som i sin tur renderar i mer publicitet för Sjödins sambos bok i epilogen av spelet. Några frivilliga? ;)


Avdelning:  horeri, inlänk, allmän avsky,

/Joakim

Kommentarer
Postat av: Thess

Och hur ska verkligheten kunna ändras när spelen planterar idéer i huvudet om hur verkligheten ser ut?

Klart verkligheten måste ändras, men en del i den förändringen är att sådana här spel inte skapas.

2010-04-08 @ 13:05:34
URL: http://pitbullqueen.blogg.se/
Postat av: Joakim

Tar det väl här också, eftersom du censurerar mina på din blogg. :)Du förespråkar alltså censur? Visst. Förbjud skiten. Problemet är att när man väl har förbjudit en sak, så blir dags att förbjuda nästa, och nästa och nästa. Det här "spelet" är ett obskyrt kulturellt uttryck från ett land där män dyrkar hentai. Det släpptes för fyra år sedan, och har fram tills nyligen varit nästan helt okänt. Men nu, helt plötsligt, på grund av några maniska moralister har det helt plötsligt blivit världskänt. Way to go!Spelet är egentligen inte ens menat som ett spel. Det är virtuell porr - finns folk som tänder på tanken och den tanken kan man aldrig utplåna med hjälp av förbud, vilket somliga (du?) verkar tro.Avslutningsvis: i Japan sker det 1,78 våldtäkter per 100 000 invånare. I Sverige är motsvarande siffra 24,47. I Kanada 78,08.2010-04-08 @ 13:20:20
URL: http://spelbroderna.blogg.se/
Postat av: Joakim

för er andra:vi snackar om RAPELAY

2010-04-08 @ 13:20:46
URL: http://spelbroderna.blogg.se/
Postat av: Thess

Var har jag sagt att jag vill förbjuda någonting, eller censurera? Jag frågar mig bara varför man gör ett sådant spel och jag undrar hur verkligheten ska kunna förändras när det existerar sådana spel.

Dessutom tror jag inte ett skit på några siffror som säger ett antal då vi har ett grymt stort mörkertal överallt och med tanke på hur det ser ut med kvinnosynen i asien så tror jag det är ett rätt stort mörkertal även där, så kom inte och snacka siffror, dom är bara missledande.

Skulle du tycka det var lika okej med virtuell barnpornografi i form av ett spel?

Virtuell porr eller inte, jag tycker det är sjukt och undrar var det har gått snett när man börjar tillverka spel som dessa. Men jag har aldrig yppat ordet förbud eller censur, du borde kanske ta på dig läsglasögonen.

2010-04-08 @ 13:25:14
URL: http://pitbullqueen.blogg.se/
Postat av: Joakim

"Och hur ska verkligheten kunna ändras när spelen planterar idéer i huvudet om hur verkligheten ser ut?" tog jag som en tämligen stark indikator om att du var censurivrare, om så inte är fallet ber jag om ursäkt.Okej, skit i siffrorna, lagarna kring våldtäkt ser dessutom annorlunda ut där. Har ändå ingen egentlig relevans...och självfallet - ja, jag anser att alla former av virtuella yttringar bör vara tillåtna så länge det inte direkt skadar någon annan, vilket virtuell porr/barnporr inte gör. Själv är jag för fritt informationsflöde i alla lägen och lägger inga som helst moraliska värderingar i min bedömning, och kan således rent logiskt bara vara neutralt inställd till spel som avhandlar t.ex pedofili. Det är ett utbud jag inte skulle ta någon del av överhuvudtaget, så ställningstagandet påverkar mig inte ens. Precis som jag ignorerar videoklipp av Rapelay.I slutändan ser jag hellre män med skumma fantasier spela det här framför att realisera sina felprogrammerade tankar. Här handlar det om biologi & miljö, och det kan ju vara rätt svårt att ändra på i efterhand.Vad som ger upphov till sådana här spel? Pengar och enbart pengar. Finns efterfrågan så följer ett utbud.Men, vad anser du bör göras, om du nu inte vill förbjuda spel av den här typen? Vad var poängen med ditt inlägg? Att enbart slänga ut en tanke, utan något som helst egentligt syfte mer än just tanken?2010-04-08 @ 13:35:57
URL: http://spelbroderna.blogg.se/
Postat av: Emil

Det roliga med hela den här debatten är att dom enda som reagera kraftfullt och tycker det här är jätte hemskt är folk som i princip aldrig har spelat ett tv-spel i hela sitt liv, dvs folk utanför spel kretsarna.Alla gamers som tar sitt spelande seriöst skrattar åt det här och bryr sig inte. Likadant gällde även Manhunt som man var tvungen att "döda" folk på ett realistiskt sätt.Tycker alla dessa moraltanter kan kanske få sig ett ligg och inte lyfta upp gammal skåpmat. Strid för nånting som kanske kan förändra världen och inte på nånting som inte har skapat ett enda brott i världen.Varför är det här hemskare än att präster "våldtar" barn i guds namn och sedan blir skyddade av påven. Varför blir det inga rubriker om det på samma sätt?

2010-04-09 @ 22:12:27
URL: http://spelbroderna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails