Plants vs Zombies 2

Jaha det förra testet gick ju hyffsat bra. Så jag kör vidare nu med en till mobil uppladning. Det gäller fortfarande Plants vs Zombies 2.
 
 
För er som inte känner till Plants vs Zombies sägar jag bara: VAKNA UPP FÖR FAEN!!!. Ja ni borde titta in på orginalet, det spelet är faktiskt riktigt bra. I övrigt så är det samma typ av strategispel igen vi får ta del utav. Men för er som inte vad det här är för att spel och hur det fungerar så kan jag förklara att man spelar på en bana. Olika zombies kommer ifrån höger. På spelplanen finns det fem banor som zombien följer. För att kunna döda dess odöda bestar så planterar man olika typer utav plantor. Där utav namet Plants vs Zombies. Det är inte bara slänga ut vilka plantor som helst, utan man måste ha resurser till dess plantor och det får genom att det "regnar" ner solar som man behöver ta eller plantera solblommor som också ger sådan energi.
 
          
I första spelet höll man sig omkring sitt hus. Nu så reser man i tiden för att crazy dave ska hitta någon jävla taco grej. Men det är egentligen inte viktigt varför vi är i olika tidsåldrar och ställen utan dom unika zombies och utmaningar vi får på varje tidsepok. Spelet är i grunden ganska lätt men det finns mycket utmaningar och det tar en stund innan man blir klar med att försöka fånga in alla stjärnor. Men att förgöra dom odöda så har man en arsenal av olika plantor. Vissa skjuter ärtor andra kastar majs eller sallad. Vi har plantor som sprutar eld och andra som gör livet surt för dom odöda. Det finns så mycket mer att såga om spelet men det här får räcka just nu. Det finns som sagt till android (vet ej om ios) och spelet är gratis. Finns ännu ingen reklam i spelet men man kan köpa sig fördelar med riktiga pengar om man inte är tillräckligt bra.Det här är nog dom enda Zombies som dör av att få en sallad på sig.
 
/Smutsen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails