Lotteriinspektionen bevisar vilket Kalle Anka land vi lever i

Broder skrev ett inlägg 2010-08-10 om att flipperspel är olagliga i staden beacon. Vilket för en vanlig individ är helt absurt att en sådan lag existerar. Men tydligen har det här spridit sig till landet där myndigheter gör allt för att alla ska ha lika tråkigt, detta land vid namn Sverige.

Kopplingen mellan det broder skrev och våran egen kära Lotteriinspektion är närmare än vad många tror. För nu har dom sett till att ett litet sällskap på 140 flipperfantaster inte får spela flipper i gemensamt sällskap.

Efter en kommentar av J__ i just nämnda inlägg kom det in ett tips om att Sverige går mot tråkigare tider. I Vårgårda så skulle Christian Balac arrangera en för-tävling till VM med 140 deltagare med folk ifrån 14 länder, men nu satte alltså lotteriinspektionen stopp för den här harmlösa tävlingen. Och det på grund av att en anonym dåre polisanmälde detta för brott mot Lotterilagen och Automatspelsslagen. Lotteriinspektionen lydde denna individ och stoppade hela skiten. Lotteriinspektionen sa att det är för mycket folk:

"Lotteriinspektionen anser att det är ett för stort arrangemang för att kunna klassas som ett slutet sällskap, säger en besviken Christian Balac."

Att stoppa det här bevisar bara vilket överstatsamhälle vi lever i. Vi kan tävla i E-sport med tusentals kronor i prispott, lagligt. Vi kan tävla i idrott med stora prispengar helt lagligt. Vi får spela på jack vegas lagligt trots att folk som inte har råd spelar bort sina sista pengar. Vi får inte spela flipper i för stort sällskap där man bara kan vinna äran. Allt enligt Lotteriinspektionen.


Jag säger blä åt Lotteriinspektionen som stoppade arrangemanget.

Jag säger dra åt helvete till den anonyma dåre som polisanmälde.

Jag sträcker ut mitt långfinger till detta storebror till stat.


Via: alingsastidning.se

Tack till J__ för tipset
/Emil

Kommentarer
Postat av: Christer

Jävla as! Dags att granska dom jävlarna. Vad är det för gamla gubbar och kärringar som bestämmer där. Så satans orättvist...

2011-05-24 @ 12:56:37
Postat av: Anonym

Ja, vad är det som pågår egentligen? Ogrundat förmynderi! Jag grundar härmed Svenska Flipperbefrielserörelsen. Den väpnade grenen!

2011-05-24 @ 13:10:16
Postat av: Joakim

Ovan av mig

2011-05-24 @ 13:11:04
Postat av: Stan

usch vad värdelöst!

2011-05-24 @ 16:30:20
Postat av: Love

man skulle ju kunna läsa det här också: http://www.alingsastidning.se/nyhet_visa.asp?id=8380&sidnamn=V%C3%85RG%C3%85RDA

2011-05-24 @ 18:20:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails