Fuck This! Nu får det vara nog!

Nu har blogg.se tydligen valt att placera en ful jävla reklamrad i nedankanten av bloggarna. Jag förutsätter att det här bara är temporärt, men likväl, nu skiter vi i det här helt enkelt.

FRAMTIDEN:

  1. Flytta från den här kloaken, antagligen temporärt via wordpress innan vi placerar den på egen plats. Om någon av er nu använder er av adressen spelbroderna.blogg.se för att ta er hit, uppmärksamma att vi har både spelbröderna.se och spelbroderna.se registrerade. Använd er av den här informationen, för snart drar vi.
  2. ???
  3. Global Domination

Så... direkt jag spelat lite mer Score Rush så blir det dags att leta upp något tema att sno och sen flytta över the blog of fury.



Världsherravälde, eeey....


/Joakim

Kommentarer
Postat av: ronja

Jag vill med fly men ack och suck, vet inte hur man gör :/

2011-03-03 @ 18:43:01
URL: http://dekutree.blogg.se/
Postat av: Joakim

Google är din bästa vän! http://blogg-se-till-wordpress.gern.se/



:)

2011-03-03 @ 18:45:37
URL: http://spelbroderna.se
Postat av: Joakim

... och om det inte funkar så får man testa någon annan länk. Alternativt flytta över den, inlägg för inlägg, manuellt. Jag är i allafall så pass less på det här skitstället att jag kunnat ta två dagar ledigt från jobb för att göra det.

2011-03-03 @ 18:47:24
URL: http://spelbroderna.se
Postat av: jenny

Kan freegame.nu vara en bra länk sida?

2011-03-03 @ 18:47:24
URL: http://freegame.nu
Postat av: Hayley

Men va? Har det inte alltid varit någon jävla reklam skit under första inlägget på bloggen? Det är ju den reklam som enbart syns i eran blogg.. för mig iaf? :S

2011-03-03 @ 19:26:28
URL: http://hayleys.blogg.se/
Postat av: Joakim

Jo, den under första inlägget är alltid där Hayley. Bara den är irriterande men godtagbar, men det ploppade upp en hel ram för typ, interflora i underkanten av bloggen under en period. Som när blogg.se tyckte det var en bra idé att exponera annonser från deras begagnatshop på samtliga bloggar. Men, ramen har tydligen försvunnit nu, men likväl känner jag mig något ointresserad av att få bloggen reklamvåldtagen när blogg.se känner för att dra in lite mer pengar. :)



Dessutom är plattformen grymt slutet. Har ingen direkt frihet.

2011-03-03 @ 20:33:49
URL: http://spelbroderna.se
Postat av: EmmyZ

Jag rekommenderar starkt Wordpress som är gratis, väldigt formbart och awsome! .com om ni inte orkar fixa eget webbhotell - dock med begränsat utbud teman och .org om ni vill hosta själva och ha större valfrihet med plugins och utseende.



Come to the light side!

2011-03-04 @ 09:54:44
URL: http://www.emmyz.net
Postat av: Hayley

Ah, nu såg jag den.. Fast den finns inte alltid på bloggen utan den dyker upp då och då. Men jag förstår er. Funderar själv på att flytta min blogg men jag är nog lite för lat ;)

2011-03-04 @ 11:22:14
URL: http://hayleys.blogg.se/
Postat av: Vendela

Det är så jäkla drygt! Ska också fly >:)

Kommer ni komma på ''Legends'' Musikalen i Konserthuset den 1/6? :)

2011-03-04 @ 14:19:48
URL: http://vendelasahlberg.blogg.se/
Postat av: Joakim

@EmmyZ: We are on our way to the light side, helt enkelt. Jävla felval med blogg.se redan från början, men oerfaren som man var, så blev det som det blev. Egentligen har vi varit på väg att ta tag i det här under i princip hela bloggens existens, men vi har inte riktigt tid. Måste ju spela spel, också.. ;)



@Hayley: Mjo, den är sporadisk. Men ful... och eftersom det är mer reklam finner jag det stötande - vi får ju inte ta del av intäkterna. Alltså går det att jämnställa med mental (våra ord är våra tankar) våldtäkt.



@Vendela: Fly is the shit! Ang. Legends så beror på det på en del olika omständigheter. Jag bor i Malmö och har således en tämligen lång resa framför mig. Det i sig utgör inget hinder (besökte första playkonserten i det här landet för ex antal år sedan) men det kräver att jag är ledig.



Emil kanske dyker upp dock.



Mvh

2011-03-04 @ 17:10:06
URL: http://spelbroderna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails