En titt på spelnyhetsträsket 11/3 - 16/3 2011

Då tar vi oss återigen en titt på det träsk som spelnyheterna utgör.

Lets a go!

Red Faction: Armaggeddon
, med release tredje juni, kommer att vara 12 till 15 timmar långt. Might & Magic Heros VI får en exklusiv samlarutgåva med... ja, en massa exklusivt skit. Ett nytt Magic: The Gathering ska släppas till sommaren under namnet Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012. Dryg jävla titel. Efterlängtade Batman: Arkham City har fått releasedatum 21 oktober - spelet kommer att bli ungefär åtta timmar långt.

En uppföljare på Shadow Complex har av utlovats av utvecklaren. Ett nytt Tribes-spel kommer tydligen i år och kommer att bära namnet Tribes: AscendMight and Magic: Clash of Heroes har release till XBLA och PSN i mitten av april. Child of Eden kommer till XBLA den 14 juni enligt Ubisoft - spelet ska även ha release till PSN, men där saknas det än så länge ett releasedatum. Sonys superhjältespel DC Universe Online ska tydligen släppas "snart" till PSN - spelet kommer att gå loss på €49,99 och med det ingår en månads gratis spelande.  Jagex, utvecklarna bakom Runescape, håller på att utveckla ett Transformers-MMO som planeras se dagens ljus någon gång under 2012. Prey 2 har utannonserats. L.A Noire blir minst 25 timmar långt. Svarm kommer att ha release till XBLA och PSN den 23:e mars.

Tydligen har det grymt överskattade Angry Birds blivit nedladdat över 100 miljoner gånger.

Det ryktas från anonyma tredjepartstillverkare om att NGP/PSP2 har release i år. Tydligen kommer utvecklingskostnaderna att tripplas till den nya generationen bärbara på grund av dess prestanda.

Är du pepp på Star Wars: The Old Republic? Då kan du redan nu välja att skapa eller gå med i ett guild redan nu - vilket du gör här. Electronic Arts har förövrigt låtit meddela att spelet inte kommer att släppas innan 1 juli.

Har du spelat Final Fantasy VI? Ett dom absolut bästa 16-bitarsrollspelen? Inte? Då bör du köpa det på fredag, när det har release till Virtual Console. Spelet är pixelperfektion.

Terry Cavanaghs uppskattade indietitel VVVVVV är tydligen på gång till - wait for it - Commodore 64! Awsmness!

Nåt i den stilen...

/J


Kommentarer
Postat av: Simon

Nu var det väl så att Batman: AC tar 8 timmar att rusa igenom från start till mål för de beta-testare som nött det dag ut och dag in över en längre tid. Alltså antagligen 15-25 timmar åtminstone inklusive sidquests första spelrundan... eller?

2011-03-17 @ 16:29:55
Postat av: Joakim

Mjo, enligt Rocksteadys marketing manager så är det åtta timmar om man håller sig till huvuduppdraget. Borde kanske skrivit ut att det var längre om med sidoquests, men jag var inte sådär överpepp när jag skrev summeringen igår.



Mvh

2011-03-17 @ 17:41:46
URL: http://spelbroderna.se
Postat av: Simon

Nej, förstår att man inte kan vara pepp hela tiden :) jag reagerade bara för att jag läste nyheten på en annan site först och reagerade totalt motsatt - verkar riktigt långt om det tar 8 timmar att rusha det när man kan det utantill... källa: http://www.computerandvideogames.com/293613/batman-arkham-city-campaign-length-is-8-hours-minimum/

2011-03-18 @ 09:16:55
Postat av: Joakim

Deras nyhet var mycket mer detaljerad än min. Kommer inte ihåg var jag läste det dock. Borde ju egentligen länka ut till det mesta, men vissa grejer känns lite väl triviala för att det ska kännas lönt ansträngningen . :)

2011-03-18 @ 17:06:44
URL: http://spelbroderna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails