Rysk media sammankopplar terrordådet med Modern Warfare 2

Folk som inte är helt isolerade bör vara medvetna om det senaste terroristattentatet mot Ryssland på Domdedovo-flygplatsen. Resultat än så länge: 35 döda och 180 skadade. Nu har statligt finansierade "Russia Today" sammankopplat attentatet med det välkända spelet Call of Duty: Modern Warfare 2 och dess "No Russia"-bana där man får lov att slakta ryska civila på löpande band på en flygplats. Nedan följer videoinslaget:

 

"Indeed it is a trouble to look at the game and reality. The issue is we need to know if terrorists or extremists are using these videos or DVDs or games to basically apply the model."

 

"I think those who have been radicalized already -- that is supposed in this case jihadists, Al-Qaeda, or other kind -- they look at the games and say these games will serve them to train."

 

Oooookej! Verklighetsförankringen är som vi ser här på topp. Att "No Russia"-banan uteslutande handlar om att panga ryssar på en flygplats och inte har några som helst liknelser med ett bombattentat är ingenting man kunde bry sig mindre om. Hur verkligheten beskaffar sig gentemot "simulationen" spelar ingen som helst roll - för nu är det dags att demonisera! Vem och vad ska vi peka fingret på!? VEMS ÄR FELET!? Det kan ju inte vara makthavarnas politik som renderar i militant missnöje...

 

Nej.. det måste vara tv-spelens fel! Det bara MÅSTE vara tv-spelens fel! Är det inte tv-spelen är det actionfilmerna! Är det inte actionfilmerna är det subversiv litteratur som står för eländet. Att ett sådant här attentat följer med ökade inskränkningar i folks privatliv kan vi däremot vara helt säkra på - alla ursäkter man kan använda för att skaffa sig kontroll över vanligt folk kommer användas och det här är en del av skrämselpropagandan som används. Punkt, jävla, slut.

 

 

Se igenom den ihåliga desinformationen

/Joakim

Via: 1up


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails