Gamex 2011 går av stapeln 3-6 november

Från Kistamässans hemsida:

"

GAMEX 2011 - Nintendo först på plats

Vi har nu spikat 2011 års datum för GAMEX: 3-6 november är det som gäller! Planeringen för Nordens ledande och givna mötesplats för spelintresserade är i full gång - med fokus på de främsta konsolerna, de senaste spelen samt de viktigaste tillbehören och applikationerna.

-  Gamex 2010 blev en enorm succé för oss på Bergsala och Nintendo. Responsen från besökarna var fantastisk, och montern var en av de mest besökta under alla fyra mässdagarna. Den svenska premiärvisningen av Donkey Kong Country Returns, FlingSmash och Kirby’s Epic Yarn var extremt uppskattad och över 4500 personer tävlade om en Nintendo 3DS. Vi laddar redan inför Gamex 2011 på Kistamässan, säger Caroline Eng på Bergsala.

2010 års succé har sporrat oss och nu laddar vi för fullt med att göra Gamex ännu större. Ännu bättre. Ännu vassare!

- Vi är stolta över att ha lyckats skapa en så stark mötesplats för spelbranschen här på Kistamässan. Att kunna erbjuda alla spelälskare en hel byggnad proppfull med spelrelaterade aktiviteter och heta nyheter känns få förunnat, säger Gital Al-ebeyawi på Kistamässan"


Spelbröderna var på plats förra året och var inte sådär jätteimponerade. Vi tyckte att tillställningen var tämligen urvattnad och allmänt innehållslös för gamern. En bra mässa för causals antagligen men själva såg vi det som årets besvikelse. Emil skriver om sina upplevelser på Gamex 2010 här och själv härjade jag lite med min kamera och spydde ur mig allmän bitterhet över hela tillställningen i en drös med korta klipp som ni kan beskåda här.

Undertecknad med en från Nintendos monter stulen Goomba

/Joakim


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails