FAIL: Ditt barn är ingen ängel, för bövelen!

Julias Jackson är en elvaårig pojke med autism vars enda riktiga sociala interaktion enligt hans föräldrars utsago kommer från multiplayerspelande över Xbox Live. Till han och hans föräldrars stora förskräckelse hade han en helt plötsligt en dag blivit stämplad som "Cheater" av Xbox Live och fått sina achievements raderade.

Modern agerar som vilken moder som helst: Försvarsställning. En honvarelse av amerikanskt ursprung, tillhörandes vad jag förutsätter är socialgrupp "White Trash", i försvarställning inför sin avkomma resonerar ungefär så här:

Min son fuskar inte. Inte en chans. Han är bara så bra på tv-spel att han kan låser upp achievements lätt. Microsoft är onda som helt utan anledning valt att stämpla min son som en fuskare! Han är ingen fuskare! Han har bara autism! Fy! Det här ska media få höra om! I'll sue!


Sagt och gjort, och det hela blir givetvis ett nyhetsinslag:
"They steal my achievements, they steal my achievements"


Rapporter om incidenten börjar givetvis cirkulera på internet och Microsoft kommenterar det hela med nedanstående uttalande:

"Gamerscore resets are done when cheating is detected to keep LIVE fun, fair and safe for everyone. We only do them when we are 100% confident that cheating has occurred, and they are not something that can be appealed. Details can be found here - http://www.xbox.com/Live/Cheating."

Men modern insisterar och ytterligare gnäll uppstår..... och efter två-tre dagar visar det sig att ungen har använt sig av tredjepart för att få tillgång till kontot för att anförskaffa sig en Recon armor till Halo. Dvs, fusk.

Det är underhållande att se en människa skämma ut sig och sin familj, helt i onödan. Mitt tips till modern är att ha ett bättre syfte med sin exponering nästa gång. Barn är i regel skitungar som ljuger, mer än så behöver man inte veta. :)

/Joakim

PS:
They steal my achievements!

Källa här

Kommentarer
Postat av: Stan

autism? han verkar me ha damp

2011-01-31 @ 09:49:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails