En titt på spelnyhetsträsket 6 - 10/1/2011

Vi fortsätter med träsknyhetssummeringen!

Nintendo har gått ut med släppinformation och liknande om Nintendo 3DS - läs mer här.

Annars då?

Kinect har sålt i åtta miljoner exemplar på 60 dagar och Microsoft är snälla nog att låta meddela att man inte kommer att glömma bort hardcorespelarna i och med causalframgångarna. Jo, tjena, vi kommer garanterat att bli pissade på, på ett eller annat sätt. Bara behovet av att uttala sig på det sätt som Microsoft gjort antyder om att något skumt är i görningen, konspiratorisk som jag är. 50 miljoner Xbox 360-enheter har sålts till dagens datum och 30 miljoner människor har konton på Xbox Live.

Pheonix och Haggar har konfirmerats till Marvel vs Capcom 3. Samtidigt har vi fått veta att Goro och Jade kommer att vara med i det nya Mortal Kombat-spelet. Releasedatumet för Slightly Mad Studios kommande bilspel Shift 2: Unleashed har utannonserats - 10 mars. Veckans release på XBLA är övergulliga svenska ilomilo som Emil nämnt i "Spelreleaser under första kvartalet". 800 mps så är det ditt. På PSN har Dead Nation av utvecklarna bakom Super Stardust HD release.

Mac App Store
är nu live. Bionic Commando Rearmed 2 släpps 1 februari på PSN, 2 februari på Xbox Live. Dessutom har uppskattade Torchlight utannonserats till XBLA. Silent Hill 8 kommer att heta Downpour. Call of Duty: Black Ops var det bäst säljande spelet i Storbritannien under 2010.

Nicklas 'Nifflas' Nygrens nya spel har släppts. Nifflas är mannen bakom uppskattade indiespelet Knytt Stories och hans nya spel heter Night Sky. Tittar vi vidare på svenskfronten så kan vi se att svenska speltoppen vecka 52 avslöjar att WoW: Cataclysm var det bäst säljande spelet och Kinect Sports tvåa.

World of Warcraft: Cataclysm
har dessutom under expansionens första försäljningsmånad sålt i 4,7 miljoner exemplar enligt Blizzard. Några pissiga spelsiter vill ha det till att Cataclysm nu är det "bäst säljande PC-spelet någonsin" vilket tyvärr är helt omöjligt och jag vill till och med konstatera att det är jävligt retarderat att uttala sig på det sättet. Sen när fan är en expansion ett spel? Aldrig varit, kommer aldrig bli (möjligtvis med undantag för en del fightingtitlar.. och ja, jag syftar på er, Capcom!)

Den här gången blir det inga länkar till någon av nyheterna. Jag pallar inte. Har jobbat över, och jag är inte så sugen på att arbeta oavlönat idag. :)

Avslutningsvis kan jag informera er om att första videon på Sonys telefonkonsol nu har börjat cirkulera på Internet. Det är ingen officiell video för Sony har inte ens utannonserat produkten än, men här har ni i allafall en video av Xperia Play, in action:



 

/Joakim


Kommentarer
Postat av: Anonym

det där med wow är som du uttrycker det mycket retarderat.

2011-01-11 @ 12:13:24
Postat av: Emil

Det mest skrämmande med WoW är att dom har 12 miljoner som prenumererar på spelet varje månad och det är bara 4,7 miljoner som köpt expansionen. Konstigt skit enligt mig

2011-01-11 @ 16:32:36
URL: http://spelbröderna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails