Treyarch gör självmål och gnäller på sina gnälliga kunder

Treyarch har i en intervju med Nowgamer uttalat sig om att spelindustrin är en kreativ industri och att gnälliga gamers utgör det största hotet mot kreativiten inom spelindustrin.

Det kommer från ett företag som i princip bara utvecklat skit utan några som helst konstnärliga ambitioner som uteslutande följt standardmall 1A för samtliga spel företaget har på sin profitlista. Det Treyarch glömmer bort är att dessa s.k "gnälliga gamers" är deras kunder. Det är tack vare deras kunder Treyarch ens existerar. Men det skiter företaget i fullständigt: "HIT MED PENGAR OCH HÅLL KÄFTEN, FÖRFAN!" är deras inställning när folk kritiserar deras produkter (vilket kan läsas i intervjun). Här snackas det vitt och brett om att spelindustrin har mognat medans publiken genomgått en regression.

Jovisst, tjena... Det är väl snarare publiken som mognar och industrin som bara kör på säkra kort. Det här är ett stort självmål av profitör helt i avsaknad av egen kreativitet. Treyarch är företaget som profiterar på titlar andra företag redan gjort succé av. Treyarch är det vidriga avskrapet ur en haschpipa. Lägre än lägst på skalan av så kallade "kreativa företag" som gör uppföljare på uppföljare på trendiga spel. Trendslavar utan självinsikt, helt enkelt.

Aldrig någonsin att jag betalar för ett spel som ni skiter ur er, när ni behandlar era kunder på det här sättet. Inte ett ruttet öre ska ni ha. Det enda ni förtjänar är dålig publicitet, och möjligtvis även en redig lavett.

/Joakim

Oskars kommentar: Vilka ärkefittor!

Kommentarer
Postat av: Terror

Jävla idioti!!

2011-02-04 @ 13:16:10
Postat av: Joakim

Minst sagt.

2011-02-05 @ 11:25:19
URL: http://spelbroderna.se
Postat av: Tomas

Jag hoppas nya battlefield kommer krossa treyarch. Och jämna dom med marken, Hur fan kan man säga så om sina kunder? Om det är några man ska ligga på god fot med så är det ju sina kunder,"kunden har alltid rätt" fans det ett tales sätt en gång i tiden... Jag personligen tycker bfbc2 är tusen gånger bättre än vad cod är.Synd att inte fler har upptäckt storheten i bf än. Men som sakt det kanske kommer nu när 3an kommer. Tack för mig

2011-02-21 @ 14:22:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails