Ignorant gubbe snear på School Shooter: North American Tour 2012

School Shooter: North American Tour 2012 är som jag tidigare skrivit om en mod till Half-Life 2. Modden har förövarna bakom Columbine och Virginia Tech som huvudrollsinnehavare och poängen är att meja ner folk på offentliga skolor. Jag antog redan förra gången jag skrev om modden att politiker och annat löst pack inom kort skulle reagera med avsky. Jag citerar mig själv: "Det här är effektsökeri i sin sannaste form, och det kommer även framtida politikers reaktioner på den här modden vara. Let the drama begin, liksom" och nu har det givitvis kommit en reaktion.


Det är en herre vid namn Carmen F. Ambrosino, VD för Wyoming Valley Alcohol and Drug Services som reagerat och nu vill varna föräldrar, lärare och skolpersonal om att spelet snart är allmänt tillgängligt.

Ambrosino
uttalar sig:

“We know there are links between crime and drugs and alcohol... Kids are impressionable; they’re vulnerable; they’re here-and-now oriented; they’re fixated and fascinated on these sorts of topics.”

"We feel this is a serious threat to the health and safety of students and campuses ... Acts of violence and suicide are linked to alcohol and substance use… BDAP advocates for stronger prevention policies, and this would include supporting efforts to prevent this harmful and dangerous video game from being released.

Ambrosino
menar även på att han och den avdelning han representerar tidigare inte uttalat sig om våldsamma tv-spel, men att det i just det här fallet har gått långt över gränsen för vad som är smakligt och acceptabelt. Han ska även ha bett kedjor som Wal-Mart, Kmart och Target om att inte plocka in spelet i deras sortiment.

Personligen tycker jag lite synd om ovanstående herre då han så tydligt informerar omvärlden att han inte har någon koll på vad han snackar om. Visst, modden är osmaklig. Men... det är en mod. Utvecklad av nån amatör. Moddens spridning kommer att vara ett direkt resultat av hur mycket uppmärksamhet det får i media. Så, varje negativt uttalande gentemot modden kommer att rendera i fler spelare.

Fail, fail, fail.


/Joakim

Via: Timesleader


Kommentarer
Postat av: Annica

modden?= ;P

2011-04-12 @ 17:48:22
URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Postat av: Joakim

Ja... modden...

2011-04-12 @ 17:52:29
URL: http://spelbroderna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails