Pressmeddelande från Elgiganten ang. Halo: Reach

Spelbröderna har fått ett pressmeddelande från Elgiganten angående releasen av Halo: Reach. Nedan följer mailet i sin helhet:


Elgiganten lanserar efterlängtade Halo Reach

- Svårslaget pris på ett av årets hetaste spel

Äntligen släpper Elgiganten det länge efterlängtade Halo Reach till XBOX 360. Elgiganten kommer att ha ett extremt lågt pris vid lansering och en mängd rabatter på kopplade produktgrupper. Dörrarna på Elgiganten Kungsgatan i Stockholm och Nordstan i Göteborg öppnar den 14 september klockan 00.01 och enligt Elgiganten kommer det löna sig att stå först i kön.

– Det är många som har längtat efter Halo Reach, inklusive mig själv. Som alltid kommer Elgiganten att pressa priset, och den här gången tror jag att vi sätter rekord, säger Roger Larsson, Produktchef Entertainment Elgiganten.

Utöver ett svårslaget pris på spelet Halo Reach så kommer det finnas en mängd erbjudanden på produkter som berikar spelupplevelsen. Vidare kommer de 20 första som köper spelet få en riktig bonus. Istället för grundversionen av spelet får dessa lyckliga Halo Reach Limited Edition med en mängd extramaterial. (Pga begränsning gäller detta endast Elgiganten Kungsgatan.)

Elgiganten Kungsgatan och Elgiganten Nordstan öppnar portarna måndagsnatten till tisdagen den 14/9 klockan 00.01 och stänger 02.00. Det rekordlåga priset för Halo Reach kommer att presenteras på Elgiganten.se den 13/9.

Kommentarer
Postat av: Emil

Gäller detta lanseringspris alla Elgiganten eller enbart de två som nämns i texten?



Jag kommer nämligen att köpa det på annan ort så det är därför jag undrar.

2010-09-13 @ 02:06:14
Postat av: Joakim

Såvitt jag förstått det så gäller lanseringspriset samtliga butiker (299kr).

2010-09-13 @ 04:42:41
URL: http://spelbröderna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails