Svenska Mästerskapen i Super Street Fighter IV

Nu när Emil har plöjt igenom första skivan av FFXIII, tänkte jag passa på och informera er om att SM i Super Street Fighter IV som arrangeras av Dreamhack tillsammans med Capcom. Sponsorer är Pepsi samt Energizer Lithium. Detta eminenta event kommer att gå av stapeln under Dreamhack Summer 19-22 juni. Tiotusen riksdaler och annat skit till vinnaren! Hade jag haft en suck hade jag lätt ställt upp...

Super Street Fighter IV sm

"SM-kval i hela landet
Det Svenska Mästerskapet i Super Street Fighter IV tjuvstartade på Nolia Utbildning och Framtid i Piteå, Umeå, Sundsvall och Östersund där spelare kunde vinna platser till det norrländska kvalet på DreamHack Skellefteå V i maj och fortsätter nu med stopp runt om i hela Sverige. Innan finalen kan kan spelare kvala om platser till finalen i Kalmar, Uppsala, Stockholm, Göteborg, Skellefteå, Sälen och Jönköping.

Svenska Mästerskapen i Super Street Fighter IV avgörs på DreamHack Summer 19-22 juni på Elmia i Jönköping där även det sista kvalet kommer att arrangeras. Vinnaren blir Sveriges första officiella mästare i Street Fighter och vinner utöver äran även 10 000 SEK och produkter från Pepsi och Energizer som är tävlingens sponsorer. De tre bästa spelarna kvalificerar sig också till DreamHacks internationella turnering i Super Street Fighter IV där det är 50 000 SEK i prispotten och tillresta spelare från länder runt om i världen"

Mer information om kvalen hittar ni på Dreamhacks hemsida.

/Joakim

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails