Stand O'Food - Iphonespel, gratis för svennebananer

Stand O'Food är ett Iphonespel utvecklat av G5 Entertainment. Spelutvecklaren har nu gjort spelet gratis för alla svenska Iphoneägare. För resten av världen kostar det $2.99. Det är ett tvättäkta casual-spel, som ni kan se i trailern nedanför:


 

Som gratis causualspel är det definitivt värt en nerladdning. Gratis smakar alltid bäst, och har du lite tid att fördriva så är det här helt klart ett alternativ. Ditt uppdrag är att göda hungriga matgäster med specialorders. Tar du för lång tid på dig, räcker gästerna dig ett finger och går någon annanstans, vilket leder till utebliven profit - en mardröm för samtliga näringsidkare. Tjäna pengar och uppgradera din restaurang. Över 100 banor med 80 olika mackor/burgare att skapa och serverera, 10 olika sorters gäster, två playmodes (Quest & Lunch Rush) och ett tjugotal uppgraderingar till din restaurang.

 

Min sambo har lagt många timmar på det här spelet till dagens datum, och hon låter meddela att det är kul men riktigt jävla långt. Själv har jag bara lagt nån timme på skiten, men får väl lov att instämma.

 

/Joakim


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails