Tatsunoko VS. Capcom Arcade FightStick till Wii

Tatsunoko VS. Capcom Arcade FightStick till Wii har nu släppts, och kostar $79.99. Spelet, som släpps om åtta dagar kommer att kosta 399 kronor på Webhallen.


Somliga anser det vara idiotiskt att lägga mer pengar på ett tillbehör än på själva spelet. Men, är det så att man eftersträvar perfektion i utförandet av sina kombinationer i ett fightingspel så är en sticka nödvändig. Man kan nå långt med en handkontroll, men man kan aldrig vara säker i sina combos och länkningar då en vanlig pad inte är i närheten av en stickas precision. Och, det finns inget jävligare än att missa i avgörande lägen, när man tror sig vara på väg att vinna en match så förlorar man för att handkontrollen inte fattar vad fan man säger till den.

Av erfarenhet kan jag meddela er oinsatta, potentiella köpare att det är en nervpåfrestning av rang att träna om muskelminnet från handkontroll till arkadsticka. Man går från att använda två tummar och upp till fyra fingrar med små hastiga rörelser till att använda en hel arm och en hel hand, tre fingrar, handleder och armbågar i, förhållande, mycket stora rörelser. Men när man väl börjar överkomma den enerverande ovanan som får en att vilja slå sönder stickan med knytnävarna, alternativt sälja den beroende på hur pass frustrerad man känner sig, så kommer belöningarna. Det tar tid, men när väl saker och ting börjar flyta på så blir det lika underhållande att skåda sina perfekt utförda combos som att se en tysk ramla och slå sig.

/JoakimKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails