A Kingdom for Keflings vilken plåga

Skrev tidigare i veckan om att A Kingdom for Keflings hade 50% rabatt denna vecka för guldmedlemmarna på XBL. Hade inte spelat spelet själv och var ju självklart tvungen att ladda hem det för 400msp. Förstog väl att det inte skulle vara en grymt spel men hade hoppas "lätta" achievements och 200 gs.

Speler börjar med en ganska mysig stämmning men ändras snart till en hjärntvättad rabiat förvirrad stämning när det finns typ 2 ljudspår som är loopade på 5 minuters intervall, om det inte är det så upplevs det så. Man undrar om det är tv:n som låter eller om man verkligen är tokig.

Det tog mig strax över 6 timmar att få 180gs och 10 av 12 achievements. Men sen gällde det att få dom sista 2 online och självklart så var det att det saknades en jävla sak för att få en 1 achievement. Det skulle byggas 20 unika torn av 20 olika spelare dvs en var. Men där står man och väntar på en dum jävel ska dyka upp så man får dom jävla 10gs. Ibland undrar man över vafan man sysslar med när man jagar dom där betydelselösa poängen. Är allt det här lidandet värt det? Ja jag tycker det men inte när man blir galen på det. Vågar knappt hoppas på att kunna få dom här online achievements i detta spel.

Tycker den här bilden sammanfattar hur jag upplevde det stundtals.

/ Emil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails