X10

Microsoft har ju anordnat sin X10 precis och det här kommit mycket godis från den. Det hade utlovas att vi skulle få se en del nya trailers och få info en hel del annat. Här kommer det intressantaste:


Halo reach betan har fått ett officiellt datum. Den 3:e maj kommer den finnas tillgänlig för er som köpt Halo 3: odst tidgare, man måste vara guldmedlem för att kunna delta.


Det hett efterlängtande Red Dead Redemption fick en ny trailer släppt på X10. Spelets releasedatum är den 27:e April till både PS3 och Xbox360.

 

 

Alan Wake har varit i produktion en evighet och har äntligen fått ett officiellt releasdatum. 21:a maj släpps det i europa. Hajpen runt där här spelet är enormt. Jag själv är lite orolig över hur spelmomenten kommer vara, man minns ju det grymt dåliga alone in the dark och hoppas inte på ett sånt inträffande igen.

 


Peter Molyneux pratade lite om Fable III som ser ut att komma närmare jultider. Han paratade om att ingen HUD (head-up display) skulle finnas på skärmen. Det känns ju skönt tycker jag. Mer att läsa finns på Wired

 

Dead Rising 2 kom ut med ett par nya videos och fick även ett officiellt datum för release. Den 3:e september för oss erouper. Det skall även komma en prologue som utspelar sig mellan det första och andra spelet och det skall vara Xbox 360 exklusivt. När det kommer vet vi inte men hoppas på så fort som möjligt som vanligt.

 

 

 


/ Emil


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails