World of Warcraft-mupp försökte strypa sin mor

Videogamer.com rapporterar om en World of Warcraft-spelandes mupp som blivit häktad efter att ha försökt strypa sin mor. 27-åriga James Swan från Florida nötte WoW som bara en mupp kan göra, och när resten av hushållet försökte sova fyllehärjade han uppenbarligen på för fullt framför datorn. Så pass att hans 50-åriga mor bad honom tagga ner. James flippade satan i sitt berusade tillstånd och flög på tanten. Lyckligtvis fanns Swans "grandfather" (i det här sammanhanget antagligen morfar) i närheten. Skott under tumult mellan nyss nämnda avlossades och snuddade vid baksidan av Swans öra. Mer om händelseförlopppet går att läsa i länken. Men...


...Varför är det specificerat vilket spel han spelade? Vad är anledningen och vilket är budskapet? Vad gör artikeln mer läsvärd för att man får veta att det är World of Warcraft och inte Snake Rattle'N Roll som spelades? Den sunda nyhetsrapporteringen borde observera att:

  1. James är ett fyllesvin.
  2. med pissigt temperament.
  3. som verkar leva under white trash-liknande omständigheter.

Ovanstående baserar jag på att han är 27 år gammal och bor hemma hos sin mor, tillsammans med sin morfar. Här har vi alltså tre faktorer som i samröre med varandra ger klara indikationer om socialgrupp 4-människor. Fuckin' trailer trash, med andra ord. Hade inte spelet varit inblandat hade bråket med all sannolikhet ändå uppstått. Så, vafan, ge fan i att blanda in spelet! Visst kan det vara en del av rapporteringen, men det intressanta här är ju snarare vilka sociala- och ekonomiska faktorer som lett fram till deras nuvarande livssituation och Swans alkoholproblem osv in absurdum. Men, svaret är som vi alla vet: Simplifiering för lösnummersförsäljning och dess elektroniska motsvarighet inom annonsförsäljning. Kan den här jävla smutskastningen av spel upphöra någon gång? Den pågår hela tiden, överallt. Man använder allt välkänt för att skapa någon slags jävla nyhet. Senast igår läste jag om ett mord i det här landet, där förövare och offer träffats genom World of Warcraft. Men vafan, om det är av nyhetsvärde att dem spelade WoW borde det vara nyhetsvärde att båda bor i samma land, eller varför inte kontinent? Eller även tillhör samma art? Kan inte det vara en av anledningarna? Arghh!

Gå inte på skiten. Det är bara mer hjärntvätt! Läs en bok i stället. Eller spela.

/Joakim
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails