3 augusti 2010

Att botanisera i spelnyhetsutbudet är sådär härligt torrt en tisdag som denna. Den mest glädjande nyheten är att StarCraft II sålde i 1 miljoner exemplar världen över under sina första 24 timmar. 1.5 miljoner exemplar sålda efter ytterligare ett dygn. Kaxigt, men knappast oväntat. Go Go Go!

Annars då?

10% av spelköpen i USA sker digitalt. Ett land med många taskiga uppkopplingar. Är mer nyfiken på hur det ser ut i Sverige, som ändå får klassas som väluppkopplat med stabila linor som pallar digitala köp. Personligen föredrar jag fysisk media i alla lägen.

Microsoft har vunnit någon patentstrid, ett Transformers MMO är på gång, Molyneux anser att Kinect inte kommer att döda handkontrollen (no shit)...

...Plants vs Zombies kommer den 8:e september till Xbox Live Arcade och kostar 1200 poäng. DiRT 3 kommer nästa år. DLC till Mass Effect 2 finns ute nu och DLC till Red Dead Redemption kommer den 10:e augusti. EA har utannonserat ett The Sims Medieval med lite mer RPG-element men fortfarande i The Sims-stuk...

...och en massa annat ointressant tjafs utöver det faktum att Bobby Kiteck - overlord för Activision- har torskat över 1 miljon dollar i ett skadeståndsmål.

/Joakim

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails