Liam Fox vill förbjuda Medal of Honor

Storbrittaniens försvarsminister, Liam Fox, vill förbjuda EA:s Medal of Honor efter att han uppdagat det faktum att man kan välja att spela som talibanerna i multiplayer. I söndags sa han att han var äcklad av spelet och fann det chockerande att någon kunde få för sig att det är acceptabelt att återskapa talibanernas handlingar gentemot brittiska trupper:

"Barn har förlorat sina föräldrar och fruar sina män, vid talibanernas händer. Det är svårt att föreställa sig att någon medborgare i vårat land  önskar köpa ett sådant obrittiskt spel. Jag uppmanar återförsäljarna att visa stöd för sina beväpnade trupper och förbjuda den här smaklösa produkten"


En företrädare för Electronic Arts menar på att Liam Fox inte riktigt har koll på läget när han kommenterade utspelet med att "det inte finns några brittiska trupper i spelet" samt "Medal of Honor är en högst autentisk skildrig av soldaternas upplevelser i Afghanistan med Amerikanska trupper mot Talibanerna i dagens krig"

Följande uttalande borde faktiskt räcka för att helt döda den här debatten för samtliga sunt tänkande individer. Ser inte Liam Fox det absurda i hans egna uttalande? Uppenbarligen är det helt okej att slakta talibaner, terrorister, muslimer, nazister, kommunister, poliser, civila, barn, zombies, tyskar, fransmän, vikingar, jänkare, spöken, utomjordiska existenser, Dracula, dvärgar, kineser och andra återkommande fiender i dator- och tv-spel men inte brittiska trupper? Du kan ju fan dra rakt åt helvete, Liam Fox!

Människor som människor. Skärpning!

Avslutningsvis vill jag avrunda med att påminna Liam Fox om hela debaclet kring Muhammedteckningarna och hur demonstrationerna i London såg ut:



Det finns nog en del brittiska medborgare som gärna slaktar britter...

/Joakim

Via: BBC

Kommentarer
Postat av: Stan

Riktigt bra inlägg! Keep it up!

2010-08-28 @ 12:16:56
Postat av: Tito

Underbart inlägg! Lite oväntad bild på slutet :)

2010-10-03 @ 10:27:44
Postat av: Joakim

Tacktack. :)

2010-10-03 @ 12:13:29
URL: http://spelbröderna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails