Ge fan i mitt Playstation! Pojke mördar mor över spelkonsolEtt bråk om ovanstående är tydligen tillräcklig motivator för labila individer att låta omvärlden ta del av sin galenskap. Sextonåriga Kendall Anderson fick sitt Playstation konfiskerat av sin mor som straff efter att ha hamnat i onämnt bekymmer. Vid konfiskeringen uppstod ett bråk som varade i nittio minuter, enligt vittnesuppgift till polis. Därefter ska Kendall tydligen i tre timmars tid gått och övervägt vilket hans nästa steg skulle bli för att få slut på både bråk och även få tillbaka sin konsol.

Reaktionen blev att hämta en hammare, gå in i sin då sovandes mors sovrum, och slå henne i huvudet 20-talet gånger. Modern avled inte av det trubbiga ultravåldet, så Kendall drog ut henne från sängen och släpade ner sin mor till köket och försökte med hjälp av hushållets spis gasa ihjäl tanten. Även där misslyckades han. Steg 3 blev att beväpna sig med ett bordsben och med hjälp av tillhygget avsluta det trubbiga ultravåldet.

Men, ett söndermosat lik kan man ju inte bara förvara helt öppet i köket, så Kendall släpade ut kroppen till en gränd bakom huset och gömde det under en hög av skräp.

Han står nu åtalad för: "murder, possession of an instrument of crime and abuse of corpse"

Enligt egen utsago saknar förövaren sin mor och han ångrar sig djupt.

Tragiska människoöden realiserade av labil individ. Vad bör reaktionen på en sån här nyhet vara? Bör man förbjuda tv-spelskonsoler eftersom det tydligen kan leda till ond bråd död? Eller...
Hammare är farliga! Förbjud hammare!Bord är farliga! Förbjud bord!


Men... nej.

Så här ser jag det:Människor är farliga! Förbjud människor!

/Joakim


Kommentarer
Postat av: Fanny

Sv: Haha, det är precis samma så med GonZa! Men vem vet, de kanske inte tar det så hårt som vi andra att förlora eftersom "då får ju iaf den andra personen vinna" =) (själv blir man ju tokig =P)Även, vad förvånad jag blev att inte se er blogg nominerad som "Årets Spelblogg" på Level 7:s röstning! Hade ju varit den självklara! Korruption där också, tro...

2011-02-28 @ 10:51:21
URL: http://fannicklas.blogg.se/
Postat av: Joakim

Så är det. Vi är tydligen hardcore outsiders - och spelsverige är en ankdamm. David Zander från Level med flera är rätt öppna med att nomineringarna är riggade. "Alla är vänner med alla"Men det är lugnt, vi är ändå på god väg att bli största spelblogg i landet, och det är det enda betyg och förtroende som betyder något för oss. :)Mvh

2011-02-28 @ 10:54:01
URL: http://spelbroderna.se
Postat av: Love

"possession of an instrument of crime" låter som att hammare faktiskt är förbjudna. Förutom om man bara hamrar spik med dom såklart.

2011-02-28 @ 15:47:31
Postat av: Joakim

Vilket tydligen är fallet. Dvs, direkt du använder den i våldssyfte är det att klassificera som ett vapen. Smart tänkt. Borde fungera likadant på handeldvapen. Skit i licenser, jag vill kunna försvara mig! ;)

2011-02-28 @ 15:58:05
URL: http://spelbroderna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails