En gåva från en sambo

Jag är fullkomligen upp över öronen förälskad i den subkultur t-shirts utgör. Man kan fan förmedla allt, till alla man vill förmedla någonting, med hjälp av en t-shirt. Det är t.o.m så stenhårt att man kan skaffa sig vänner bara genom uppenbarelsen av motiv med t.ex valfritt favoritband. Något jag på senare år har börjat nörda in mig i (utöver alla metal t-shirts) är tröjor som osar av gamingnörderi.

För ett par dagar sedan var det "Alla Kvinnors extra-Födelsedag" som ni vet, och i det här förhållandet klassificerar jag mig lätt som kvinnan. Ge mig elektronik och jag fixar biffen. Placera ett verktyg i mina händer och jag kommer att börja vråla fula ord och be om Satans ankomst. En såg går bra. En kniv går alltid bra. En hammare är helt underbart som våldsverktyg, men när det blir mer avancerat än så, så sätter jag igång min Xbox och börjar botanisera i den djungel som Xbox Live Indie Games utgör och slänger en halv blick på min sambo som får stå för snickrandet.

Nog om det och tillbaka till t-shirten. Ena var med gaming-motiv, och ni åldersdigna alternativt allmänt insatta vet vad det här refererar till:PRESS PLAY ON TAPE
OK


Kärleksfull och tacksam som jag är utbröt jag i ett gutturalt läte som uppenbarligen föreställde mänskligt tungmål och det lät ungefär så här: "BESTÄLLDE DU EN SVART!? Den ska ju vara blå!". Kvinnan undrade om hon skulle skicka tillbaka den och byta färg. Men nej, det finns ingen anledning till det. Jag älskar svart och klär mig helst i den färgen... och alla jag vill kommunicera mitt budskap till förstår ändå.

Om någon nu skulle fråga varför den inte är blå får väl svaret bli: "äh, tröttnade på skiten och kodade om bakgrundsfärgen..."

C64 FTW!

Tack sambon!

/Joakim

Kommentarer
Postat av: pxl

Min C64 hade, efter mer haxxande än nödvändigt, svart bakgrund påpeka

2011-02-20 @ 09:25:58
URL: http://www.kwit.tv
Postat av: pxl

Det skulle stå stjärna påpeka stjärna men det tolkar uppenbarligen blogg.se som fetstil.the more you know

2011-02-20 @ 09:26:37
URL: http://www.kwit.tv
Postat av: Joakim

Så är det! :) Emil kodade om bakgrunden till rosa när han lekte haxxor. ;)Förövrigt har jag inte några stjärnor på det här tangentbordet. Stackars tangentbord som får stå ut med så mycket skit...

2011-02-20 @ 12:18:46
URL: http://spelbroderna.se
Postat av: Emil

Tracka inte mig. Jag har en C64 med alla bokstäver med olika färger inkodat och sen en helt fungerande C64 med Afterburner som orginal. stolt

2011-02-20 @ 22:56:14
URL: http://spelbroderna.se
Postat av: Joakim

Jag trackar inte! Jag sprider enbart kärlek! Var det inte i ungefär samma veva som du fick rosa bakgrund som du beslutade dig för att köra skruvmejseln i den om och om igen?

2011-02-20 @ 23:01:38
URL: http://spelbroderna.se
Postat av: Emil

Detaljer

2011-02-20 @ 23:04:58
URL: http://spelbroderna.se
Postat av: Joakim

lulz

2011-02-20 @ 23:09:00
URL: http://spelbroderna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails