To the last of the Spartans! Halo 2: en hardcorehistoria som värmer hjärtat

Som en hel del av er förmodligen är medvetna om så avslutade Microsoft sitt Live-stöd för Xbox 1-titlar den 15:e april. Men! Det finns fortfarande fem personer som spelar Halo 2, på live! Idag är det den fjärde maj, och således har nitton dagar gått. Hur är detta möjligt? Ett tjugotal personer bestämde sig för att inte logga ut eller att stänga av sina konsoller när live-stödet stängdes av, vilket resulterade i att dessa individer blev kvar på servern. Jag citerar ett uttalande från killarna, från Bungie.nets forum:

"We will keep playing until we are all forcibly removed, it could be by Microsoft, Bungie, our xboxes overheating, or just lagging out. Not for competition, not for a prize, but for the love, and memory of Halo 2"

Nitton dagar har gått och fem personer är kvar. Legendariskt. :)


Följ historien här.

/Joakim

Kommentarer
Postat av: pxl

Jag är rädd att hoppet snart är ute. Gamla krysslådan står inte pall några längre tider utan att få åtminstone reboota. Om inte någon som förutsett detta har byggt in vattenkylning :)I vilket fall; That's the spirit!

2010-05-05 @ 00:39:13
URL: http://www.kwit.tv
Postat av: Joakim

Ja, det kommer inte att pågå så speciellt länge till, men det är ju en liten solskenshistoria.Att Microsoft dödar live-stödet för tidigare konsol är däremot en historia som innefattar åskmoln och ond bråd död.

2010-05-05 @ 17:22:02
URL: http://spelbroderna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails