En titt på spelnyhetsträsket 20 - 23/12 -10

Spelnyhetsträsket! Det mest intetsägande och poänglösa flödet av konsumentnyheter man egentligen kan hänge sig åt att botanisera i. En del så kallade nyheter har existensvärde men det mesta är i vanlig ordning bara meningslös text. Ungefär som den här summeringen av senaste dagarnas spelnyheter med andra ord. :) Detaljerad rapportering kring nedanstående nyheter känns fullständigt överflödigt. Av den anledningen gillar jag summeringar. Fort ska det gå!

Atari
har utannonserat Dungeons & Dragons Daggerdale till XBLA, PSN och PC. Spelet har release våren 2011.  Castlevania: Lord of Shadows får två DLC-paket vid namn "Reverie" samt "Resurrection" som kommer i februari och april nästa år. Two Worlds II till Mac är ute nu. Klassiska Secret of Mana släpptes till Iphone i förrgår. LittleBigPlanet 2 har fått officiellt releasedatum i Europa - 19 januari är det dags. Retrohyllningen Retro City Rampage som tidigare varit exklusivt för WiiWare kommer nu även till XBLA - kring sommaren/hösten 2011 får vi lov att totalfrossa i allt som är spelnostalgi. Splinter Cell släpps som HD-trilogi till Playstation 3 någon gång under 2011 enligt Ubisoft. En av utvecklarna bakom Operation Flash Point: Red River tycker att verklighetsförankrade krigsspel är dålig smak - personligen anser jag att han har fel och kan ta sig någonstans.

Call of Duty: Black Ops
har sedan sin release i november inbringat mer än en miljard dollar. Spelets första DLC kommer i februari och kommer att kosta: $15. StarCraft II har fått demo. DC Universe Online som är ett action-MMO utvecklat av Sony Online Entertainment har gått guld och har release tidigt nästa år. EA anser att reklam ingame i tv-spel är ett dött fenomen utan någon direkt framtid. Mario Sports Mix som utvecklas av Square Enix till Wii har fått officiellt releasedatum - 7:e februari. Dragon Quest VI till Nintendo DS släpps i USA den 14:e februari. Zelda: Skyward Sword är enligt Miyamoto bara halvfärdigt, så vi får nog vänta på det ett tag. Blazblue: Calamity Trigger II utvecklas till PSP. Minecraft har gått från alfa till beta. Dance Central till Kinect har fått DLC.... äh, när jag börjar vidarerapportera sådant skit så har det gått för långt så jag slutar nu. Men!

Mest glädjande är att Valve nu gått ut med releasedatum för efterlängtade Portal 2 - 21:a april 2011 till XBox 360, PS3 och PC.

/Joakim

Kommentarer
Postat av: Julia

När ni får reda på när Zelda: Skyward sword släpps så skriver ni det va? :D

jätte bra blog btw!

2010-12-23 @ 12:34:14
URL: http://jullefjull.blogg.se/
Postat av: Joakim

Givetvis! :)



Tack, och god jul!

2010-12-23 @ 12:36:46
URL: http://spelbröderna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails