Blandat kompost

The Shinta Nojiri och Rebellion har visat 8 minuter gameplay från sitt kommande spel Never dead. Ibland när man tittar på såne här gamepay videos och trailer så kan man inte bara sluta le. Alltså när ska spelutvecklarna lära sig att spel inte bara handlar om blod och våld. Hela den här videon visar bara hur illa det kan gå. Roar säkert en del men inget psel som ghår till hostorien för det ser verkligen ut som....skräp. Endast tänkt för den japanska-marknaden än så länge.


 

 


 

<Dead Island>

 

 

Är det bara jag som tycker att det här spelet bara ser mer och mer mediokert ut? Efter en underbar första trailer så har jag bara blivit besviken på det som visat i gameplay väg.

 

 


 

Star Wars spelet som kommer till Xbox 360 och Kinect skulle kunna bli så bra men och återigen men vilket fruktansvärt hafs verk det kommer bli. Den presentationen visar bara hur illa det kommer gå. Med en deley på typ över sekunden i en tid då allt blir precisare och känsligare är oförlåtligt. Se själv.

 

 

 


 

<Kinect sport: Säsong två>

 

 

 


 

<Battlefield 3>

 

 

 


 

<Street Fighter III Third Strike>

 

 

 


 

<Batman: Arkham City>

 

 

 


 

<Driver: San Francisco>

 

 

 


 

<Ghost Recon: Future Solider>

 

 

Har själv aldrig varit ett fan av den här serien, men just den här trailer gillar jag starkt.

 

 


 

Öl-reklam i slow motion

 

 

 


 

<Assassins Creed: Revelations>

 

 

En bra CGI trailer. Varför gör inte fler spelutvecklar filmer som är datagenererad? Nää vi ska ha halvkassa live action filmer på våra spel. Låg budget, dåliga manus, dåliga skådisar, usel ressigerat m.m den listan kan göras lång. Men om dom gör den själva datagenererad så har som kontrollen på allting och jag tror nog att fansen kommer tycka om det mer än att se en usel skådis på duken. Dom kanske inte vågar efter Final Fantasy: Spirit within fiaskot.

 

 


 

<TinTin>

 

 

/Emil


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails