Releaser under februari

Då har vi kommit till årets andra månad. Tiden går fort och man hinner inte ens spela allt man vill på långa vägar. Men här är en liten förvarning vad ni ska lägga pengarna på eller bara drömma om att ha tid att spela dom.


Wii

Som vanligt är det lite blekt på vettiga spel till denna spelmaskin. Men om man ska hosta upp med sina surt förvärvade rupies borde man lägga dom på det urgulliga Kirby's Epic Yarn. Om man ska ha lite action så borde man avstå. Spelet borde dyka upp den 25:e denna månad


 

Playstation 3

 

Då är det dags för ännu en uppföljare. Killzone 3 ska röja runt och göra livet surt för helghast på deras egen planet. Så ska man ha ett exklusivt PS3 röj denna månad så borde det här införskaffas. Borde infinna sig den 23:e denna månad.

 

 

Xbox 360

 

Om du är en shmup älskare så kanske det ett par år gamla arkadliret Deathsmiles faller dig i smaken. Snabba reflexer är ett måste i dom här liren. Tisdag den 22:a skall det gå att köpa detta spel.

 

 

 

Multi-titlar

 

Om inte några av dom exklusiva titlarna faller in smaken så finns det alltid dom underbara multiformats-titlarna att undersöka.

 

För racingstjärnan så kommer TDU2 eller Test Drive Unlimited 2 att släppas den 11:e till PC, PS3 och Xbox 360

 

Ytterligare ett pumpande action lir dyker upp fast nu till alla format. Det upp hypade Bulletstorm kommer att släppas till PC, PS3 och Xbox 360 den 24:e februari

 

Och fighting älskarna får även sin lilla speltarm tillfredsställd när Marvel vs Capcom 3 släpps den 18 denna månad. Det kommer till PS3 och Xbox 360

 

/Emil


Kommentarer
Postat av: NuYu

Deathsmiles, såklart. Och Kirby's Epic Yarn. Men pengarna räcker nog inte ens till det första, tyvärr.

2011-02-06 @ 14:22:45
URL: http://bloggonoid.wordpress.com/
Postat av: Joakim

Marvel vs Capcom 3!!!! FIIIIIIIIIIIGHT!!!!!!!!!!

2011-02-06 @ 19:59:40
URL: http://spelbroderna.se
Postat av: Emil

Jag har köpt 7 något äldre spel som borde dyka upp nästa vecka. Då blir det ännu mer att spela. Har en del ospelade spel hemma just nu =)

2011-02-06 @ 20:30:23
URL: http://spelbroderna.se
Postat av: Daniel

"Som vanligt är det lite blekt på vettiga spel till denna spelmaskin." Kvalitet framför kvalitet. Wii har tidernas överlägset bästa spel; Super Mario Galaxy 2, Zelda: Twilight Princess och Super Mario Galaxy. Xbox 360 och Playstation 3 har tyvärr inga spel som kommer upp i dessa kvaliteter. =P

2011-02-07 @ 18:06:13
URL: http://danielkl.com
Postat av: Emil

Hej Daniel



Ja dom spelen du nämner är bra spel. Du nämnde just bara dom spelen också. Jag vet att det finns en del till men dom är få. Men i den här konsol generationen så finns det inte så värst många bra spel till just Wii om man jämför med utbudet till Xbox 360 och PS3.



Och om vi tittar helt enkelt på ett års perspektiv (som man borde gör i det här fallet) så kommer det c:a 4 (nu tar jag i) titlar som är bra till Wii. Där pratar vi kvalitets spel. Medan resten är typ helt enkelt skräp om vi ska prata klarspråk. Och om vi då jämför spelutbudet till både Xbox 360 och PS3 så kommer det fler titlar som håller lika hög kvalitet om inte högre på ett år. Och även dom så kallade "dussin" spelen är bättre överlag än vad som släpps till Wii. Och flest skräpspel släpps till just Wii om man jämför, så jag kan inte hålla med om Kvalitet före kvantitet (jag tror att det var det du menade)



Så ja det släpps väldigt få vettiga spel till Wii vilket är synd.



Efter en snabb titt på din url så såg jag att du har en del spel till just Wii. Kul.



Dom tre spelen som du nämner och kallar "tiderna överlägset bästa spel" så kan jag nämna fler spel som är bättre. Men här är tre spel som är bättre: Super Mario bros 3, Zelda: A Link to the past och Super Mario World.



Kul att du kommenterade och hoppas på att höra mer av dig



Må väl

2011-02-07 @ 19:22:14
URL: http://spelbroderna.se
Postat av: Hayley

Åh, Kirbys Epic Yarn är så jävla gottigt spel att bara fördriva tiden med. Jag var helt jävla hooked när jag var uppe i Falun. Mannen och hans bror spelade ju bara massa black ops och det var fan inte skoj att titta på! :P

2011-02-08 @ 11:45:30
URL: http://hayleys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails