Spelbröderna Botaniserar: Break Limit

Spelbröderna Botaniserar: Break Limit

Xbox Live Indie Games





Betyg: 1.5 av 3

Genre: Shoot'em Up

Pris: 80mps

/J

Kommentarer
Postat av: Tina

Hej!

Har kikat runt lite på er blogg och ni verkar ju vara rätt insatta i spelens värld. Jag undrar om ni har lite tid över att hjälpa mig? Ska köpa julklapp till min man och tycker att han är värd ett par PS3-spel... Men för mig som bara spelar Super Mario på Wii är det inte helt lätt att välja något bra. Han har spelat Grand Theft Auto, Assasins Creed och Need for speed och tyckt att allihop var bra. Har gillar att det är en story med uppdrag som det väl är, om jag förstått det rätt, i AC. Kikade runt på ercensioner om AC Revelations, men många verkar tycka att det är för lite skillnad från Brotherhood, som min man har. Skulle vara mycket tacksam om ni hade en liten stund över till att ge förslag på några spel.

Med vänliga spel-hälsningar Tina

2011-12-08 @ 08:58:56
Postat av: Emil af spelbröderna

Hej Tina.



Trevligt att du kommit hit och tittat runt lite.



Det är alltid svårt att rekommendera spel till någon som man inte känner själv personligen. Men med dom spelen som du nämnt att han har och gillar så tänkte jag rekommendera ett par stycken spel. En del nya spel och några som har en liten tid sen dom släpptes.



Need for speed spelen har en del olika inriktningar beroende på vad det heter efter titeln. Men racing spel som är bra är: Driver: San Francisco, Dirt 3 eller köra på det senaste Need for Speed spelet som heter The Run på slutet. Om han gillar formula 1 så är F1 2011 ett spel att köpa.



I action genren så är nog det överdrivna Saints Row 3 som är bra och som kom nyligen. Ett spel vid namn Red Dead Redemption är som GTA fast ute i vilda västern. RDR är något äldre men finns inget liknande i dagens spelklimat som är bättre.



Spel i övrigt att rekommendera är Batman: Arkham City och även Batman: Arkham Asylum. Arkham City är det senaste och lite bättre än första delen.



Uncharted 3 är ett story drivet spel som är hyllat.



Bland dom spelen borde du kunna hitta en eller ett par bra julklappar.



Hoppas det hjälpte.

2011-12-08 @ 23:36:15
URL: http://spelbröderna.se
Postat av: Tina

Hej och tack för den bra informationen. Hjälper mig massor. Kikade runt i morse och fastnade för just Uncharted. När jag läser andras recensioner så skriver en del som kritik att spelet är linjärt, vilket jag inte har en susning om vad det betyder/innebär. Är det negativt i allmänhet eller beror det på vad spelaren gillar?

Skulle bli glad om du kunde förklara...

Tack och ha en bra helg!

/Tina

2011-12-09 @ 14:09:42
Postat av: Joakim af Spelbröderna

Linjärt = en rak väg till "slutet". Alltså, det är ingen öppen värld att utforska, utan målet är utstakat för en redan från början. Behöver inte vara någonting negativt, dock. Det är en smaksak, med andra ord.

2011-12-09 @ 17:39:51
URL: http://spelbroderna.se
Postat av: Emil af spelbröderna

Oftas så brukar dom spelen som är linjära ha en mer styrd handling och där igenom blir mer en filmisk upplevelse som man får spela.



Dvs vissa saker sker alltid oavsett vad du gör och hur du gör dem. Du följer med och får en upplevelse och handlingen och actionmomenten uppspelat framför dig som du själv inte kan påverka. Vissa tycker att dom här momenten är häftiga andra ogillar dom skarpt.



Ha det bra Tina

2011-12-09 @ 22:19:17
URL: http://spelbröderna.se
Postat av: Tina

Tack killar!!

2011-12-10 @ 22:13:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails