Blogg.se strular


Anledning till bloggens otillgänglighet beror på blogg.se - har ingen information om varför, men det har strulat till och från senaste veckan. Förhoppningsvis motiverar det oss lata jävlar till att försöka fixa eget webbhotell inom kort.

Avslutningsvis vill jag bjuda på ett underbart citat från en hos Brottsförebyggande Rådet (BRÅ). Anledningen är simpel: Vi hatar BRÅ.

"Vi har flest anmälda våldtäkter i Europa, och det tycker vi är bra."

- Klara Hradilova Selin

/Joakim


P.S: Har även registrerat http://www.spelbroderna.se , så snart är det tre vägar hit. Nyss nämnda, http://spelbroderna.blogg.se samt http://www.spelbröderna.se

Kommentarer
Postat av: Anonym

Blogg.se har varit värsta struligt idag.

Föresten, vad tycker du om min blogg? Jag försöker få fler läsare så jag undrar om du vill göra bloglovinbyten? ;)

2010-10-02 @ 19:24:23
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Joakim

Eh... vi är en hardcoregaming-blogg av två militanta spelnördar för andra spelnördar. Tror du på fullast allvar att vi har koll på vad bloglovin är eller ens är intresserade av att veta vad det är? Svar: Nej!



Må väl och tack för visat intresse.

2010-10-02 @ 20:01:47
URL: http://spelbröderna.se
Postat av: pxl

hojta till om ni känner att ni vill låna hosting ett tag framåt. Vi kan säkert lösa något. Jag har gott om space kvar på onion-systems.se.

2010-10-03 @ 10:46:35
URL: http://www.kwit.tv
Postat av: Joakim

Fan vad schysst! Tack för erbjudandet! Ska konsultera min broder och se vad vi ska göra. Om inte annat kommer vi nog behöva ställa lite frågor om vi fixar eget, och hoppas det är lugnt om jag vänder mig till dig då. :D



Fan.. kunde ju allt på slutet av nittiotalet. Nu sitter man här halvt retarderad.. höhö.

2010-10-03 @ 12:12:08
URL: http://spelbröderna.se
Postat av: pxl

Alltid redo att hjälpa fränder :)

Det är fan inte lätt att hänga med i webbutveckligen längre. Nya temat till kwit har tagit i runda slängar hundratrettiosex gånger längre tid än planerat :&

2010-10-03 @ 16:03:04
URL: http://www.kwit.tv
Postat av: Joakim

Asfett! Oavsett vad så ser vi fram emot framtida samarbeten på något plan. Vi kommer framöver pyssla mycket med videorecensioner i HD, allmänt stök och skoj med mig och GonZa och så ska vi försöka få ihop en ordentligt webshow när jag och broder har tid tillsammans. Tyvärr blir den då icke-frekvent med tanke på avståndet, men vi har, som ni, ambitioner.



Och ja, herregud... nu har man blivit gammal. :(



höhö

2010-10-03 @ 18:46:32
URL: http://spelbröderna.se
Postat av: Joakim

(Emils dator har för stunden kruppat ihop och befinner sig på service, därav hans allmänna frånvaro)

2010-10-03 @ 18:47:52
URL: http://spelbröderna.se
Postat av: pxl

Låtom oss bedja för broder Emils dators välfärd. Hojta gärna till om eventuell webbshow. Kwit letar alltid efter ny talanger. Vi vill vara nätets bäst samlingsplats för webbtv, lite som ett produktionsbolag. Lite typ: Kwit.tv presenterar - en spelbröderna produktion... yaknow?

2010-10-03 @ 20:57:20
URL: http://www.kwit.tv
Postat av: Joakim

"O Lord, bless this Thy hand grenade that with it Thou mayest blow Thine enemies to tiny bits, in Thy mercy."



Från första besöket hos er insåg jag att ni var seriösa och allmänt trevligt folk, och vi är som sagt öppna för alla förslag som existerar. Min inställning är att vi är här tillsammans och att det är lika bra att hjälpas åt så gott det går och när vi väl har Emils burk tillbaka (han som sitter med capturekortet till boxen) så är vi i form för att fortsätta experimentera oss fram till stuket vi är ute efter och när vi väl är fit for fight så är vi öppna för allt. ALLT! (run away)



I hear ya, helt enkelt!



[email protected] <- min msn

2010-10-03 @ 21:18:20
URL: http://spelbröderna.se
Postat av: pxl

And the Lord spake, saying, 'First shalt thou take out the Holy Pin. Then, shalt thou count to three, no more, no less. Three shalt be the number thou shalt count, and the number of the counting shall be three. Four shalt thou not count, nor either count thou two, excepting that thou then proceed to three. Five is right out. Once the number three, being the third number, be reached, then lobbest thou thy Holy Hand Grenade of Antioch towards thy foe, who, being naughty in my sight, shall snuff it.'



Mmmmm... Gral :)



Jag är helt fscking osocial och äger varken msn eller ansiktsbok. Däremot är jag ständigt nåbar på qvaq.se där jag heter... Pam-pa-ta-ram! pxl!



Ni behöver regga er där i vilket fall, för att det är awsm och typ som irc fast inte :)

2010-10-03 @ 22:41:45
URL: http://www.kwit.tv
Postat av: Joakim

Haha, skitbra. Avståndstagande från socialt larv är underbart. Har totalt kanske åtta IRL-polare och lika många nätbuddies på MSN. Det räcker, liksom. Annars stör ju folk bara en...



Va? Låter ju livsfarligt. Får kolla in det om det nu är som irc fast inte. Hänga på IRC var uteslutande det nittiotalet bestod av. :D Eller ja, halvt om halvt... Får inte glömma Battle.net, Utopia och.. hm. Flashback. :)

2010-10-03 @ 22:47:13
URL: http://spelbröderna.se
Postat av: pxl

Jag har nog fler timmar idle på irc än närvaro under gymnasiet. Eller, nog och nog. Jag har solklart fler timmar irc. Utopia var jag nog bara aktiv på i ett år eller två, sedan gav jag liksom upp man hade aldrig någon riktig chans på topplistorna iaf.

Jo, qvaq är min nya last. Try it. Hela kwit finns där också :)

2010-10-03 @ 23:57:06
URL: http://www.kwit.tv
Postat av: Joakim

Haha, usch.. ska inte tänka på hur mycket tid man lagt på irc i stället för att vara kreativ eller lära sig något. I och för sig har jag lärt mig oändligt mycket av allt som har med Internet att göra. :)



I Utopia hamnade jag topp-100 runda fem har jag för mig. Var med i AV och sänkte Absalom osv. Kul att se att 70-100 galna svenskar utspridda över spelet kunde sänka flera organiserade topp-100-kungadömen. :D



Får spana in qvak!

2010-10-04 @ 00:12:33
URL: http://spelbröderna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg Topplista Blogg listad på Bloggtoppen.se Datorer BlogRankers.com Related Posts with Thumbnails